Gönderen Konu: saç ekim sonrası geçmeyen sivilce  (Okunma sayısı 941 defa)

mbeg

• Yeni üye
  • *
saç ekim sonrası geçmeyen sivilce
« : 13 Mayıs 2022, 15:49:41 »
herkeze hayırlı günler. Saç ekimi sonrası sivilce olan yerdede çıkışlar vardı daha sonra sivilce çıkdı ordaki saçlar döküldü ellememe talimatı aldım bende üstelemedim daha sonra burdaki sivilce çok sertleşdi merkeze söyledim onlarda steril bi iğneyle patlatmamı istedi patlattım fakat geçmedi tekrar aynı haline döndü plastik cerraha felan gördündüm oranın kesilmesi ve içindeki şeyin çıkarılması lazım dedi bende yinede bi doktora daha gidicem.
sorum şu daha önce böyle bi durumu yaşıyan tecrübe edinen kişilerden yorum bekliyorum.

taco_9

• Sr. Member
Ynt: saç ekim sonrası geçmeyen sivilce
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2022, 01:53:39 »
büyük ihtimalle kıl içerden dönmüş ve cerrahın dediği doğru .oraya ufak bir operasyon yapılması gerekiyor gibi görünüyor .aslında şu an tam ortadan delsen bir iğne yardımıyla içinden bir şeyler akar gibi geliyor bana ama sakın dokunma en güzeli bir doktorun müdahalede bulunması.

mbeg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2022, 01:55:42 »
orayı deliyorum içinden sadece kan çıkıyo sonra eski haline dönüyo baya sıkıyorum ama olmuyo , şişliği yine kalıyo

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2022, 07:09:21 »
Kist olabilir mi? Bu ihtimali değerlendirmek gerekiyor.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

mbeg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2022, 13:28:58 »
Doktor şey dedi yara iyileşmesi fazla olmuş dedi

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2022, 13:39:03 »
Yağ bezesi olabilir mi acaba?

mbeg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2022, 14:02:07 »
Hiç bilmiyorum,salı gününe randevu aldım

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2022, 12:53:23 »
Donör bölgesinden alınan köklerin üstlerinde kalan deri parçası ekim sırasında deri üstünde kalır ve kuruyarak kabuk dökülmesinde dökülür . Sizin ekimde büyük ihtimal ölü deri parçası deri altında kaldığı için kist oluşturmuş. Küçük bir kesi ile içerisi boşaltılması gerekiyor . İçeride kapsül de oluşturmuş olabilir vücut. Böyle durumlarda vücut onları zararlı bir cisim gibi görüp etrafını kapatır . Bınlar sonrasında sivilce tarzında patlayarak çıkmak ister. Merak etmeyin küçük bir işlem ile kurtulursunuz . En önde olması kötü olmuş . Sonrasında küçük bir açılık kalabilir .

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2022, 21:39:53 »
Donör bölgesinden alınan köklerin üstlerinde kalan deri parçası ekim sırasında deri üstünde kalır ve kuruyarak kabuk dökülmesinde dökülür . Sizin ekimde büyük ihtimal ölü deri parçası deri altında kaldığı için kist oluşturmuş. Küçük bir kesi ile içerisi boşaltılması gerekiyor . İçeride kapsül de oluşturmuş olabilir vücut. Böyle durumlarda vücut onları zararlı bir cisim gibi görüp etrafını kapatır . Bınlar sonrasında sivilce tarzında patlayarak çıkmak ister. Merak etmeyin küçük bir işlem ile kurtulursunuz . En önde olması kötü olmuş . Sonrasında küçük bir açılık kalabilir .

evet bencede kapsül oluşmuş benimde yanağımda var siyah bir akneyi sıkma girişiminden sonra bir kaç senede oluştu  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2022, 09:53:36 »
Tekrerlayan bir oluşuma dönmüş tekrar patlat iyicr temizle istersen
Global Moderator

mbeg

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2022, 19:35:41 »
cevaplarınız için teşekkür ederim,bugün başka bi doktora gittim oda ameliyatı önermedi yani orayı en son çare kesip alalım dedi üniversite hastanesine gidicem en yakın zaman da tavsiyesiyle başka tedaviler söyledi şuan aklımdan çıkdı,kesip alırsak tekrarlayabilir dedi sonra şey sordum böyle kalsa büyür mü dedim büyümez dedi böylede kalabilir seni çok rahatsız etmiyosa dedi şişliğin hafif inmesi için contracktubeks önerdi bilmiyorum nabıcam

Facebook Twitter Instagram