Gönderen Konu: Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)  (Okunma sayısı 5947 defa)

Robert

• Hero Member
Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)
« : 14 Mayıs 2022, 11:20:57 »
Merhaba arkadaşlar uzamayıp kısa kalan saçlar için fotoğraf ekliyorum.Fotoğraflardan ve mevcut saçlardan belli olmayabilir ama bu kısa saçlardan çok fazla var.Her geçen gün artıyor gibiler.Bunlar beni acayip tedirgin ediyor.Daha önce bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Robert

• Hero Member
Ynt: Uzamayan kısa saçlar (Fotoğraflı)
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2022, 11:23:36 »
40-50 tane olsaydı dert etmezdim ama daha fazla maalesef

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2022, 11:40:25 »
Burası da yan şakaklar çoğu böyle kısa kaldı zaten az greft falan ekmislerdi 18 tanesi kısa kaldı böyle

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2022, 12:25:20 »
Hocam seninkileri bilmiyorum ama

Benim sakalımdada böyle uzamayan bir sürü kıl var. Sanırım hep kısa kalıyorlar. Ekim yaptırmadım daha

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2022, 13:24:58 »
Hocam seninkileri bilmiyorum ama

Benim sakalımdada böyle uzamayan bir sürü kıl var. Sanırım hep kısa kalıyorlar. Ekim yaptırmadım daha
Burada bahsettiğimiz durum  greftin donorden alınıp ön tarafa transfer edilmesi sonucunda yaşadığı şok ve uyum sağlamama durumu sen sakaldan bahsediyorsun ki onlar yer bile değiştirmeyen kökler

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2022, 13:27:12 »
Burada bahsettiğimiz durum  greftin donorden alınıp ön tarafa transfer edilmesi sonucunda yaşadığı şok ve uyum sağlamama durumu sen sakaldan bahsediyorsun ki onlar yer bile değiştirmeyen kökler

Evet ama ilginç biçimde hiç uzamıyorlar işte. Seninkiler uzar umarım

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2022, 14:02:33 »
Çok daha net iki fotoğraf ekliyorum.(Tıklayın)

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2022, 20:36:52 »
Asuman HT ye benziyor, dogru mu? Bende de öyle uzamayan var.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2022, 20:46:10 »
Dostum madem aranız Asuman HT ile bu kadar kötü neden mahkemeye vermiyorsunuz?

Dava açsanıza?

Eğer Asuman HT'den bir personel bunu okuyorsa ona da söylüyorum. Siz bu kullanıcıya dava açsanıza?

Forumda 100 tane konusu varsa 99'u başarılı olan bir kliniğe sürekli çamur atıyorsunuz.

Uzlaşın artık?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2022, 21:21:33 »
Bu köklerin böyle kısa kalmasının temel nedeni nedir hep böyle mi kalacaklar aradığım cevabı bir aydır bulamadım....Bu arada halen saç ekim sürecini anlatan sürecine yönelik  konu acmamana şaşırıyorum evet doğallık sorunun var defalarca gördük ancak başkalarının konusu altında

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2022, 21:27:36 »
Dostum madem aranız Asuman HT ile bu kadar kötü neden mahkemeye vermiyorsunuz?

Dava açsanıza?

Eğer Asuman HT'den bir personel bunu okuyorsa ona da söylüyorum. Siz bu kullanıcıya dava açsanıza?

Forumda 100 tane konusu varsa 99'u başarılı olan bir kliniğe sürekli çamur atıyorsunuz.

Uzlaşın artık?
Doğallık konusunda haklı kendisi sadece konu açıp insanlara fotoğraflı konu açmaması ise haksızlık burada başkalarına ait konuların altına gelip yorum yapmak diğer forum üyelerinin aklında soru işareti bırakıyor ki ben sen hepimiz ekim yapacak merkezi ararken bir tane olumsuz yorum görünce mutsuz oluyorduk çünkü önceden o merkezin saçı halledecegini düşünüyorduk bir doğallık sorunu varsa herkes hemfikirse zaten forum üyeleri olarak hepimiz arkasında durur destek veririz

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2022, 21:32:10 »
Doğallık konusunda haklı kendisi sadece konu açıp insanlara fotoğraflı konu açmaması ise haksızlık burada başkalarına ait konuların altına gelip yorum yapmak diğer forum üyelerinin aklında soru işareti bırakıyor ki ben sen hepimiz ekim yapacak merkezi ararken bir tane olumsuz yorum görünce mutsuz oluyorduk çünkü önceden o merkezin saçı halledecegini düşünüyorduk bir doğallık sorunu varsa herkes hemfikirse zaten forum üyeleri olarak hepimiz arkasında durur destek veririz
Bence de.

Ekim merkezi şikayetleri bölümüne bir konu açsa, tum fotoğraflarla beraber her medyayı oraya aktarsa sorun yok. Ama her konuya gelip "dışarı çıkamayacak haldeyim" demek farklı.

Doğallık konusunda haklı. Ama kendisini savunurken haksız şekilde savunuyor. Asuman HT bildiğim kadarıyla müdahale etmek istemiş. Fakat arkadaşımız istememişti diye hatırlıyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 14 Mayıs 2022, 21:38:07 »
Son olarak şunu ekleyeyim halu kardesim Asuman hanım önceki ekimime ait doğal durmayan 10 çift grefti çıkarıp tekrardan homojen dağıttı konumda da bahsettim doğal olması için  çalışıyor ben de senin gibi sadece sonuca bakarım ekim öncesi sonrası ilgi alaka çok var  ancak sonuç önemli çünkü ekim merkezi seni evden alıp ekim yaptırıp eve bıraksa falan bunlar gelip geçici..sende çıkışlar güzel ancak doğal olmayınca memnun olmamışsin.Asuman hanım ekim sırasında konu foruma gelince senden bahsetti merkeze davet edip revize falan ne gerekirse yaparız demişler bilmiyorum orasını ancak sen düzeltecek başka yer arıyorum diyorsun şuan iletilerden anladığım kadarıyla

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 14 Mayıs 2022, 23:48:25 »
Eyvallah sağolasın Robert kardeşim. Beni çok iyi anlıyorsun ve yorumun beni mutlu etti. Paylaşmak isterdim aslında, ama kendime güvenim kalmadığı için, hergün forumda resmimi kendimi görmek istemiyorum. Aynada gördüğüm bana yetiyor.
Aslında ben burda çoklu greftler ile bir konu açmıştım, ama silindi. Başlıkta Asuman HT bile kullanmadım, sadece içeriğinde benim durumumu anlattım.
Evet Asuman hanımla görüştüm, siz hasta olmuşsunuz dedi, bu kadar niye takıyorsun filan söyledi. Gelin haledelim dedi, yanlış ekilenleri sökelim dedi. Ama ön hattıma hep çoklu üçlü dörtlü var. Ekimden bir ay sonra sordum, hep çoklu dedim, yok tekli hep ektik dediler. Ama bakıyorum ön hat hep çoklu. Sene 2022 de yaşıyoruz, önlere çoklu ekilmiyeceğini bu forumda herkes biliyor, ama ekenler mi bilmiyor. Ben kendim seçseydim greftleri şunları buraya ekin, inan şimdiki sonuçtan daha iyi sonuç çıkardı. Demem şu ki, bu işi bir insan yapıyorsa 4/4 lük yapması gerekiyor. Yarım yamalak yaparsa benim duruma düşer işte, gelin düzeltelim der. Niye baştan doğru yapılmıyor? Ben buna kızıyorum.
Ben bu işin ehline danıştım, daha kötüsünü gördüm dedi, sizinkisi yine idare eder dedi, ama öndeki çokluların hepsi sökülmesi gerekiyor dedi. Bakın ben burda Doktorun ne dediğni söylüyorum, isteseydim ekim çok kötü oldu derdim. Yalan söylemeyi kendime yediremiyorum, açık açık doğruları söylüyorum. Ama Asuman Ht merkeze danışırken tek ekimle hal olur mu dedim, açıklığınız geniş önden arkaya doğru güzel bir ekim olur dediler. İki kere sordum, ikisinde de aynı cevabı aldım. Demekki tek ekimle halolur kanısına girdim. Ekimden sonra yine sordum bir ekime daha ihtiyaç var mı diye, evet var, ama bizim müşteriler öyle de memnunlar. Niye baştan söylemiyorlar iki ekim gerekeceğini? Söylense girermiyim ekime. Şimdi ben nasıl güvenipte oraya tekrar gidip te de düzelttireyim.
Şunu söyleyebilirim, burda her ekimci malesef insanları doğru dürüst bilgilendirmiyor.

En iyi doktorla görüştüm, halederiz dedi. Önden ilk aşamada 200-300 grefti söküp, ardından ikinci düzeltmede ince tekli ekip halederiz dedi. Umarım o zmn bu işkence benim için biter ve hayatıma devam edebilirim.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2022, 00:05:16 »
Şu an böyle gözüküyor ön hat, malesef hep çoklu.

Facebook Twitter Instagram