Eyvallah sağolasın Robert kardeşim. Beni çok iyi anlıyorsun ve yorumun beni mutlu etti. Paylaşmak isterdim aslında, ama kendime güvenim kalmadığı için, hergün forumda resmimi kendimi görmek istemiyorum. Aynada gördüğüm bana yetiyor.
Aslında ben burda çoklu greftler ile bir konu açmıştım, ama silindi. Başlıkta Asuman HT bile kullanmadım, sadece içeriğinde benim durumumu anlattım.
Evet Asuman hanımla görüştüm, siz hasta olmuşsunuz dedi, bu kadar niye takıyorsun filan söyledi. Gelin haledelim dedi, yanlış ekilenleri sökelim dedi. Ama ön hattıma hep çoklu üçlü dörtlü var. Ekimden bir ay sonra sordum, hep çoklu dedim, yok tekli hep ektik dediler. Ama bakıyorum ön hat hep çoklu. Sene 2022 de yaşıyoruz, önlere çoklu ekilmiyeceğini bu forumda herkes biliyor, ama ekenler mi bilmiyor. Ben kendim seçseydim greftleri şunları buraya ekin, inan şimdiki sonuçtan daha iyi sonuç çıkardı. Demem şu ki, bu işi bir insan yapıyorsa 4/4 lük yapması gerekiyor. Yarım yamalak yaparsa benim duruma düşer işte, gelin düzeltelim der. Niye baştan doğru yapılmıyor? Ben buna kızıyorum.
Ben bu işin ehline danıştım, daha kötüsünü gördüm dedi, sizinkisi yine idare eder dedi, ama öndeki çokluların hepsi sökülmesi gerekiyor dedi. Bakın ben burda Doktorun ne dediğni söylüyorum, isteseydim ekim çok kötü oldu derdim. Yalan söylemeyi kendime yediremiyorum, açık açık doğruları söylüyorum. Ama Asuman Ht merkeze danışırken tek ekimle hal olur mu dedim, açıklığınız geniş önden arkaya doğru güzel bir ekim olur dediler. İki kere sordum, ikisinde de aynı cevabı aldım. Demekki tek ekimle halolur kanısına girdim. Ekimden sonra yine sordum bir ekime daha ihtiyaç var mı diye, evet var, ama bizim müşteriler öyle de memnunlar. Niye baştan söylemiyorlar iki ekim gerekeceğini? Söylense girermiyim ekime. Şimdi ben nasıl güvenipte oraya tekrar gidip te de düzelttireyim.
Şunu söyleyebilirim, burda her ekimci malesef insanları doğru dürüst bilgilendirmiyor.
En iyi doktorla görüştüm, halederiz dedi. Önden ilk aşamada 200-300 grefti söküp, ardından ikinci düzeltmede ince tekli ekip halederiz dedi. Umarım o zmn bu işkence benim için biter ve hayatıma devam edebilirim.