Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17027 defa)

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
Foruma olan borcumu ödemek ve bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma bir nebze yardımcı olabilmek adına kendi konumu açıyorum. Epey zamandır forumu takip ediyorum bu sebeple bu imkanı oluşturan hintell arkadaşımıza  ve emeği olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

Pandemi sürecinde yaptırmayı düşündüğüm ekibimi sürekli öteledim bu konuda arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim çok fazla ertelemeyin. Görüntülü görüşme yaptığım her seferinde artık tamam dedim ve sonunda ben de o kararı verdim , ekim yaptırdım.  Tabii sabır işi olması hasebiyle şuan ciddi manada sancılı bir süreç zira ben saçlarımı neredeyse hiç 3 numara bile yaptırmamıştım  :) .   Üniversite/ Yüksek lisans derken saçlarımın da uzun olmasından dolayı zayıfladığını hissediyordum. 27-28 yaşlarında daha şiddet arttırarak  başlamıştı dökülmeler. Ekim öncesinde herhangi bir takviye almadım.  Prozinc şampuan kullanıyordum, kliniğin verdiği şampuan bitmesiyle devam edeceğim.

Daha evvelden Serkan Hocamla bir konsültasyon yapmıştı. Saç tellerimin kalın olması ve uzun olmasından dolayı boşluklar kapanıyordu  . Herkes gibi sık ve doğal bir ekim olmasını istirham ettim. O da kendisine yapılıyor gibi bir çizim yaptı.

Operasyon günü biraz erken gelip güncel bir konsültasyon yapalım dediler  ve saat 10:30 'da klinikte oldum .Burcu hanım karşıladı . Bir sandiviç ve meyve suyu ikramı yapıldı. Ekimim 05 Mayıs 2022 de saat 14.00 de başladı ve akşam saat 20.30 da son buldu. Ekip lideri Figen Hanım idi. Öncelikle  Doku hastanesinde parmak ucunuzdan bir kan alıp testler gerçekleştiriliyor. Sonrasında  ödeme gerçekleştirildikten sonra Esat bey beni karşıladı . Sakin kalabilmem ve operasyonu sakin geçirebilmem için 1 XANAX verildi. Dilay hanım saçlarımı kesti ve yürüyerek operasyonun gerçekleşeceği odaya geçtik. Son derece pozitif ve güler yüzlü insanlarla tanıştım. Hepsine de ismen buradan teşekkür etmek isterim. Figen hanıma, Esat beye ,Yasin beye , Dilay hanıma ve aneztezi doktoru Vedat bey'e  hepsi hasta psikolojisi yönetimine haiz, bu noktada işinin ehli insanlar.

Sedasyon tamamen sizi uyku ile uyanıklık arası bir hale sokuyor . En başta biraz başınız dönüyor ancak acı ve irkilme duygunuzu en aza indirgediğini ifade edebilirim. . Sedasyon etkisini gösterdikten sonra  donör alanımdaiğnelerin yavaş yavaş vurulduğunu hissettim. Biraz acı hissettim ama katlanılmayacak derece de değildi. İğneler vurulup kafa uyuştuktan sonra mikro motor vasıtasıyla ile köklerin alınmasına başlanıyor köklerin sayımını Dilay hanım yaptı.  Bu arada acı hissetmeniz halinde ekibe bunu beyan ettiğinizde bölgeyi rahatlatmak için ek anezteziler yapılıyor. Dilay hanım tekli ikili üçlü dörtlü ve sakal olmak üzere greftleri ayırdı ve kurumaması için sülüsyonlu kaplara koydu.

Greft alımı bittiğinde Figen hanım geldi safir uçlu iğne ile kanalları kendisi bizzat açtı. Diğer arkadaşlar molaya ayrıldı Figen hanımla mesleki konuşmalarımız oldu gayet sıcak, samimi ve eli hafifti.  Kanal açımı işlemi sona erdikten sonra biraz daha meşakatli bir süreç olan Ekim işlemine başlanıyor. Ekim işlemi yaklaşık 5 saat sürüyor Ekim işlemini Esat, Yasin ve Dilay gerçekleştirdi. Figen hanım başlarında durdu ara sıra kendisi yaptı .

Ben açıkçası hiç sıkılmadım hoş sohbet olmalarından ve ekibin en genç üyesinin 6 yıllık tecrübesi olmasından dolayı oldukça rahat hissettim. Önünüzde bir televizyon var bir ara açmalarını rica ettim muhabbet ederek ara sıra birlikte müzik dinledik. Zira süre 7,5 - 8 saat kadar olduğundan oldukça uzun gelebilir ve isterseniz uyuyadabilirsiniz.

Ekim işlemi bittikten yemek ikram ettiler. Köfte - pilav ve ayrandan oluşan güzel bir menü idi ancak almış olduğum anezteziden ve uzun süreli yatar pozisyonda durmamdan ötürü pek iyi hissetmediğimden çok yiyemedim. İl dışından geldiğimden ötürü bir arkadaşım hazır bekliyordu dışarıda ancak öğrendiğim kadarıyla nakliyenizi dilerseniz gerçekleştirebiliyorlar benim ihtiyacım yoktu sağ olsun arkadaşım getirip götürdü.

Elimden geldiğince bu başlığı güncel tutmaya çalışacağım. Sentetik takviyelerden ziyade doğal olan DHT blokkerları alacağım , vitamin olarak da " priorin " düşünüyorum.

Sisler Bulvari

• Full Member
EKİM ÖNCESİ

Sisler Bulvari

• Full Member
EKİM ÖNCESİ ÖN

Sisler Bulvari

• Full Member
EKİM ÖNCESİ TEPE

Sisler Bulvari

• Full Member
EKİM SONRASI İLK GÜN

Sisler Bulvari

• Full Member
EKİM SONRASI 2. GÜN ( PLAZMA AKINTISI )

Sisler Bulvari

• Full Member
KLİNİK İLK YIKAMA

Sisler Bulvari

• Full Member
GREFT DÖKÜMLERİ.

Alpha

• Hero Member
detaylı anlatım için teşekkürler.
saç ekiminiz ilk etapta greft sayısı,ekim tekniği ve planlama olarak bence doğru bir şekilde yapılmış zaten ekime oldukça elverişli bir açıklığınız varmış ,tek olumsuzluk saç telleriniz ince gibi bu durum biraz kapatıcılık anlamında dezavantaj teşkil eder ama ekilenler çıktıktan sonra çokta etkilememesi lazım çünkü sonuçta 4800 greft az bir sayı değil.
serkan aygın ön çizgi zigzak dizaynıda biraz sıra dışı taraslıyor ama sonuca çok olumlu yansıyor forumda bu şekilde zikzaglı ekilip sonucunu paylaşan geçenlerde bir kaç arkadaş olmuştu gerçekten enteresan bir şekilde çizgiler çok doğal duruyordu umarım sizinkide öyle olur ,özellikle ön orta bölgedeki zikzag biraz sıradışı bir şekilde tasarlanmasına rağmen saçlar çıkınca hoş bir görünüm ortaya çıkıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Detaylı ve güzel anlatımınuz için teşekkür ederiz bizlere çok özenli ve güzel bir konu hazırlamışsınız keyifle okudum. Ve merkez adına araştırma yapanlar için çok güzel detaylı bilgi.
Saç ekim konusu böyle açılır işte elinize sağlık.

Planlama ve saç ekimini çok beğendim ekim sıklığıda Ala çok sım ve harika görünüyor ön çizgi zaten serkan hocanın ön çizgilerini çok beğenirim doğal ve sık olur ve referans noktolarına uyumlu doğru saç çizgileri yapar.

Ekiminiz güzel sadece kendi saçlarınızda dökülme olabilir ekimi ve saçları desteklemeniz için ilaç kullanmanız gerekecektir düşünüyor ya da kullanıyor sanır ayrı konu

Hayırlı olsun inşallah harika saçlar olur
Global Moderator

Sisler Bulvari

• Full Member
detaylı anlatım için teşekkürler.
saç ekiminiz ilk etapta greft sayısı,ekim tekniği ve planlama olarak bence doğru bir şekilde yapılmış zaten ekime oldukça elverişli bir açıklığınız varmış ,tek olumsuzluk saç telleriniz ince gibi bu durum biraz kapatıcılık anlamında dezavantaj teşkil eder ama ekilenler çıktıktan sonra çokta etkilememesi lazım çünkü sonuçta 4800 greft az bir sayı değil.
serkan aygın ön çizgi zigzak dizaynıda biraz sıra dışı taraslıyor ama sonuca çok olumlu yansıyor forumda bu şekilde zikzaglı ekilip sonucunu paylaşan geçenlerde bir kaç arkadaş olmuştu gerçekten enteresan bir şekilde çizgiler çok doğal duruyordu umarım sizinkide öyle olur ,özellikle ön orta bölgedeki zikzag biraz sıradışı bir şekilde tasarlanmasına rağmen saçlar çıkınca hoş bir görünüm ortaya çıkıyor.

çok teşekkür ederim cevabınız  ve iyi dilekleriniz için.

Sisler Bulvari

• Full Member
Detaylı ve güzel anlatımınuz için teşekkür ederiz bizlere çok özenli ve güzel bir konu hazırlamışsınız keyifle okudum. Ve merkez adına araştırma yapanlar için çok güzel detaylı bilgi.
Saç ekim konusu böyle açılır işte elinize sağlık.

Planlama ve saç ekimini çok beğendim ekim sıklığıda Ala çok sım ve harika görünüyor ön çizgi zaten serkan hocanın ön çizgilerini çok beğenirim doğal ve sık olur ve referans noktolarına uyumlu doğru saç çizgileri yapar.

Ekiminiz güzel sadece kendi saçlarınızda dökülme olabilir ekimi ve saçları desteklemeniz için ilaç kullanmanız gerekecektir düşünüyor ya da kullanıyor sanır ayrı konu

Hayırlı olsun inşallah harika saçlar olur

Çok teşekkür ederim hintell hem iyi dileklerin hem de yorumun için. Mevcut saçlarım için finansteride'den uzak durmayı düşünüyorum ama priorin, keçiboynuzu özü ve omega-3 (möllerS) düşünüyorum şuan için takviye.

Sisler Bulvari

• Full Member
EVDE YIKAMALAR BAŞLADI. PLAZMA KALINTISINA GREFTLER ZARAR GÖRMESİN DİYE HERHANGİ BİR MÜDAHALE ETMEDİM ŞUAN İÇİN.

Tokyo

• Sr. Member
Hayırlı olsun öncelikle çok güzel yazmışsınız ayrıca. Çoklu greftleriniz fazla ve açıklığınız çok ideal gördüğüm kadarıyla  |-nazarboncugu-|
Vertexe pek sıçramayan bir dökülme olmuş sanırım.
Evde yıkamalar esnasında insan olması gerektiğinden daha hassas olabiliyor. Eğer imkanınız olursa berberlerde kullanılan sprey tarzı şişelerden almanızı öneririm yıkamalarınızı daha rahat yapmanızı sağlar.

Lauri

• Hero Member
Hocam ekiminiz güzel gözüküyor. Hintell in de dediği gibi, mevcut  saçlarınızda biraz zayıflama olabilir ama takviyeler umarım bu durumu kotarır.

Çıkış oranınızda bir probleminiz olmazsa, hayvan gibi saçlarınız olur bence.

İlk günler bol bol istirahat, bol bol su .

Geçmiş olsun,sonucunuz da gönlünüzce olsun inş.

Facebook Twitter Instagram