Gönderen Konu: Majistral kür olarak minox yaptırsak ?  (Okunma sayısı 1123 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Majistral kür olarak minox yaptırsak ?
« Yanıtla #15 : 14 Mayıs 2022, 19:27:09 »
Retinoik asit cildi yakarak yenilenmeyi sagliyodu galiba. Ben de kremi vardi surulen yerler soyuluyo altindan yeni deri geliyo. Hatta geçenlerde abarttim 2gun pespese sürdüm yuzum kipkirimizi oldu 1 hafta oyle gezdim. Sac icin de faydali deniyodu.
Valla kardeşim kimi ben gibi deri soyulmasın,kızarmasın diye uğraşır kimi de özellikle soymaya çalışır 😃 elbet tabi kan dolaşımını arttırmıştır mutlaka faydalı olabilir ama deriyle çok oynamamak daha mantıklı diye düşünüyorum ki sürekli deri soyulsa nolcak benim 1 aydan fazladır soyuluyo ama şakaklar hala bomboş bi de hergün kabuk,kepek temizliyorsun ki bu şekilde daha da yakar acıtır..tedavi mümkün olduğunca sade,sürdürülebilir ve başka şeylere zarar vermeden yapılmalı diye düşünüyorum.

Kellikbey

• Sr. Member
Ynt: Majistral kür olarak minox yaptırsak ?
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2022, 11:45:19 »
Eczacıya söylediğimde bana demişti ki bu asit emilimi arttırıyor ben dermorellerde kullanıyorum çok feci etki eder diye düşündüm şimdi ön scalpta bile saç çıkar bence yarın veya salı gidip yazdiriyorum reçeteyi

Facebook Twitter Instagram