Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17049 defa)

Ertuvrul

• Yeni üye
  • *
PRP'lerre başladın mınız mı siz peki ?
merhaba cevap yine geç  oldu arada bir giriyorum siteye . Biz prp yapmadık bir tek ekim sırasında prp yaptı asuman hoca. Merkez Prp ile ilgili bana bir şeyde soylemedi. Başka bir konuda asuman hoca prp için etkili değil dediğini okumuştum.

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
TAM 1 AY OLDU arkadaşlar. Sabırlı olmam gereken 5 ay kaldı :)

Ali Kemal

• Sr. Member
Çizgi bozulmamış bu iyiye işaret ayrıca genel olarakta sürece göre iyi görünüyor.

Fury

• Full Member
TAM 1 AY OLDU arkadaşlar. Sabırlı olmam gereken 5 ay kaldı :)
Ön hattakiler şoktan kalanlar mı eski saçınız mı?
  • Ekim Tarihi: 13.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Biotin - b12 - d3 - Omega3 - doku yenilenmesi için her gün bir bardak ilikli kemik suyu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen devam ediyor saçlarını daha sert yıkamalısın artık dostum hassas davranma inşallah çok güzel sonuç olacak.
Global Moderator

Sisler Bulvari

• Full Member
Çizgi bozulmamış bu iyiye işaret ayrıca genel olarakta sürece göre iyi görünüyor.

Çok teşekekür ederim bilgi için. Bende öyle umit ediyorum. Ortalama bekleyeceğim süreleri hesap etmeye başladım kendi kendime diyoru 1 ay gitti 5 ay kaldı . Zor ve sabırlı olunması gereken bir süreç...

Sisler Bulvari

• Full Member
Ön hattakiler şoktan kalanlar mı eski saçınız mı?

Dostum açıkcası ben hiç ama hiç kısa kestirmedim uzun zamandır. Üniversiteden bu yana saçlar uzun . Askerliği de bedelli yapmıştık önceden :) yani o sebeple saçları biraz mevcut saçlarım örtüyordu. Kestiremiyorum nereden ne kaldı . Lakin şunu net ifade edebilirim şok kesinlikle kendi saçlarından da götürüyor. Travma dedikleri olay.. İşte bu travmaya giren saçlar ne kadar süre de çıkıyor bilmiyorum.

Sisler Bulvari

• Full Member
Şok dökülmen devam ediyor saçlarını daha sert yıkamalısın artık dostum hassas davranma inşallah çok güzel sonuç olacak.

Üstad artık oldukça sert yıkıyorum. Hassas davranmamaya gayret ediyorum. İnşAllah güzel sonuçlar alırız, bu meşakkate değer.

Garipp

• Full Member
Donörü de atar mısın?

mt93

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim birlikte inşAllah dostum bende senin takipçinim. Aramızda pek zaman yok evrelerimiz aynı ilerleyecek.

Evet öyle görünüyor hocam ikimiz için de güzel sonuçlar diliyorum  :)

Tokyo

• Sr. Member
EK-2
Donör 1 aydan kısa bir sürede bu kadar uzadı mı?

Sisler Bulvari

• Full Member
Donör 1 aydan kısa bir sürede bu kadar uzadı mı?

Yok olur mu Tokyo :)  o saç 1,5 sene de ancak o kadar uzar keşke daha hızlı formülü olsa 1 ay 6 gün oldu . Aşağıya donürün durumunu da bırakıyorum.

Sisler Bulvari

• Full Member
Yok olur mu Tokyo :)  o saç 1,5 sene de ancak o kadar uzar keşke daha hızlı formülü olsa 1 ay 6 gün oldu . Aşağıya donürün durumunu da bırakıyorum.

DONOR1

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen bitmek üzere hayırlı olsun hocam takipdeyiz.

Ekim öncesi donör de baya sağlıklı görünüyor

Facebook Twitter Instagram