Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17019 defa)

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Aylık paylaşıyor o arkadaş hepimiz bekliyoruzzz

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
Değerli arkadaşlar bugün itibariyle tam 6 ay oldu. Sonuçlardan büyük oranla memnunum lakin o kısım insanlarda daha hızlı gelişirken bende sanırım tam tersi oldu ön kısım halen gelişme aşamasında o kısım da yoğunlaşırsa gayet mutlu olacağım.

Sisler Bulvari

• Full Member
2

Sisler Bulvari

• Full Member
3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel duruyor ama önlerin biraz daha sıklaşması gerek sen ne düşünüyorsun?
Global Moderator

Sisler Bulvari

• Full Member
Genel itibariyle memnunum Başkan lakin dediğin gibi önlerin sıklaşmasını/ yoğunlaşması gerek. Serkan Aygın olduğu için içim rahat 6-8 ay arası sıklaştırmazsa işlerinin arkasında duruyorlar ve revize yapıyorlar salt ön tarafa güzel bir sıklaştırma ile saç defterini kapatırım kanısındayım.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Bence harika uzunluk ve hacim olarak önlere ufak dokunuşlar olsa çok daha güzel olur revizede serkan hoca zaten en iyisi

Yiğit Can

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun , Bende salı günü operasyon oluyorum lakin sen testden sonra ücret ödemesi ve operasyon demişssim bende Pazartesi test + ödeme salı operasyon olarak ayarladı anlamadım . Birde kaç kere yıkıyoruz ben riske atmamak için merkezde yıkatmak istiyorum bunu yapıyorlar mı ,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Genel itibariyle memnunum Başkan lakin dediğin gibi önlerin sıklaşmasını/ yoğunlaşması gerek. Serkan Aygın olduğu için içim rahat 6-8 ay arası sıklaştırmazsa işlerinin arkasında duruyorlar ve revize yapıyorlar salt ön tarafa güzel bir sıklaştırma ile saç defterini kapatırım kanısındayım.

Aynen dostum bende olsam benimde içim rahat olurdu merkez hastasının arkasında dağ gibi duruyor ve güzelde gidiyor süreç inşallah önler sıklaşır biraz daha
Global Moderator

Lion

• Sr. Member
Saç gelişiminiz gayet güzel ön bölgelerde sıklaşır biraz daha bence güzel gidiyor saç ekim süreci

Kendikendine

• Yeni üye
  • *
Son durum nedir?

Facebook Twitter Instagram