Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112307 defa)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteride ihtiyacınız yok zaten bence de kullanmayin. Finasterid on bolgede cok etkili degil. Verteks ve arka alanda etkisini cok daha fazla gosteriyor

Kullansam faydası mutlaka olacaktır ama Dökülmem devam ederse dönorda bir bu kadar daha rezerv var, 2.ekimi yaptırırım diye düşünüyorum.
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Alpaslan , geçmiş olsun .
neden finans kullanmadığını açıklayabilir misin ? Doner yetersiz olsaydı  kullanır mıydın ,
Ekim için tavsiye edildi mi ? Veya siz finas kullanmasanızsa olur falan mı dendi ?

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alpaslan , geçmiş olsun .
neden finans kullanmadığını açıklayabilir misin ? Doner yetersiz olsaydı  kullanır mıydın ,
Ekim için tavsiye edildi mi ? Veya siz finas kullanmasanızsa olur falan mı dendi ?

Teşekkür ederim dunya.
Ekimden sonra bir kaç ay aspirin kullanır gibi kullandım finansı. Forumda, internette denk geldiğim iletilerden sonra psikolojik olarak ister istemez etkilendim ve bıraktım. Dönorum yetersiz olsa yine kullanmazdım. İlaç tamamen kişinin kendisinde bitiyor. Yan etki görmeden veya yazılanlara takılmadan kullanıp  faydasını gören de var, benim gibi çekimser kalıp bırakan da. Koray hocayla görüşmemde vertexin biraz altında kalan bölgede ileride dökülme olabileceğini söyledi, ilacı kullanıp kullanmamayı da bana bıraktı.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2018, 18:23:30 Gönderen: AlpArslan »

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Cevap için teşekkürler .

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
alparslan kardeşim ekim sürecin güzel sonuçlanmış  bence ben cok begendim dahada gelişme olacaktır ilaç konusundada etki gördüysen yada etkiliyorsa seni dogru karar vermişsin arada bi foto atarsanda mutlu oluruz  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hızlı coo :) durumlar nasıl ?
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
alparslan kardeşim ekim sürecin güzel sonuçlanmış  bence ben cok begendim dahada gelişme olacaktır ilaç konusundada etki gördüysen yada etkiliyorsa seni dogru karar vermişsin arada bi foto atarsanda mutlu oluruz  :)

Teşekkür ederim insallah senin de gönlünce olur Emre  :) daha çıkışlar olur, atak yapar diye düşünüyorum hep beraber göreceğiz bakalım. Fotoğraf ekliyorum 👍

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hızlı coo :) durumlar nasıl ?

Her şey yolunda dostum  8)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
136.gün

İlk fotoğrafta saçlarım nemli, aynı gün içerisinde yanları kısalttırdım.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2018, 02:20:08 Gönderen: AlpArslan »

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karşıdan

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cikislar bu siralar patlama yapar.
Gayet guzel ilerliyor Alparslancim.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cikislar bu siralar patlama yapar.
Gayet guzel ilerliyor Alparslancim.

Çok teşekkürler Kaya abi.

Architect

• Sr. Member
Abooooo Maşallah Alp mükemmel olmuş bu iş bitmiş diyebilirim  8)
if you see the tiger it's too late, you're food

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sen 136 günde bu işi bitirmissin artık beklemene gerek yok 136 günde böyle bir sonuç olduysa 7/8 aylarda bu saç nasıl olur bılemıyorum maşşallah dostum efsane olmuş. Çok doğal saçlarının yönleri var olan saçlarınla uyumu kimse ekim diyemez :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram