Gönderen Konu: SERKAN AYGIN ( FİGEN HNM EKİBİ ) + 4800 greft FUE+ DHİ Yaş : 36  (Okunma sayısı 17018 defa)

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
İyi gidiyor hocam

Teşekkür ederim tüm arkadaşların aslında yorumlarını bekliyorum. Oldukça okuyan var konumu ama pek yorum yapmak istemiyorlar.

kelburaya

• Jr. Member
  • **
Abi konumuz hemen hemen aynı 2 ay sonra çok daha güzel bir görüntü olacak gibi.
  • Ekim Tarihi: 19.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 28

Sisler Bulvari

• Full Member
Abi konumuz hemen hemen aynı 2 ay sonra çok daha güzel bir görüntü olacak gibi.

Birlikte inşAllah şimdi dikkat ettim yaş dışında  çoğu argüman aynı size de ışık tutar inşAllah bu konu.

N

• Yeni üye
  • *
  • real ones stays in bad times
İnşallah sonucunuz güzel geçer. Bence güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Az daha sabır :)

Sisler Bulvari

• Full Member
Süreç henüz yeni gelişim zamanında saçların dostum saç tellerin ince görüntü normal çıkışların devam ediyor bir sorun yok zamanla güzel olacaktır inşallah

Başkan 35 yaş üzerinde saçlı olup açıklığı olan orta yaş erkeklerde :) yavaş çıkışlar oluyor diyor forum ne diyorsun bu duruma

duman134

• Sr. Member
Ne alaka kim demiş onu hocam herkesde çıkan saç çıkar bazılarında değişir yani bunun belli bir oranı yok

Sisler Bulvari

• Full Member
İnşallah sonucunuz güzel geçer. Bence güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. Az daha sabır :)

Çok teşekkür ederim.

Sisler Bulvari

• Full Member
Ne alaka kim demiş onu hocam herkesde çıkan saç çıkar bazılarında değişir yani bunun belli bir oranı yok

Genel itibariyle forumda bunu çok görüyüroum 30+ yaşlarda gelişim biraz geriden geldiği yazılmış. @emekli kel isimli arkadaşımız özellikle bu noktada bir kaç yerde vurgu yaptığını gördüm.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bi ekimin ortalama çıkış süresi 5 ay 5 ayda çıkmassa 8. ay ikisinin ortalaması 6.5 ay atak ayları bu aylar 5.ayda bak aynaya olmassa 6.5 oda olmassa 8 , 8 de olursa atak 12. aya kadar devam eder
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Sisler Bulvari

• Full Member
bi ekimin ortalama çıkış süresi 5 ay 5 ayda çıkmassa 8. ay ikisinin ortalaması 6.5 ay atak ayları bu aylar 5.ayda bak aynaya olmassa 6.5 oda olmassa 8 , 8 de olursa atak 12. aya kadar devam eder

Ekim 5 itibariyle 5. ay olacak ciddi bir artış bekliyorum pek tatmin edici seviye de değil. Sabır süreci ama boşluklar var ve çıkış gözlemleyemiyorum bu da üzüyor şuan için beni. Sıklaştırma ekimleri noktasında Serkan Aygın  kliniği gerçekten işinin arkasında o sebeple birazcık rahatım ama yine de 5-6. ayları daha radikal sonuçlar  bekliyordum.

Sisler Bulvari

• Full Member
5. AY görsellerini atıyorum. Önlerin biraz daha sıklaşmasını bekliyordum.

Sisler Bulvari

• Full Member
Ancak oldukça doğal duruyor zannımca kimse ekim yaptığımı henüz anlamadı

Tuna97

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
5 ay için saç ekimi süreciniz harika gidiyor bence baya hızlı bir saç gelişimi olmuş.

Soulfly

• Sr. Member
5 aylık süreçte saç gelişiminiz çok başarılı duruyor maşallah daha iyi olmasını dilerim zamanla

Facebook Twitter Instagram