Saç Ekimi Sonuçları
alparsan kardesim sayende koray hoca hakkında çok net fikirlerim oldu.. inşallah bende ocak ayında gelip ekim yaptıracam.. ozamana senin saçlar tarağa gelir tekrar teşekkür ederim..
Alıntı yapılan: aDoM - 11 Ekim 2017, 15:38:50alparsan kardesim sayende koray hoca hakkında çok net fikirlerim oldu.. inşallah bende ocak ayında gelip ekim yaptıracam.. ozamana senin saçlar tarağa gelir tekrar teşekkür ederim..Bekle bekle geçmiyor zaman
Sadece donör bölgeisni traşlayıp ekiceğim için iki hafta izin aldım. iki hafta evde takılırım sonra işe giderim saçları öne yatırdımı kapatır anlımı bir şekilde belli olmaz diye tahmin ediyorum az bucuk belli olsada göze batmaz diye düşünüyorum. O yüzden biran önce ekip aradan çıkarmak istiyorum
Alıntı yapılan: Walter - 12 Ekim 2017, 20:55:26Sadece donör bölgeisni traşlayıp ekiceğim için iki hafta izin aldım. iki hafta evde takılırım sonra işe giderim saçları öne yatırdımı kapatır anlımı bir şekilde belli olmaz diye tahmin ediyorum az bucuk belli olsada göze batmaz diye düşünüyorum. O yüzden biran önce ekip aradan çıkarmak istiyorum Anlamadım donör bölegesını sadece traşlancak derken ?
Asmed de normal ekim, sadece donor bölgesi traşlı olan ve uzun saç ekimi olarak üç seçenek var. Ben sadece donor bölgesi traşlı ekim yapıcam ön kısımlara. saçlarımda iyi kötü kapatırım kabuklar dökülünce diye düşünüyorum. Önemli olan donor bölgesinin 14 günce uzaması Benim ekim de greft başı 3 euro. Acaba Koray hocaya söylesem sıfır değilde azıcık uzun bırakıp dönorü öyle alım yapsa falan 2 yada 3 numara falan Şuan saçlarım bu şekilde önler açık olduğu için dikmek yerine acık alanları kapatıyorum çok sinir bozucu. Hintell in ekimi başından beri takip ettim dedim bende ekicem şu dertten kurtulayım
Alıntı yapılan: Walter - 13 Ekim 2017, 10:58:08Asmed de normal ekim, sadece donor bölgesi traşlı olan ve uzun saç ekimi olarak üç seçenek var. Ben sadece donor bölgesi traşlı ekim yapıcam ön kısımlara. saçlarımda iyi kötü kapatırım kabuklar dökülünce diye düşünüyorum. Önemli olan donor bölgesinin 14 günce uzaması Benim ekim de greft başı 3 euro. Acaba Koray hocaya söylesem sıfır değilde azıcık uzun bırakıp dönorü öyle alım yapsa falan 2 yada 3 numara falan Şuan saçlarım bu şekilde önler açık olduğu için dikmek yerine acık alanları kapatıyorum çok sinir bozucu. Hintell in ekimi başından beri takip ettim dedim bende ekicem şu dertten kurtulayım .. seçtiğin ekim tekniğinin standartı nasıl ise öyle olur sen ekimden sonraki halini düşünme 1 sene sonraki sonucunu düşün Amaca uygun olan mantıkla hareket et:) bu işin sonunda bu dertten kurtulucakmısın evet kurtulucaksın oyüzden kısaymış uzunmus şöyle olurmu böyle olurmu sil kafandan bunları nasıl olması gerekıyosa oyle olcak de geç. Gerçi bu arkası traş olan ne kadar kısaltılır belkide dediğin gibi olabilir ama demek istediğim bunlara takılma 5 6 günlük bi durum.
Alıntı yapılan: Hintell - 13 Ekim 2017, 11:20:50Alıntı yapılan: Walter - 13 Ekim 2017, 10:58:08Asmed de normal ekim, sadece donor bölgesi traşlı olan ve uzun saç ekimi olarak üç seçenek var. Ben sadece donor bölgesi traşlı ekim yapıcam ön kısımlara. saçlarımda iyi kötü kapatırım kabuklar dökülünce diye düşünüyorum. Önemli olan donor bölgesinin 14 günce uzaması Benim ekim de greft başı 3 euro. Acaba Koray hocaya söylesem sıfır değilde azıcık uzun bırakıp dönorü öyle alım yapsa falan 2 yada 3 numara falan Şuan saçlarım bu şekilde önler açık olduğu için dikmek yerine acık alanları kapatıyorum çok sinir bozucu. Hintell in ekimi başından beri takip ettim dedim bende ekicem şu dertten kurtulayım .. seçtiğin ekim tekniğinin standartı nasıl ise öyle olur sen ekimden sonraki halini düşünme 1 sene sonraki sonucunu düşün Amaca uygun olan mantıkla hareket et:) bu işin sonunda bu dertten kurtulucakmısın evet kurtulucaksın oyüzden kısaymış uzunmus şöyle olurmu böyle olurmu sil kafandan bunları nasıl olması gerekıyosa oyle olcak de geç. Gerçi bu arkası traş olan ne kadar kısaltılır belkide dediğin gibi olabilir ama demek istediğim bunlara takılma 5 6 günlük bi durum.Zaten senin ekim hikayeni takip ede ede gaza geldim girdim bu işe Aynen zaten 2 hafta evde takılıcam ondan sonrası beklemek olucak mevcut saçlarımla iyi kötü anlaşabiliriz diye düşünüyorum
Az greft ekildiğinde mı uygulanıyor bu yöntem?