Gönderen Konu: Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)  (Okunma sayısı 5948 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)
« Yanıtla #31 : 17 Mayıs 2022, 17:27:46 »
 bizde aynı seyi diyoruz sıkıntı gorselerdi mezoterapi yaparlardı içine uzama ajanları koyarlardı.surec normal
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ComingSoon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Haziran 2022, 00:58:31 »
Bu durumla ilgili herhangi bir gelişme var mı?

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 05 Haziran 2022, 01:22:44 »
Bu durumla ilgili herhangi bir gelişme var mı?
Mevcut saçlarim uzadığı için eskisi gibi takip edemiyorum uzama yok çoğu öyle kalmaya devam ediyor tektuk dökülen var.Cikis dönemine doğru bir gelişme olursa haberdar edeceğim

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 23 Haziran 2022, 18:14:48 »
Edit:
Uzamayan bu kısa saçların birkaçınin hemen dibinden tüy çıktı bazıları döküldü çoğunluğu öyle kalmaya devam ediyor.Bence bu saçların uzama ihtimali yok.Varsa da 5i geçmez ben uzayanlari görmedim.Teorim şu madem bunların kökü yok döktürmek daha mantıklı değil mi alttan gelenler bu saçlardan dolayı zorlanmaz mi ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 23 Haziran 2022, 20:24:34 »
 bende bir teori geliştireyimmi.ekimci demişti köke saç tuttuuruoz kafaya koyuyoruz falan filan.bence o saçların altındaki hucre uyku evresinde horpiş horpiş uuyuyor.uyunınca dısarı kıl verince usttekini dokücek saç çıkıcak piyasaya
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ComingSoon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 23 Haziran 2022, 21:36:47 »
Merkez o saç köklerini alıp tekrar oraya ekse olmuyor mu peki? Bildiğim kadarıyla belli bir derinlik oranı tutturulması gerekiyor ekilen saçların beslenmesi için belki de o konuda bir sıkıntı oldu

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 23 Haziran 2022, 22:36:49 »
bende bir teori geliştireyimmi.ekimci demişti köke saç tuttuuruoz kafaya koyuyoruz falan filan.bence o saçların altındaki hucre uyku evresinde horpiş horpiş uuyuyor.uyunınca dısarı kıl verince usttekini dokücek saç çıkıcak piyasaya
Kesinlikle hücre canlı ancak bu saçlar tutunmayan saçlar olabilir hani donorden aldılar oraya koydular ondan sonra ne uzadı ne döküldü birkaçını cımbızla çekeyim dedim aşırı kolay geldi.Bu köklerin altında çıkmayı bekleyen kök varsa da bunlar ölü bir şekilde üstte iken nasıl çıksınlar zorlama ile çıkmaları yerine zaten ölü olan bu kökleri dökmek daha mantıklı geliyor bana.Deriye sıkışmış tipler bunlar onlarca konuya baktım bu sorunu olan kişiler genelde uzamadan öyle kaldıklarını söylüyorlar.Benim iki tane kökün yanından saç çıktı.Diğerleri aynı şekil devam ediyor .Burada greft boyunun uzunluğu ve açılan kanalın bu greftin boyuna göre açılmaması veya greftlerin yerleştirirken zorlanması,greftlerin dışarda iken zarar görmesi,yanlış yerden tutulması veya derine fazla indirilmesi vs..ancak en mantıklısı greft boyuna göre kanal açılmaması..Bu konu forumda ve hiçbir yerde aydınlatılmadi şansa benim başıma geldi forumdakilere yardımcı olmak için arada güncelleyecegim

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 23 Haziran 2022, 22:38:15 »
Merkez o saç köklerini alıp tekrar oraya ekse olmuyor mu peki? Bildiğim kadarıyla belli bir derinlik oranı tutturulması gerekiyor ekilen saçların beslenmesi için belki de o konuda bir sıkıntı oldu
Yok dostum bunlar greft değil bir köke bağlı degiller deriye sıkışmış tipler hani kökten ayrılmış öylece tutunuyorlar çok kişide oluyor bunlar dikkat eden olmuyor az olunca

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 23 Haziran 2022, 23:06:33 »
uğraşmıyor merkezler

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 23 Haziran 2022, 23:12:00 »
Kesinlikle hücre canlı ancak bu saçlar tutunmayan saçlar olabilir hani donorden aldılar oraya koydular ondan sonra ne uzadı ne döküldü birkaçını cımbızla çekeyim dedim aşırı kolay geldi.Bu köklerin altında çıkmayı bekleyen kök varsa da bunlar ölü bir şekilde üstte iken nasıl çıksınlar zorlama ile çıkmaları yerine zaten ölü olan bu kökleri dökmek daha mantıklı geliyor bana.Deriye sıkışmış tipler bunlar onlarca konuya baktım bu sorunu olan kişiler genelde uzamadan öyle kaldıklarını söylüyorlar.Benim iki tane kökün yanından saç çıktı.Diğerleri aynı şekil devam ediyor .Burada greft boyunun uzunluğu ve açılan kanalın bu greftin boyuna göre açılmaması veya greftlerin yerleştirirken zorlanması,greftlerin dışarda iken zarar görmesi,yanlış yerden tutulması veya derine fazla indirilmesi vs..ancak en mantıklısı greft boyuna göre kanal açılmaması..Bu konu forumda ve hiçbir yerde aydınlatılmadi şansa benim başıma geldi forumdakilere yardımcı olmak için arada güncelleyecegim
mesela eskiden soyle konu açarlardı minoxtan onde çıkan saçlar uzamadı bunları uzatmanın bir yolu varmı diye.onler dhtye dayanıksız minox onde çıkarsa bile uzatamazlardı .minox damar açıp saçı besler.onler dhtye dayanıksızdır.tepede uzuyorda neden onde uzamıyor.bence minox calıssa bile onde sadıran dht var.yarım yamalak çıkış ondan bence.o arkada dhtye karsı zayıf olan saç kokleri olabilir onlar.ondede arkadaki gibi yasarlar.2 kulak arasından alınanlar dokulmez.bazılarının zır kellerin 2 kulak arası bile dokulmuş.ekimciler arkanın tumunden alıyorlar elde malzeme olmadığı için.prp minoxla guclendirilse ne olur o uzamayanlar beslenip uzarmı

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 23 Haziran 2022, 23:31:46 »
mesela eskiden soyle konu açarlardı minoxtan onde çıkan saçlar uzamadı bunları uzatmanın bir yolu varmı diye.onler dhtye dayanıksız minox onde çıkarsa bile uzatamazlardı .minox damar açıp saçı besler.onler dhtye dayanıksızdır.tepede uzuyorda neden onde uzamıyor.bence minox calıssa bile onde sadıran dht var.yarım yamalak çıkış ondan bence.o arkada dhtye karsı zayıf olan saç kokleri olabilir onlar.ondede arkadaki gibi yasarlar.2 kulak arasından alınanlar dokulmez.bazılarının zır kellerin 2 kulak arası bile dokulmuş.ekimciler arkanın tumunden alıyorlar elde malzeme olmadığı için.prp minoxla guclendirilse ne olur o uzamayanlar beslenip uzarmı
Bunların kökü yok deriye sıkışmış ve hiç uzamayan saçlar..Donorden alındı öne koyuldu şok dökülme oldu ancak bunlar hep aynı kaldı forumdakilerin hepsinin aynı şekilde kalmaya devam etmiş uzama yok çünkü bağlı oldukları bir canlı hücre veya Kök yok..Eğer bir köke bağlı olsalardı bir tanesini çekerken acıma olurdu en ufak bir acıma dahi yok ölü kökler bunlar altta yatan bir kök varsa sorun yok ancak çoğunun altında yoktur diye düşünüyorum.Madem hücre canlı bu köklerin daha rahat yukarı çıkması için uzamayan üstteki saçların dökülmesi gerekmez mi? Zaten ilk başta tüy halinde çıkıyorlar ve üstte kalan kıl halindeki saçı nasıl itebilir.? Bence bunların dökturulmesi lazım..Merkezlerin hepsi bunlar için uzayacak diyor ..Ben bir kılı aldım elime saçımın ön bölgesine bir şekilde kanal olmaksızın sıkıştırdım bu saç nasıl uzayacak alltta bir canlı köke bağlı olmadan? Prp ve minoxla uzamalari imkansız..Altta yatan canlı köke bağlı olsalardı her türlü uzama gosterirlerdi..Mecbur forumdaki arkadaşlardan edindikleri tecrübeyle beraber bir sonuca ulaşacağız.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2022, 23:41:30 Gönderen: Robert »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 23 Haziran 2022, 23:33:55 »
 alıntı var yazı yok dostum

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 23 Haziran 2022, 23:43:17 »
alıntı var yazı yok dostum
Uzun yazdım forumdan çıkış yaptı benim hesap ;)

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 23 Haziran 2022, 23:43:42 »
Uzun yazdım forumdan çıkış yaptı benim hesap ;) düzenledim

Facebook Twitter Instagram