Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Architect - 04 Ocak 2018, 21:48:55Harika gidiyor Alp erken sonuç alacaksın net bir şekilde Tertip teşekkür ederim bitse de kurtulsak ikimizde senin nasıl gidiyor?
Harika gidiyor Alp erken sonuç alacaksın net bir şekilde
Gerçekten çok iyi görünüyor,ben hep diyorum iyi olacak saç üçüncü ve dördüncü aylarda kendini belli ediyor,koray hocanın ekimleride bunun ispatı oluyor,gerisi hikaye....
Alıntı yapılan: AlpArslan - 04 Ocak 2018, 22:42:24Alıntı yapılan: Architect - 04 Ocak 2018, 21:48:55Harika gidiyor Alp erken sonuç alacaksın net bir şekilde Tertip teşekkür ederim bitse de kurtulsak ikimizde senin nasıl gidiyor?Benim bayağı geriden geliyor Alp maalesef
Alp bizi beklemeden nereye böyle hızlı hızlı Çok güzel olmaya başladı bak şimdi
Alıntı yapılan: Architect - 05 Ocak 2018, 10:04:18Alıntı yapılan: AlpArslan - 04 Ocak 2018, 22:42:24Alıntı yapılan: Architect - 04 Ocak 2018, 21:48:55Harika gidiyor Alp erken sonuç alacaksın net bir şekilde Tertip teşekkür ederim bitse de kurtulsak ikimizde senin nasıl gidiyor?Benim bayağı geriden geliyor Alp maalesef Yeni fotoğraflarını ekle istersen beraber bakalım
Kaşınma oluyor mu ekim yerinde Alp ?
Maşallah güzel gidiyo bende takipteyim gelişmeleri takip ediyorum ve şu vertex neden diğer bölgelere kıyasla daha zayıf oluyo acaba ama senin durum baya iyi görünüyo.benim de vertex ten endişelerim var.neyseki koray hoca var .
yas ve dokulme tipimiz benzer. finasteride kullanmiyor musunuz?