Saç Ekimi Sonuçları
Aramızda tam 1 ay var benim de 20. gün fena şekilde döküldü. Şuan 48. günümdeyim benim 20.günkü görüntüm tamamiyle aynı görüntü diyebilirim seninki ile .. Evvelsi gün Koray Hoca gidişat çok iyi dedi bakalım heyecanla bekliyorum ben de umarım seneye bu zaman at yelesi gibi sallarız saçları kalın sağlıcakla
Alıntı yapılan: Hepyek - 03 Ekim 2017, 10:44:19Hocam dökülme tipimiz aynı benimde saçlarım incelmeye başladı yaşım henüz 24 ekiminiz çok başarılı inşaAllah çok güzel bir sonuç alırsınız sizin sürecinizi merakla takip etmeye devam edeceğimTeşekkur ederim insallah gelişme oldukça paylaşımlar yapacağım kardesim
Hocam dökülme tipimiz aynı benimde saçlarım incelmeye başladı yaşım henüz 24 ekiminiz çok başarılı inşaAllah çok güzel bir sonuç alırsınız sizin sürecinizi merakla takip etmeye devam edeceğim
Alıntı yapılan: AlpArslan - 03 Ekim 2017, 13:08:28Alıntı yapılan: Hepyek - 03 Ekim 2017, 10:44:19Hocam dökülme tipimiz aynı benimde saçlarım incelmeye başladı yaşım henüz 24 ekiminiz çok başarılı inşaAllah çok güzel bir sonuç alırsınız sizin sürecinizi merakla takip etmeye devam edeceğimTeşekkur ederim insallah gelişme oldukça paylaşımlar yapacağım kardesim Artık sabretmen gereken sürece giriyorsun yavaş yavaş:) unutma tekrar sölüyorum sana hiç bir şekilde strese sokma kendını sabırla bekle
Alıntı yapılan: Architect - 03 Ekim 2017, 13:45:21Aramızda tam 1 ay var benim de 20. gün fena şekilde döküldü. Şuan 48. günümdeyim benim 20.günkü görüntüm tamamiyle aynı görüntü diyebilirim seninki ile .. Evvelsi gün Koray Hoca gidişat çok iyi dedi bakalım heyecanla bekliyorum ben de umarım seneye bu zaman at yelesi gibi sallarız saçları kalın sağlıcakla Sizin adınıza sevindim Architect, siz de konu açar fotoğraf paylaşırsanız 1 ay sonralarımı görebilirim Teşekkürler, selamlar.
hocam bu görüntüyle fazla mutlu olmayın bence. zira 10 gün sonra olay bambaşka bir boyut kazanacak ve muhtemel şu saçların tamamı dökülecek ancak şöyle güzel bir durum var ki, 2018 yazına muhteşem saçlarla girecekseniz.
Alıntı yapılan: kadiköy1 - 04 Ekim 2017, 22:04:37hocam bu görüntüyle fazla mutlu olmayın bence. zira 10 gün sonra olay bambaşka bir boyut kazanacak ve muhtemel şu saçların tamamı dökülecek ancak şöyle güzel bir durum var ki, 2018 yazına muhteşem saçlarla girecekseniz.kadıköy1 dediğini destekleyici şekilde 1 ay sonra ki halini paylaşıyorum ki hazırlıklı olsun AlpArslan kardeşimiz
Bir konuda siz açın hocam
1 gün farkla ekim yaptirmisiz dostum, süreclerimiz ayni gidiyor, takipteyim seni bol saçlı günler herkese
Alp nasıl gidiyor