Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112195 defa)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
On numara alparslan

sağ ol dostum senin saçlar da çok güzel olmuş güle güle tara
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr koray erdoğan gene yapacağını yapmış,hem çok doğal hemde doğal saç sıklığına yakın görüntü elde edilmiş.güle güle tara kardeşim harika olmuş.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fevkalade bir sonuç paylaşım için Teşekür ederim güzel günlerde taramanız dileğiyle

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim, sizlerin de gönlünce olur umarım sağ olun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
alpcim sen hiç finasterid kullanmadın bende var olan saçlarımda tepeyı korumak ıcın kullanıyorum senın var olan saçlarında ekim saçları degil yanlış olmasın dökülme yok gibi umarım bu harika sonuçla devam edersin ileride var olan saçlarını kaybetmez ekıme ıhtıyac duymassın
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi olmuş harbiden ,özellikle yeni ön çizgin ile eskisine baktığımız zaman dış görünüşünde müthiş değişim var ,koray erdoğan aldığı parayı haketmiş her ne kadar kimilerine göre fahiş bir ücret olsada ,belkide haklılık payı vardır ama şuda var alp kardeşimiz eski haline dönmeyi kaç para karşılığında kabul eder acaba  :)

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
Allah nazarlardan saklasın valla harika gözüküyor, ne güzel bi şey ya böyle sonuç almak :)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
alpcim sen hiç finasterid kullanmadın bende var olan saçlarımda tepeyı korumak ıcın kullanıyorum senın var olan saçlarında ekim saçları degil yanlış olmasın dökülme yok gibi umarım bu harika sonuçla devam edersin ileride var olan saçlarını kaybetmez ekıme ıhtıyac duymassın

Farkındayım dostum İleriki yıllarda ikinci bir ekime ihtiyacım olabilir , zaten ekimin planlanmasında Koray hocayla konuşmuştuk. Aradaki süreyi ne kadar uzatabilirsem kârıma  :) teşekkür ederim tekrar iyi dileklerin ve desteklerin için.

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi olmuş harbiden ,özellikle yeni ön çizgin ile eskisine baktığımız zaman dış görünüşünde müthiş değişim var ,koray erdoğan aldığı parayı haketmiş her ne kadar kimilerine göre fahiş bir ücret olsada ,belkide haklılık payı vardır ama şuda var alp kardeşimiz eski haline dönmeyi kaç para karşılığında kabul eder acaba  :)

Teşekkür ederim 👍 insanın kendisine yaptığı yatırım en güzel yatırımdır diye düşünüyorum hocam, aynaya bakınca verdiği hazza paha biçilemez  :)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah nazarlardan saklasın valla harika gözüküyor, ne güzel bi şey ya böyle sonuç almak :)

Amin, senin de gönlünce olsun insallah  :)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alparslan hocam hayırlı olsun ekimin. En son 10. Ayda verteks fotosu atmışsın müsait zamanında tepeden de bir fotoğraf atabilirsen sevinirim. Ön kısım gayet güzel duruyor profilden ama yakından pek fotonu göremedim. Tabi saç mevzusuyla işin kalmamış  14. Ay olmuş artık ama uğraş verip eklersen çok memnuniyet duyarım.

hızlıamakel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Koray erdoğan yanına doktor almış daha ucuza saç ekimi yapacakmış diyorlardı ne oldu o konu bilgisi olan varmı.

Horozkemal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bu koray erdoğan müthiş saç ekiyor o dururken neden yanındakine saç ektirmek istiyorsun ki kardeşim.ucuz olduğu içinmi yani bunun için bakacaksan bırak bu işleri.orjinalini alamıyorsan yan sanayi her zaman ters teper.valla ben koray erdoğanın özgeçmişini okudum adam saç ekiminin kitabını yazmış bu kitabı yanındakine ezberletse ne olacak imam gene bildiğini okur.

lazismail

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel görünüyor

Facebook Twitter Instagram