Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112155 defa)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Herkese merhaba,

Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda ekim işlemimi Dr.Koray ERDOĞAN'da gerçekleştirdim. Bu kararı vermemde yardımcı olan Hintell, Atlanticus ve Punta'ya teşekkür ediyorum.  :)

Gelelim ekim sürecine;

Dökülme tipim genel seyrelme olduğundan  ve mevcut saçların da arasına girilmesi gerektiğinden zor bir operasyondu. 13 Eylül'de Koray Hoca'yla yaptığım ön görüşmede her ayrıntıyı en ince noktasına kadar anlattı.
Daha sonrasında Dönor sayısını hesapladı,saç yapısnı inceledi ve ileride de yaşanması muhtemel bir dökülmeyide hesap ederek  ekim planmasını yaptı. Dilek hanım ve Koray hoca ortak kararıyla saç çizgim belirlendi. Traş yapıldı,fotoğraflar çekildi. Ertesi günün sabahı operasyon başladı ve iki gün yaklaşık 19 saat sürdü. KEEP tekniğilye ekim yapıldı. (tekniğin detaylarını “Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları” adlı konu içerisinde bulabilirsiniz) Ekim yaptıracaklara yardımcı olmak adına gelişmeleri paylaşacağım.

Dönor Total : 8800
Graft Total : 4722
İlaç : Biotin Solgar 5000

Klinik içinde ayrı bir parantez açmak istiyorum; ASMED'in kapısından içeri girdiğiniz an doğru adreste olduğunuzu hemen hissediyorsunuz. Kapıdaki vale görevlisinden, lobide karşılayan güleryüzlü çalışanlarına, Koray hoca'nın asistanı Seda hanım, ekim sürecinde yanımdan hiç ayrılmayan Şevval hanım,Sevinç  hanım,anestezi uzmanı Elif hanım, Umut bey, ekim sırasında sürekli rahatımı ve en az acıyla operasyonu bitirmeme çabalayan Yasemin hanım, Dilek hanım, Luiza hanım, Vildan hanım, Demet hanım, greft sayımını yapıp an be an bilgilendiren Yeşim hanım, Gizem hanım'a ve ASMED'in tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Ekim öncesi fotoğraflar;

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 Greft - 14/15 Eylül 2017
« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2017, 21:56:58 »
Ekim sonrası fotoğraflar
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2017, 22:19:08 »
Hayırlı olsun çok söze grek yok doğru yer doğru ekim fotolardan belli güzel olacak

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2017, 22:24:20 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Doğru bir tercih yapmışsınız. Umarım ümit ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2017, 22:27:21 »
Öncelikle rica ederim yardımımız dokunduysa ne mutlu bana dostum Tekrar  Hayırlı olsun ekimin, bizim gibi Asmed den çok mutlu bir şekilde ayrılmana sevindim. Ön cizgin Ekim sıklıgın Ekim planlaman gercekten harika olmuş 4/4 lük.. sonucun da mükembel olucak ve  saç problemi olmadan hayatına devam ediceksin:) "Hayalindeki Saçlara kavuşman dileğiyle"
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2017, 00:03:09 »
Öncelikle rica ederim yardımımız dokunduysa ne mutlu bana dostum Tekrar  Hayırlı olsun ekimin, bizim gibi Asmed den çok mutlu bir şekilde ayrılmana sevindim. Ön cizgin Ekim sıklıgın Ekim planlaman gercekten harika olmuş 4/4 lük.. sonucun da mükembel olucak ve  saç problemi olmadan hayatına devam ediceksin:) "Hayalindeki Saçlara kavuşman dileğiyle"

Kendi konunda yazdığından daha fazlasını yaşadım dostum tekrar çok sağ ol. Bende çok beğendim umarım sonuçta öyle olucak bekleyip göreceğiz :)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2017, 00:04:12 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Doğru bir tercih yapmışsınız. Umarım ümit ettiğiniz saçlara kavuşursunuz.

Teşekkürler PagaroN umarım sizlerin de dilediğiniz gibi olur

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2017, 00:05:48 »
Hayırlı olsun çok söze grek yok doğru yer doğru ekim fotolardan belli güzel olacak

Teşekkürler noname vertexim sizinki gibi olursa daha ne isterim :) takipteyim sürecinizi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Eylül 2017, 00:07:36 »

Kendi konunda yazdığından daha fazlasını yaşadım dostum tekrar çok sağ ol. Bende çok beğendim umarım sonuçta öyle olucak bekleyip göreceğiz :)
  Eyvallah .. yaşamadığım görmediğim bilmediğim hiç bişeyi burda paylaşmadım.. bunu duymak mutlu etti beni görüşmek üzere.
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Eylül 2017, 00:29:00 »
Hayırlı olsun alp ekimin 6 ay sonra bambaşka birisin :)

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Eylül 2017, 01:05:23 »
Hayırlı olsun Alp bu forum iyiki var sizlerin öğrenip doğru ekim merkezlerini tercih edip yada bu konuda bilği sahibi olduğunu gördükçe mutlu oluyorum. Umarım sonucunda seni çok mutlu eder Hintell abinin bir yazısını okumuştum beni çok etkilemişti (Ben koray erdoğanı sanşa ihtiyacım olmasın diye Tercih ettim)demişti umarım seninde şansa ihtiyacın olmaz Geçmiş olsun.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Eylül 2017, 01:29:12 »
Hayırlı olsun alp ekimin 6 ay sonra bambaşka birisin :)
İnşallah hocam bekliyorum sabırla o günleri :)

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Eylül 2017, 01:33:48 »
Öncelikle hayırlı olsun. Hocam tepeden foto yok mu ben koyduğun fotolarda 4700 greftlik ekim yapılcak bir saç göremedim. Rica etsem tepeden foto atsanda iyice bir görsek durumunu ?

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Eylül 2017, 01:34:34 »
Hayırlı olsun Alp bu forum iyiki var sizlerin öğrenip doğru ekim merkezlerini tercih edip yada bu konuda bilği sahibi olduğunu gördükçe mutlu oluyorum. Umarım sonucunda seni çok mutlu eder Hintell abinin bir yazısını okumuştum beni çok etkilemişti (Ben koray erdoğanı sanşa ihtiyacım olmasın diye Tercih ettim)demişti umarım seninde şansa ihtiyacın olmaz Geçmiş olsun.

Kesinlikle vogueman, bu forum ve yardımcı olmak isteyen paylaşımcı insanlar olmasa iyi-kötü yeri ayırt
etmemiz çok daha zor olacaktı. Emeği geçen herkes iyiki var. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, umarım senin de gönlünce olur.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Eylül 2017, 01:38:30 »
Öncelikle hayırlı olsun. Hocam tepeden foto yok mu ben koyduğun fotolarda 4700 greftlik ekim yapılcak bir saç göremedim. Rica etsem tepeden foto atsanda iyice bir görsek durumunu ?

Facebook Twitter Instagram