Gönderen Konu: RESİMLİ - Saç Dökülmem İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var  (Okunma sayısı 1058 defa)

Chem06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: RESİMLİ - Saç Dökülmem İçin Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2022, 22:18:41 »
Aynen öyle tabi ki dökülme büyük ihtimal ömür boyu durmayacak zaten ki ekim planı da ona göre yaptım,doğrudur yanlıştır bilemem tabi benim doğrum 😃 şimdi ben yanlış konuşmuş olmayayım ama (topikal hormon baskılamanın mantıklı olmadığını düşünen biri olarak) düşünün ki bir nehre fabrika boru bağlamış zehirli atık sularını atıyor devamlı her dakika her saat her gün her ay her yıl,şimdi bizim yapmamız gereken nehri temizlemeye çalışmak mı olmalı? Yoksa nehre zehirli suyu taşıyan boruyu kesmek-suyu zehirsiz hale getirmek mi olmalı? 😃 Yani DHT li kan her saniye kafada zaten sürekli dolaşımda,kanda DHT baskılayamıyorsan zehri nasıl keseceksin? Ki finansteridin kafada (?) Yarılanma ömrü ne oluyor günde ona göre kaç kere uygulayalım 😃 olsa da dediğim gibi anca kana geçer öyle etki eder topikaller ama tercih senin..zaman kaybetsem sorun olmaz dersen dene tabi,etki görmezsen maalesef iş finans,dutasa kalıyor sonra da..ki tedavi sonucu için min 6 ay beklenmeli ki gerçekten işe yarıyor mu bilinsin
Öncelikle gerçekten çok teşekkür ederim. Tecrubelerinizden istifade ettiğim için. İnanın bende çok ikilemdeyim. Oral kullanıma gidip geliyorum. Bi kaç gün daha düşüneceğim sonra karar vereceğim topikal mi oral mi diye? Birde topikal olarak kullanırsam avodart yani dustasreid ile hazirlayabilirim.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 17 Mayıs 2022, 22:53:30 »
Rica ederim,forumun prensibi bu, bazen forumun sana katkısı olacak vefa borcu olarak bazen de senin foruma..bu arada oral alma konusunda aklını çelmiş gibi olmak istemem o yüzden madalyonun diğer yüzünü de anlatmak zorunda hissettim kendimi sonra nolur nolmaz..finans-dutas oral kullanıp ciddi yan etki gördüğünü söyleyenler var bunu da düşünmek lazım..facede saç ekim sayfasında bi adam gördüm 5mg(bölmeden) proscar almış 6 ay,cinsel ve ruhsal tüm yan etkileri görmüş ve aylarca geçmemiş hala anlatıyor kanım dondu resmen neler anlatıyor intihar edeceğim korkmasam bittim zaten falan diyo,ayrıca diğer forumlarda da aylarca sperm gelmeme,spermden kan gelme,iktidarsızlık,jinekomasti çok yan etki gören var her ne kadar fda %3 vs desede yani kullan ya dencek kadar basit değil bu..ki topikalde de yan etki gördüm diyen var tek tük de değil,benden söylemesi..aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık yani..bana sorarsan yıllardır dönem dönem, ara ara kullanmışlığım var proscar..yan etki olarak sık idrara gitme,karaciğer alt ast enzimleri çok az referens değerinden yüksek olması,libido da yükselme yaptı başka bişey yok..1,5 aydır avodart kullanıyorum sık idrara gitme ve libido da biraz düşme (belki de normale dönme,eskiden bayağı anormal üstü yüksekti) oldu başka bişey yok, şimdilik takipteyim neler olacak diye.Allah şifa versin.
  • Yaşınız 31

Chem06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2022, 08:01:54 »
Rica ederim,forumun prensibi bu, bazen forumun sana katkısı olacak vefa borcu olarak bazen de senin foruma..bu arada oral alma konusunda aklını çelmiş gibi olmak istemem o yüzden madalyonun diğer yüzünü de anlatmak zorunda hissettim kendimi sonra nolur nolmaz..finans-dutas oral kullanıp ciddi yan etki gördüğünü söyleyenler var bunu da düşünmek lazım..facede saç ekim sayfasında bi adam gördüm 5mg(bölmeden) proscar almış 6 ay,cinsel ve ruhsal tüm yan etkileri görmüş ve aylarca geçmemiş hala anlatıyor kanım dondu resmen neler anlatıyor intihar edeceğim korkmasam bittim zaten falan diyo,ayrıca diğer forumlarda da aylarca sperm gelmeme,spermden kan gelme,iktidarsızlık,jinekomasti çok yan etki gören var her ne kadar fda %3 vs desede yani kullan ya dencek kadar basit değil bu..ki topikalde de yan etki gördüm diyen var tek tük de değil,benden söylemesi..aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık yani..bana sorarsan yıllardır dönem dönem, ara ara kullanmışlığım var proscar..yan etki olarak sık idrara gitme,karaciğer alt ast enzimleri çok az referens değerinden yüksek olması,libido da yükselme yaptı başka bişey yok..1,5 aydır avodart kullanıyorum sık idrara gitme ve libido da biraz düşme (belki de normale dönme,eskiden bayağı anormal üstü yüksekti) oldu başka bişey yok, şimdilik takipteyim neler olacak diye.Allah şifa versin.
Hepimiz için herseyin en iyisi olur umarım.

Facebook Twitter Instagram