Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112214 defa)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Harika olmuş alp vay be 7 ay ne cabuk geçmiş.. daha gelisicek alp bu hiç bişey:) %40 daha var

Neler diyosun Başkan bu kadarinı bile beklemiyordum daha nasıl olacak bakalım 😊 şok dökülmeli zaman daha dün gibi sanki zaman hızlı geçiyor    :)

10 nuncu ay görürsün nedemek istediğimi:) daha bu bişey değil neyse attık darısı toni montana ve diger arkadaşlara :)

Bekliyorum o zaman   :) İstanbul’daki ekiple ocakbasına ne zaman gidiyoruz?  :D
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ektim bizi :)
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ektim bizi :)

İstanbul dışındaydım bundan sonraki organizasyonlara hazıırm :)

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alp cim süper olmuş saçların koray hocanın elıne sağlık inanılmaz doğal 7 ayda bu hale gelen saç 12 ayda nasıl olur çok merak ettim güle güle tara.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alp cim süper olmuş saçların koray hocanın elıne sağlık inanılmaz doğal 7 ayda bu hale gelen saç 12 ayda nasıl olur çok merak ettim güle güle tara.

Can cok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Adanali cok guzel olmus, hayatin nasil degisti olumlu yonde?

Teşekkürler Wolverine Özgüvenim tekrar yerine geldi, daha mutluyum aynaya bakarken keyifle bakıyorum.
Ayrıca Adanalı değilim, Ankaralıyım :)

Saclariniz cok benziyor Unsalla karistirdim :)

Hayirli olsun saclarin ankarali:)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Adanali cok guzel olmus, hayatin nasil degisti olumlu yonde?

Teşekkürler Wolverine Özgüvenim tekrar yerine geldi, daha mutluyum aynaya bakarken keyifle bakıyorum.
Ayrıca Adanalı değilim, Ankaralıyım :)

Saclariniz cok benziyor Unsalla karistirdim :)

Hayirli olsun saclarin ankarali:)

Olur öyle şeyler  :) teşekkürler senin de çok güzel olacak sadece sabret  ;)

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Özellikle takip ettiğim bir konu senin konun Alp çok begendim iş bitmiş ve aynı zamanda önünde uzun bir süreç daha var örnek bir sonuç olucak süreç sonunda.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler Arda, yorumun mutlu etti. Geriye kalan süreçte de çıkış olur ve hacimlenirse daha da iyi olacak. Süreç bitene kadar gelişmeleri paylaşacağım.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkürler Arda, yorumun mutlu etti. Geriye kalan süreçte de çıkış olur ve hacimlenirse daha da iyi olacak. Süreç bitene kadar gelişmeleri paylaşacağım.
Süreç bitmişte sen farkında degilsin alp :) süreç müreç kalmamış artık hangi jöleyi alsam hangi vaxı alsam süreci başlamış :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Cauzr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
nereden nereye o şok dökülmeden sonra resmen resital gibi olmuş. bu arada "finası bırakalı 4-5 oldu demişsin ya" ekim süresi içerisinde ne kadar ay kulladın? hangi aydan sonra kestin? yada ekimden önce mi kullandın?

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç bitmişte sen farkında degilsin alp :) süreç müreç kalmamış artık hangi jöleyi alsam hangi vaxı alsam süreci başlamış :)

Eyvallah dostum Kozmetik ürünlerinde yardımcı olursun artık  :)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
nereden nereye o şok dökülmeden sonra resmen resital gibi olmuş. bu arada "finası bırakalı 4-5 oldu demişsin ya" ekim süresi içerisinde ne kadar ay kulladın? hangi aydan sonra kestin? yada ekimden önce mi kullandın?

Ekim öncesinde finas kullanmadım. Operasyondan sonra da aşağı yukarı 1 ay kadar kullanıp bıraktım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Ekim öncesinde finas kullanmadım. Operasyondan sonra da aşağı yukarı 1 ay kadar kullanıp bıraktım.

alp bence fınasterıd kullandım deme hıç kafalar karısmasın kullandın sayılmaz :) 1 ay fin kullanımın hıc bır anlamı yok zaten
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram