Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17017 defa)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay erken süre bencede gelişimde güzel kardeşim inşallah çok daha güzel saçlarım olduğunuda görecek bu gözler.

duman134

• Sr. Member
Güzel gelişmiş saçlar erken sürede

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel duruyor saç gelişimi umarım ileri ki süreçlerde daha iyi bir gelişimle harika olur ön bölgenin sıklığı henüz erken.

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
Çok teşekkür ederim cümleten arkadaşlar, bende oldukça memnunum önler gelişirse çok daha memnun kalacağım. Birde bir sualim var 6. aydan sonra saçlarımı kısa yaptırmayı düşünüyorum saçların beslenmesi ve çıkış oranları için sizce iyi mi olur ?

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bence güzel ilerliyor süreç. Benim 8. aydan sonra bile gelişim oldu gözle görülür, emin ol sende de olucaktır. Yalnız anlam veremediğim 5 ayda saçlar nasıl o kadar hızlı uzadı maaşAllah :)
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Sisler Bulvari

• Full Member
Teşekkür ederim dostum yorumun  için senin ekimi takip ediyorum. Hızlı uzaması için açıkcası bir kaç taktik yaptım. Zira kısa saç pek bana yakışmıyor ve son17-18 yıldır saçlarım hep uzun.

Roninn3

• Hero Member
Teşekkür ederim dostum yorumun  için senin ekimi takip ediyorum. Hızlı uzaması için açıkcası bir kaç taktik yaptım. Zira kısa saç pek bana yakışmıyor ve son17-18 yıldır saçlarım hep uzun.

ne ki o taktikler ? biraz bahsedermisin dostum.

Sisler Bulvari

• Full Member
Aslında formunda muhtemeleen herkesin bildiği bitkileri kaynatarak suyunu sprey haline getirdim onu sıkıp masaj yaptım hızlı uzamasına oldukça faydalı oldu. Herkes isterse bir liste yapıp aldıklarımı burada yayınlayabilirim.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Kuzen harika olmuş, harika uzamış saçlarda. 10-12 ay saç defteri kapanır senin için

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha gelisicektir surec normal seyrinde on cizgi biraz bos kalmis oralar kapandigi zaman sonuc memnun edici olur
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Daha gelisicektir surec normal seyrinde on cizgi biraz bos kalmis oralar kapandigi zaman sonuc memnun edici olur

Benim bu kadar olsa bile yeter :)

yigidoss

• Sr. Member
  • Saçtık Resmen
bu donörle saçsız kalmazsn asıl mesela ektirecek iyi bir saçon olmaması.Maşallah öyle bi derdin yok bence daha da iyi olacaktır:)
Ekimimi bu linkten inceleyebilirsiniz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28401.msg539811#msg539811
Günde iki adet Xpecia Tablet.

Kendikendine

• Yeni üye
  • *
Aslında formunda muhtemeleen herkesin bildiği bitkileri kaynatarak suyunu sprey haline getirdim onu sıkıp masaj yaptım hızlı uzamasına oldukça faydalı oldu. Herkes isterse bir liste yapıp aldıklarımı burada yayınlayabilirim.
Uzaması için hangi bitkileri kullandınız ?

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
yahu kuzen senin donör çok sağlam ve gayet hızlı uzamış önü otutursa hiç derdin kalmaz ancak daha hızlı uzamak için hakikaten hangi bitkileri kullanmak lazım ?

Facebook Twitter Instagram