Çekimlerinizi gün ışığında sağ-sol duruş ve çenenizi ğöğsünüze doğru kırarak yapın. Burada insanlar çekilen fotoğrafa göre yorum yapacaktır, ve aldatıcı olur genelde bu tip alan ekimlerinde. Çünkü alan geniş, çekimler kötü saçda uzunluğu yeterli değil.
Bu saçın uzunluğu 9mm ( 3 numara ) bile değil şu an görünen, saçlar her ay 10mm ( 1 cm ) uzar, siz en az 3 ay ( 3 cm uzama ortalama ) saçları ellememeniz kırıklar oluşursa düzeltme traşı olmanız gereklidir.
Dediğim gibi aman aman saçı kısa tutarım demeyin bu sizin gibi ekimlere uygun değil, bende NW6'ım. Yani size uzak değilim, o sebeple tecrübelerimi aktarıyorum. Bende kısalttım tabi ilk 6 ay bilerek ama dediğim gibi ilk çıkışlar yamuk, kıvırcık geliyor diye, tarz olarak değil.
3 ay bırakın saçları uzasın, daha önce de dedim alan geniş uzatacaksınız ki alan kapaması artacak saçın. Ve asla bu saçları arkaya taramayın, sağa veya sola yatırın saçları tararken, öne doğru böylece kapatıcılığı artacaktır.
Arkaya tarıcak kadar sık ekimlere sahip değiliz, malzemeyi iyi kullanmayı öğrenmemiz gereklidir. Bırakın öne salın gelsin uzasın şimdilik
Not: Saçlarıda güçlendirin biraz çinko, b vitamini ve biotin takviyeleri kullanın.