Öncelikle herkese iyi forumlar, 18 yaşından beri süregelen dökülmem sürecinde 4 senedir forumda araştırma yapmaktayım. normalde ilk etapta geçen sene fiyatlar bu kadar artmadan önce Serkan Aygın ve ekibine ekim yaptırmayı planlıyordum, beklemedeydim. fiyatların 25.000₺ olarak güncellendiğini öğrendikten sonra maalesef içinde bulundugum durum itibari ile maddi gücümü zorlayacağına karar verdim.
Gaziantep ilinde ikamet etmekteyim. Kendim de sağlık sektöründe çalıştığım için arkadaşım vasıtası ile ekim ekibi ile tanıştım. o esnada ekim yaptırıp daha sonra prp için gelenlerin sonuçlarını gördüm. Birebir konuştum ve kararımı verdim. Ekimden bir gün önce kan verdim.
Ekim günü 09/05/2022 tarihinde Gaziantep MMT Amerikan hastanesine geldim. Ön çizgi için Esra hanım fikrimi sordu, ben ön çizgim hala kaybolmadığı için mevcut çizgi üzerinden bir planlama istedim. ön çizgim belirlendi. Saçlar kesildi ve ekim odasına geçildi.
Lokal anestezi yapıldı. Greft alımını Gizem hanım yaptı, Kanalları Esra Hanım açtı ve yerleştirme işlemini Talha bey yaptı. 4500 Greft olduğu söylendi. 9 saate yakın süren operasyon sürecinde 2 kere yemek molası verdik
Şimdi olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum