Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112347 defa)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet iyi zaten beklenen görüntü...

Eyvallah hocam
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sürecin benim sürecime benzıyor gidisat alp :)
Global Moderator

Architect

• Sr. Member
Çok güzel gidiyo kardeşim maşallah  8)
if you see the tiger it's too late, you're food

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin benim sürecime benzıyor gidisat alp :)

Sonucu da benzer olur inşallah başkan:)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bir pompei değil ama olsun  ::) teşekkür ederim tertip, senin de fotoğraflarını bekliyoruz :)

Architect

• Sr. Member

Bir pompei değil ama olsun  ::) teşekkür ederim tertip, senin de fotoğraflarını bekliyoruz :)

Abartma :) ben de bi değişiklik yok yanları 1 numara yaptım biraz daha iyi hissetmemi sağladı o kadar bekliyorum işte :) değişiklik olunca eklerim foto zaten senden başka yorum yapan olmuyo kardeşim  hatta sana özelden atarım ;)
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2017, 15:42:56 Gönderen: Architect »

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Abartma :) ben de bi değişiklik yok yanları 1 numara yaptım biraz daha iyi hissetmemi sağladı o kadar bekliyorum işte :) değişiklik olunca eklerim foto zaten senden başka yorum yapan olmuyo kardeşim  hatta sana özelden atarım ;)

morali hiç bozmadan bekleyeceğiz dostum, aynı ellerden geçtik erken veya geç bir şekilde süreci atlatacağız ve cok güzel olacak. Bu zamanlarda sadece sabır ve umuda ihtiyacımız var.. Çoğu kişi sadece bakıp geçiyor, tecrübeli arkadaşlar  gelişme oldukça fikirlerini daha çok paylaşacaktır diye tahmin ediyorum. Fotoğrafsız bırakma bizi ;)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim gibi sıklaştırma ekimi yaptırıp şok dökülmeyle var olan saçlarından da olanlar panik yapmasın..

45 gün farkla;

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim gibi sıklaştırma ekimi yaptırıp şok dökülmeyle var olan saçlarından da olanlar panik yapmasın..

45 gün farkla;
Alp demek 45 gün sürmüş panik :) 90 gün sürseydi panik atak olurdun :) hersey yolunda sabırr.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

45 gün farkla;
Alp demek 45 gün sürmüş panik :) 90 gün sürseydi panik atak olurdun :) hersey yolunda sabırr.

aynen kardeşim panik yok  :)

Architect

• Sr. Member
Mükemmel gidiyo Alp Maşallah  8)

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
   Sürecinizin tamamını inceledim. Sıkılaştırma ekimlerindeki önemli sorunlardan biri dinlenme fazındaki saçların kalıcı olarak kaybedilmesidir. Ektirdiğiniz merkezden bağımsız olarak ölü greftle dinlenme fazındaki grefti ayırt edebilmek mümkün değildir. Dinlenme fazındaki greftin üzerine kanal açılmak suretiyle kayıplar yaşanır, bu fazdaki saçların oranı %10 civarındadır. Travma nedeniyle de kayıpların yaşanması muhtemeldir ama travmaya uğrayan saçlarınız kendine gelmeye başlamış.
   Ektirdiğiniz merkezin eleştirildiği noktalardan biri yüksek greftle çalışmasıdır. Yüksek greftle çalışmalarının bir nedeni de sıkılaştırma ekimleri diye düşünüyorum. Forumdan öğrendiğimiz kadarıyla planlama noktasında ince eleyip sık dokuyan bir yer. Bunların hepsi planlanmıştır merak etmeyin.
   Ekiminiz normal sürecinde ilerliyor. Allah izin verirse sürecin sonunda sizi mutlu edecek bir ekim yapılmış. Temennimiz de bu yönde.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
   Sürecinizin tamamını inceledim. Sıkılaştırma ekimlerindeki önemli sorunlardan biri dinlenme fazındaki saçların kalıcı olarak kaybedilmesidir. Ektirdiğiniz merkezden bağımsız olarak ölü greftle dinlenme fazındaki grefti ayırt edebilmek mümkün değildir. Dinlenme fazındaki greftin üzerine kanal açılmak suretiyle kayıplar yaşanır, bu fazdaki saçların oranı %10 civarındadır. Travma nedeniyle de kayıpların yaşanması muhtemeldir ama travmaya uğrayan saçlarınız kendine gelmeye başlamış.
   Ektirdiğiniz merkezin eleştirildiği noktalardan biri yüksek greftle çalışmasıdır. Yüksek greftle çalışmalarının bir nedeni de sıkılaştırma ekimleri diye düşünüyorum. Forumdan öğrendiğimiz kadarıyla planlama noktasında ince eleyip sık dokuyan bir yer. Bunların hepsi planlanmıştır merak etmeyin.
   Ekiminiz normal sürecinde ilerliyor. Allah izin verirse sürecin sonunda sizi mutlu edecek bir ekim yapılmış. Temennimiz de bu yönde.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Forumda benim gibi  şok dökülme yaşayan birine daha denk gelmedim ve sok sonrasındaki süreç fazlasıyla zorladı inşallah travmayla gidenler daha güçlü bir şekilde geri gelmeye devam eder. Graft sayısının bana göre ideal olduğunu düşünüyorum. Çünkü yeni ön çizgi, şakak, verteks ve aralara sıkılaştırma yapıldı. Sizinde belirttiğiniz gibi, ekip profesyonel çalıştığı için gelecekteki olası dökülmeyi de hesap ederek planlama yapıldı. Hepimiz için en güzeli olur inşallah abi sağ olun.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mükemmel gidiyo Alp Maşallah  8)

Senin de öyle dostum kararmalar cok iyi, artık haftalık güncel fotoğraflar  bekleriz  8)

Facebook Twitter Instagram