Saç Ekimi Sonuçları
Saç derisine dht yaptığı tahribatların bir sonucu olarak sivilcelenme ve yağlanma sıkça olur.Sana şiddetle konozal şampuan gibi ketakonazol içeren bir şampuanla haftada bir yada iki kere saçlarını yıkamanı tavsiye ederim.[/quoteÖncelikle cevabınız için teşekkürler. Peki dökülme hızına vs ne diyorsunuz 25/27 ' li yaşlara kadar idare eder mi ( forum veya çevrenizdeki tecrübelere istinaden) ve bu nw kaç geçiyor ?
agada dht hormonu saç reseptorune bağlanıyor saçı dokuyor.hormon bozukluğu ile alakası yokTeşekkürler , hormon bozukluğunu jinekomastiden şüphelendiğim için sordum iyice kafam karıştı işin içinden çıkamaz oldum
Bence medikal tedavi saçlarını toparlar senin Finasterid vs araştır doktora sor şimdilik saç ekimine gerek yokDaha yaş 21 hintell , ayrıca finasteridi uzun süreli kullanmak gerektiği için ve işin içine yan etki girince korkuyorum açıkçası . Bir de sorum olacaktı bu minyatürleşmiş saçlar ekim sırasında dökülmüş olarak mı kabul ediliyor ? Benim saçlar da mı gidici gibi mi ?( en azından tecrübe ettiğin kadar yorumlarsan sevinirim) .