Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112278 defa)

Architect

• Sr. Member
Alp süper gidiyo  8)
if you see the tiger it's too late, you're food

Hepyek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Abi süper olmuş, saç problemin kalmamış. Güle güle tara saçlarını :) bu arada Koray hocanın başarısını finasa bağlayanlardan ses seda yok 😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Koray hoca finasteridi dökülme şekline göre tavsiye eder misal ileride nw7 olacak birine yada nw6 yada nw5 dökülmelerini  ön görür ve bu açıklıkları kapatacak donör bölgesi yetersiz kisilere kullanmasını önerir eğer donör bu açıklıkları yogun sekılde kapatacak durumda ise alp gibi kullanmasanda olur der sana bırakır ileride ekmediğim yerlerde açılma olursa tekrar ekeriz der. kısaca ekim sonucu için kullandırmaz var olan saçlarındaki dökülmeyi durdurmak güçlendirmek için kullandırır donör bölgeside dahil oyüzden açık alandaki ekim sonucunu finasteride bağlamak saçmalıktan başka bişey degil.

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2018, 15:21:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kerim7327

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonucu zaten finasa bagli degildir. Finas dedigin gibi tellerin kalinlasmasini ve daha iyi tutunmasi i saglar. Bu bir artidir. Ancak ekim sonucunu su yonden olumlu etkiler ki bu da estetik ve gorsel acidan daha kalin sac teli yapisina ve daha dolgun saclara sahip olmayi saglar. Benim bilmedigim diger etken var midir bilmiyorum ama ekim surecinin daha hizli gelismesini tetikler mi bilmiyorum. Ama genel olarak ekim sonucunu olumlu yonde etkiledigi asikardir.
KERİM YAMAN

kelayar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun şimdiden olmuş. bir şey sormak istiyorum koray hoca hep toplam donör kapasitesi 7-9 bin arası bir rakam veriyor. bu donör bölgesinde bulunan toplam greft mi yoksa oradan alınabilecek sayı mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Koray hoca kendi alım tekniğine göre alabiliceği donör kapasitesini söylüyor 7 bin ise zarar vermeden 7 bin greft alabilirim diyor tabi 5 bin üstü alım yapmıyor 2 seansa 2 bin greft kalmıs oluyor ihtıyac olursa.

Verdiği rakam alabiliceği sayı. Toplam donör kapasitesi değil
Global Moderator

kelayar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Koray hoca kendi alım tekniğine göre alabiliceği donör kapasitesini söylüyor 7 bin ise zarar vermeden 7 bin greft alabilirim diyor tabi 5 bin üstü alım yapmıyor 2 seansa 2 bin greft kalmıs oluyor ihtıyac olursa.

harika teşekkür ederim. o zaman toplam kapasite 15 bin falan vardır bir insanda ortalama sanırım.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

harika teşekkür ederim. o zaman toplam kapasite 15 bin falan vardır bir insanda ortalama sanırım.
Kok yogunluguna gore degiskenlik gostermesiyle beraber, genelde 5000-8000 arasi donor oluyor (yanlar ve arkada kel bor gorunum birakmadan). Saclari cok zayif insanlarda donor kapasitesi 5bin altina inebildigi gibi, saclari cok gur/kuvvetli insanlarda 10bine cikabiliyor.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hepinize çok teşekkür ederim, insallah hepimizin gönlünce sonuçlar olur.

Üstten değilde Yan ve tam ön profilden resim atabilir misin?

Yan ve ön profilden.
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben anlamıyorum arkadaş o kadar ünlü futbolcu sanatçı görüyoruz abidik gubidik yerde saç ektiriyor sonuç protez saç yada saç fiberi ülkemizde bu kadar yenetikli işin muazzan yapan bir doktoru seçmiyorlar abi adam süper ekiyor ülkemizde 2 şarkı söyleyip koray hocanın ekimi karşılayacak bir sürü saç sorununa çare arayan yada bir gol bunusuyla bu parayı kazanan adamlar var ama neden neden koray hocada değil biri bunu mantığını açıklasın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ben anlamıyorum arkadaş o kadar ünlü futbolcu sanatçı görüyoruz abidik gubidik yerde saç ektiriyor sonuç protez saç yada saç fiberi ülkemizde bu kadar yenetikli işin muazzan yapan bir doktoru seçmiyorlar abi adam süper ekiyor ülkemizde 2 şarkı söyleyip koray hocanın ekimi karşılayacak bir sürü saç sorununa çare arayan yada bir gol bunusuyla bu parayı kazanan adamlar var ama neden neden koray hocada değil biri bunu mantığını açıklasın

nedenı cok basıt koray hoca türkiye piyayasında pek fazla aktıf degıl reklam vs olarak vaktı olursa arada talep eden gazete dergılere ropörtajda yenı vermeye basladı... piyasadakı ekımcılerde  mılyonlar verıp reklam yapıyor ünlü kovalıyor sonuç için degil sadece ektik demek için...ha suda var koray hocaya giden ünlüleri kimse göremez asmed hasta ifşa etmez bılemeyız yani kim ektirmiş
belkı tarkan bıle ektirmiştir haberimiz yokk :)) ektirmişmi acabaa neyse ifşa etmeyelim :D

bu arada hızlı co  4 ayda böyle bır sonuç aldın neler hıssedıyosun anlat bıraz :)
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2018, 01:57:19 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

nedenı cok basıt koray hoca türkiye piyayasında pek fazla aktıf degıl reklam vs olarak vaktı olursa arada talep eden gazete dergılere ropörtajda yenı vermeye basladı... piyasadakı ekımcılerde  mılyonlar verıp reklam yapıyor ünlü kovalıyor sonuç için degil sadece ektik demek için...ha suda var koray hocaya giden ünlüleri kimse göremez asmed hasta ifşa etmez bılemeyız yani kim ektirmiş
belkı tarkan bıle ektirmiştir haberimiz yokk :)) ektirmişmi acabaa neyse ifşa etmeyelim :D

bu arada hızlı co  4 ayda böyle bır sonuç aldın neler hıssedıyosun anlat bıraz :)

4 ay gibi kısa sürede böyle bir sonuç bana da sürpriz oldu  :) Sosyal hayatımı olumsuz etkileyen problemi geride bırakıyor olmanın, her açıdan fotoğraf çektirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum dostum :) İnsallah herkes, doğru zamanda doğru ellerde gönlündeki saçlara kavuşur. Ben de sürecim tamamlanana kadar paylaşım yapmaya, ekim yaptıracaklara yardımcı olmaya çalışacağım.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Yan ve ön profilden.
Teşekkür ederim foto attığın için.Saçların bundan daha kısa oldugunda dik oluyor mu? Saçları kısa tutabiliyor musun?

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Yan ve ön profilden.
Teşekkür ederim foto attığın için.Saçların bundan daha kısa oldugunda dik oluyor mu? Saçları kısa tutabiliyor musun?

Geçenlerde saçları kısalltığım hali. Herhangi bir diklik veya yön bozukluğu yok. Kısa da tutabiliyorum

Facebook Twitter Instagram