Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17205 defa)

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
Dikkat ettiğim husus ekimden sonra sanki beyaz saç oranım yükseldi . Acaba diyorum saçlarım uzundu da ben mi bu denli farkına varmıyordum . Böyle bir durumu yaşayan oldu mu ?

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Kuzen donör harika gözüküyor , süper toparlamış çok güzel donör varmış sende Allah nazardan saklasın

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dikkat ettiğim husus ekimden sonra sanki beyaz saç oranım yükseldi . Acaba diyorum saçlarım uzundu da ben mi bu denli farkına varmıyordum . Böyle bir durumu yaşayan oldu mu ?

Ekimden sonra olmuştur.
Hayat mücadelesini kazanmak için kendilerini kamufle etmişlerdir. Çoğu kişide oluyor ekim esnasında

Roninn3

• Hero Member

bu genel bir sorun dostum hatta bazı kişilerde abartılı derecede beyazlaşma olabiliyor bununda sebebini ekim esnasında kullanılan lokal anesteziye bağlıyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

Sisler Bulvari

• Full Member
bu genel bir sorun dostum hatta bazı kişilerde abartılı derecede beyazlaşma olabiliyor bununda sebebini ekim esnasında kullanılan lokal anesteziye bağlıyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

Valla hocam extra aneztezi de istedim . Kan akışı fazla olduğu için kafamda. Zerk edilen anestezi fayda etmiyor acı oluyordu kısmen .

Sisler Bulvari

• Full Member
Ekimden sonra olmuştur.
Hayat mücadelesini kazanmak için kendilerini kamufle etmişlerdir. Çoğu kişide oluyor ekim esnasında

Teşekkür ederim hocam yorumun için . Takip ettiğim arkadaşlardansın ekimi yorumlarsan mutlu edersin beni.

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Senden 1 hafta sonra ektirdim. Donör bölgen baya iyiymiş. Bende benim saçlar hızlı uzuyor sanıyordum. Boşluklar kapanmadı hala kızarık duruyor donör bölgem.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2022, 17:28:18 Gönderen: vict0ry »

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donörün seni hep sirtinda taşıyacak kadar vefalı
İnşallah sonucun güzel geçer. Sen onunla sefalı
Sabret o günler yakın
Normal hayatına takın

Sisler Bulvari

• Full Member
TAM 2 AY 11 GÜN OLDU.

Sisler Bulvari

• Full Member
saçlarım hızlı uzuyor ancak ekilenlerde henüz bir atack yok  :)

Sisler Bulvari

• Full Member
BU DA DONÖR ( ÇEKEBİLDİĞİM KADAR )

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör gayet güzel ve sorunsuz görünüyor maşallah 2 aya göre süreçde normal seyrinde 1 aya kadar kararmalar başlar
Global Moderator

Tokyo

• Sr. Member
Çok erken bi sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Sisler Bulvari

• Full Member
Çok teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. Priorin devam ediyorum . İlaveten önümüzdeki ay magnezyum hapı ve  bir kaç yağ ile destekeleyeceğim (dermaroller ile .)

Facebook Twitter Instagram