Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17034 defa)

AdnanN

• Hero Member
Sağlıklı görünüyor.

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
Sağlıklı görünüyor.

Teşekkür ederim. Netice de inşAllah öyle olur.

Sisler Bulvari

• Full Member
hocam öncelikle umarım hepsi çıkar ki çok iyi duruyor. bir de ne kadar ödediniz acaba? geçen sorduğumda euro bazlı bi fiyat biçtilerdi bana o yüzden soruyorum.

Çok teşekkür ederim . Bildiğim kadarıyla TR fiyatları ve Yurtdışı fiyatları ilaveten hocaları farklı. Fiyatlar henüz zamlanmadan evvel anlaşmıştım ben 20,000 Tl idi FUE+ DHI

Sisler Bulvari

• Full Member
KABUK DÖKÜMÜNE HAZIR YARIN KLİNİĞE GİTMEYİ TASARLIYORUM.

Sisler Bulvari

• Full Member
KABUK DÖKÜMÜ SONRASI.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
kuzen gayet güzel gidiyor bence kabuk dökümü sonrası güzel duruyor . Sıkı takipçiyim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk sonrası görüntünüz gayet güzel ve sık ön çizgide kafa yapınızs çok uyumlu olmuş
Global Moderator

Edgar X

• Hero Member
ön çizgideki girinti çıkıntılar çok iyi dizayn edilmiş çoğu merkezin testere dişi gibi doğal olmayan zigzakları gibi değil.

Sisler Bulvari

• Full Member
KABUK DÖKÜMÜ SONRASI DEVAM . ŞOK  DALGASI GELDİ GELİYOR .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Başlamış şok dökülmenşz ufak ufak kardeşim sürecin sağlıklı her şey yolunda yakında hepsi dökülür.
Global Moderator

Sisler Bulvari

• Full Member
Başlamış şok dökülmenşz ufak ufak kardeşim sürecin sağlıklı her şey yolunda yakında hepsi dökülür.

Onur hocam iyi ki varsın hakkın zor ödenir  |-onayisareti-| :)

Ertuvrul

• Yeni üye
  • *
KABUK DÖKÜMÜ SONRASI DEVAM . ŞOK  DALGASI GELDİ GELİYOR .
merkez herhangi bir takviye kullanmanızı istedi mi lokal sprey minox tarzı

Sisler Bulvari

• Full Member
merkez herhangi bir takviye kullanmanızı istedi mi lokal sprey minox tarzı

Finanteride jel , xpecia ve minoxdil'i ekim yapan herkese matbu olarak tavsiye ediyor . Ancak ben çocuk düşündüğüm için yan etkilerinden ötürü imtina ettiğimi söyledim. Onlarda takviye kullanmazsan en kötü revize de 1000 greft ekeriz aralara dedi. 18. gün itibariyle PRİORİN, MÖLLERS BALIK YAĞI ve KEÇİBOYNUZU ÖZÜ düşünüyorum ben.

Ertuvrul

• Yeni üye
  • *

Finanteride jel , xpecia ve minoxdil'i ekim yapan herkese matbu olarak tavsiye ediyor . Ancak ben çocuk düşündüğüm için yan etkilerinden ötürü imtina ettiğimi söyledim. Onlarda takviye kullanmazsan en kötü revize de 1000 greft ekeriz aralara dedi. 18. gün itibariyle PRİORİN, MÖLLERS BALIK YAĞI ve KEÇİBOYNUZU ÖZÜ düşünüyorum ben.
benim ekim yerimde prozinc plus önerdi bende sivilce yapti, zaten egzamam var ve onerdikleri ilaç içerisinde egzamaya zararlı alkol icerik var,  simdi vichy dercos aminexil kullan diyorlar. Sizin takviyeleri ogrenme amacım karşilastirmaydı, teşekkür ederim. Umarım ve inşallah umduğunuz sonucu fazlasıyla alırsiniz.

Facebook Twitter Instagram