Gönderen Konu: Smile Hair Clinic 3500 graft | 6. ay, saçlar seyrek kaldı düzelir mi ?  (Okunma sayısı 5711 defa)

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Beyler 6. aya girdim. saçların durumu bu şekil. açıkçası 4. aydan beri hiç kalınlaşmadı isterseniz onlarında fotoğraflarını atabilirim. bu durum düzelcek mi yoksa revizyon şart mıdır ? Bu arada ilk resimde saçlarım yağlı ve dağınık.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ynt: 6. ay, saçlar seyrek kaldı düzelir mi ? | Smile Hair Clinic
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2022, 10:41:19 »
Merhaba, tüm ekim sürecini, ekilen greft sayısını, ekim öncesi ve sonrası resimleri paylaşırsanız daha sağlıklı yorumlayabiliriz.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2022, 10:56:01 »
3500 graft ekildi, attıklarım ekin öncesi ve operasyondan 1-2 gün sonra

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2022, 10:56:51 »
Merhaba, tüm ekim sürecini, ekilen greft sayısını, ekim öncesi ve sonrası resimleri paylaşırsanız daha sağlıklı yorumlayabiliriz.
Bak bu attığımda geçen ay

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ekim öncesi resimlere göre kapatılamayacak kadar büyük bir açıklığınız yok. İyi bir ekimle başarı sağlanır.  Süreciniz henüz tamamlanmamış ama bana sorarsanız küçük de olsa bir revizeye ihtiyaç duyulur gibi görünüyor. Mecburen 12 ayın dolmasını bekleyeceksiniz. Bu arada mevcut saçlarınızı korumak takviye kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi resimlere göre kapatılamayacak kadar büyük bir açıklığınız yok. İyi bir ekimle başarı sağlanır.  Süreciniz henüz tamamlanmamış ama bana sorarsanız küçük de olsa bir revizeye ihtiyaç duyulur gibi görünüyor. Mecburen 12 ayın dolmasını bekleyeceksiniz. Bu arada mevcut saçlarınızı korumak takviye kullanmanızı tavsiye ederim.
Finasterid ve biotin kullanıyorum şu an.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çıkan saçlar ince biraz kalınlaşırsa güzel olabilir ya da revize 12 ay sonunda umarım kullandığın takviyeler kalınlaştırır
Global Moderator

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çıkan saçlar ince biraz kalınlaşırsa güzel olabilir ya da revize 12 ay sonunda umarım kullandığın takviyeler kalınlaştırır
Bunların dışında Prp ve mezoterapiye gittim 6 ay o da işe yaramadı gibi. Bu arada aynı başlığın çöp hali var rica etsem onu forumdan kaldırır mısınız ? özelden de paylaşmıştım linkini.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Finasterid ve biotin gayet yeterli. Yan etki görmediyseniz devam edin bence.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dostum malesef iyi görünmüyor zamanla biraz toparlar ama gelinen son durumun seni memnun edeceğini pek sanmıyorum.
saç ekimi böyle bir şey değil 3500 greftle çok ultra bir sonuç alman gerekirdi öyle bir kaç tüy saç çıkması ile saç ekimi sonucu iyi olmuş demek doğru olmaz.
üstelik ekim öncesi drumun çok iyi bir sonuç elde etmek için oldukça elverişliymiş sadece ön bölgede 1500 greft saç çıkması ile müthiş güzel bir sonuç ortaya çıkabilirdi.
neyse diyelim sağlık olsun bundan sonra saçlarında meydana gelecek her türlü gelişim yanına kardır diyelim ve bence sen şimdiden bu işi güzel bir şekilde çözecek ekim merkezi araştırmalarına forumda başla.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin devam ediyır

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid ve biotin gayet yeterli. Yan etki görmediyseniz devam edin bence.
Bırakmayı düşünmüyorum. Revizyon gerekirse bile tam sonuç alıncaya kadar yan etki görmessem devam edicem. Bu arada Muttalip hoca ekime devam ediyor mu ? Instagramda bilgi göremedim fakat google da telefon numarası var tam anlayamadım açıkcası.

JessyPinkman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
193 gün oldu çok değişen bişey olmadı

sinhronize

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
193 gün oldu çok değişen bişey olmadı
Hello! Mb show something new?  ;)

kaangursu