Saç Ekimi Sonuçları
18 20 gibi uzayacaklar baya çok güzel bir görüntü olucak ozaman ekim çok sık güzel bir sonuc olucak benimki gibi. Bu arada saçlar 65 mikronmu kalınlığı? 60/65 e benziyor😄
Fazla söze gerek yok hayırlı olsun simdiden
Hocam dökülme tipimiz aynı benimde saçlarım incelmeye başladı yaşım henüz 24 ekiminiz çok başarılı inşaAllah çok güzel bir sonuç alırsınız sizin sürecinizi merakla takip etmeye devam edeceğim
Dokulme erken başladıysa çıkışlarda hızlı olur ..
Aramızda tam 1 ay var benim de 20. gün fena şekilde döküldü. Şuan 48. günümdeyim benim 20.günkü görüntüm tamamiyle aynı görüntü diyebilirim seninki ile .. Evvelsi gün Koray Hoca gidişat çok iyi dedi bakalım heyecanla bekliyorum ben de umarım seneye bu zaman at yelesi gibi sallarız saçları kalın sağlıcakla
ne güzel ektiniz kurtuldunuz ben hala ekim gününü bekliyorum
Alıntı yapılan: Architect - 03 Ekim 2017, 13:45:21Aramızda tam 1 ay var benim de 20. gün fena şekilde döküldü. Şuan 48. günümdeyim benim 20.günkü görüntüm tamamiyle aynı görüntü diyebilirim seninki ile .. Evvelsi gün Koray Hoca gidişat çok iyi dedi bakalım heyecanla bekliyorum ben de umarım seneye bu zaman at yelesi gibi sallarız saçları kalın sağlıcakla paylaşsana sende bır konu aç 10 dakıka arada sırada resım atarsın senınde gidişatı takıp edelım.