Gönderen Konu: Smile Hair Clinic 3500 graft | 6. ay, saçlar seyrek kaldı düzelir mi ?  (Okunma sayısı 5723 defa)

phantom

• Hero Member
bu ekimi size kim yaptı? bildiğim kadarıyla orda çalışan iki doktor arkadaş var ekime giriyorlarmı o kısmı hatırlamıyorum.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aaa saç mı ektirdim diyenler çok oluyor mu kral
kanka o yönden sorun yok daha anlayan çıkmadı, fakat güneş altında seyreklik belli oluyor onun haricinde problem yok

taco_9

• Sr. Member
malesef revizyon şart hocam önden aşırı seyrek duruyor.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
malesef revizyon şart hocam önden aşırı seyrek duruyor.
revizyonda yapılabilir ama şu an çok şikayetçi değilim.

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
foto 1: hafif suyla ıslat geriye tara

varsa da ekim sonunda yakın markaj ekilenleri görebileceğimiz foto

bu ikisiyle ne kadarı çıkmış nasıl revize lazım mı hepsi söylenir.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
foto 1: hafif suyla ıslat geriye tara

varsa da ekim sonunda yakın markaj ekilenleri görebileceğimiz foto

bu ikisiyle ne kadarı çıkmış nasıl revize lazım mı hepsi söylenir.
dostum uğraşmayayim şimdi onunla, revizyon yapılabilir. Zaten muttalip keser hocaya göründüm kendiside revizyona ihtiyacı olduğunu söyledi ama yaşım erken olduğu için ve 1 tane ekim geçmişim olduğu için 3-4 sene sonra revizyon yapmamın en iyisi olduğunu söyledi. Şu an beni çok rahatsız eden bir durum yok ama 3-4 sene sonra muttalip hocaya revizyona gitmeyi düşünüyorum.

Trevor

• Hero Member
ters ışık ,araba içi foto  :) o bile kurtarmamış dostum ama dediğin gibi yaşından dolayı şimdilik ekim yaptırma bencede .zaten ekim öncesi yeterli saçın varmış aslında bu ekim bile gereksiz olmuş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Önceki paylaşıma göre biraz daha gelişmiş Fena durmuyor biraz daha gelişirse ön çizgin güzel olur
Saç ekimi sürecin daha devam ediyor

Global Moderator

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Önceki paylaşıma göre biraz daha gelişmiş Fena durmuyor biraz daha gelişirse ön çizgin güzel olur
Saç ekimi sürecin daha devam ediyor
11. Aydan sonra deşiklik oluyor mu sanki artık durmuş gibi gelişmesi.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ters ışık ,araba içi foto  :) o bile kurtarmamış dostum ama dediğin gibi yaşından dolayı şimdilik ekim yaptırma bencede .zaten ekim öncesi yeterli saçın varmış aslında bu ekim bile gereksiz olmuş.
dediğin kadarda kötü değil. Benim saçım 15 yaşımdan beri seyrek ve seyrekliği giderek arttı. Tepelerde gözükmeye başlamıştı ve saçımın sağ ön tarafı tamamen gitmişti. Ekim bu ların hepsini toparladı ama ben genel seyreklik durumunuda çözmesini beklerdim fakat bunu çözemediler inşallah muttalip hoca çözer.

Trevor

• Hero Member
dediğin kadarda kötü değil. Benim saçım 15 yaşımdan beri seyrek ve seyrekliği giderek arttı. Tepelerde gözükmeye başlamıştı ve saçımın sağ ön tarafı tamamen gitmişti. Ekim bu ların hepsini toparladı ama ben genel seyreklik durumunuda çözmesini beklerdim fakat bunu çözemediler inşallah muttalip hoca çözer.

toparladı  dediğin 3,5 tüy dostum saç ekimi böyle bir şey değil 3500 greftle kafanın yarısını kapatıyorlar.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

toparladı  dediğin 3,5 tüy dostum saç ekimi böyle bir şey değil 3500 greftle kafanın yarısını kapatıyorlar.
3500 kafanın yarısına değil tamamına yapıldı zaten. Tepelerde açıklık vardı o gitti, önün bi tarafı artık komple açık değil biraz seyrek ama zaten hafif yatırınca kapanıyor. Evet ekim başarısız ama dediğin kadar 3-5 tüy değil. Zaten o kadar kötü görüntü olsa ekimi 3-4 yıla ertelemeyi kabul etmezdim ben.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
bu smile merkezden para iadesi almadin degilmi ?!?

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bu smile merkezden para iadesi almadin degilmi ?!?
iade alınabiliyorsa gidip alalım ama sanmıyorum işe yarıyacağımo. Nekroz iltahaplandırma falan olsa anlıycamda saç az çıkmış diye kimse yapmaz iade. Varsa aranızda bu şekilde almış olan yardımcı olsun gibi bende alayım.

Facebook Twitter Instagram