Herkese merhaba,
Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda ekim işlemimi Dr.Koray ERDOĞAN'da gerçekleştirdim. Bu kararı vermemde yardımcı olan Hintell, Atlanticus ve Punta'ya teşekkür ediyorum.
Gelelim ekim sürecine;
Dökülme tipim genel seyrelme olduğundan ve mevcut saçların da arasına girilmesi gerektiğinden zor bir operasyondu. 13 Eylül'de Koray Hoca'yla yaptığım ön görüşmede her ayrıntıyı en ince noktasına kadar anlattı.
Daha sonrasında Dönor sayısını hesapladı,saç yapısnı inceledi ve ileride de yaşanması muhtemel bir dökülmeyide hesap ederek ekim planmasını yaptı. Dilek hanım ve Koray hoca ortak kararıyla saç çizgim belirlendi. Traş yapıldı,fotoğraflar çekildi. Ertesi günün sabahı operasyon başladı ve iki gün yaklaşık 19 saat sürdü. KEEP tekniğilye ekim yapıldı. (tekniğin detaylarını “Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları” adlı konu içerisinde bulabilirsiniz) Ekim yaptıracaklara yardımcı olmak adına gelişmeleri paylaşacağım.
Dönor Total : 8800
Graft Total : 4722
İlaç : Biotin Solgar 5000
Klinik içinde ayrı bir parantez açmak istiyorum; ASMED'in kapısından içeri girdiğiniz an doğru adreste olduğunuzu hemen hissediyorsunuz. Kapıdaki vale görevlisinden, lobide karşılayan güleryüzlü çalışanlarına, Koray hoca'nın asistanı Seda hanım, ekim sürecinde yanımdan hiç ayrılmayan Şevval hanım,Sevinç hanım,anestezi uzmanı Elif hanım, Umut bey, ekim sırasında sürekli rahatımı ve en az acıyla operasyonu bitirmeme çabalayan Yasemin hanım, Dilek hanım, Luiza hanım, Vildan hanım, Demet hanım, greft sayımını yapıp an be an bilgilendiren Yeşim hanım, Gizem hanım'a ve ASMED'in tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Ekim öncesi fotoğraflar;