Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112240 defa)

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alp kardeşim senin adına çok mutlu oldum harika bir sonuç maşallah bir saç ekiminde olabılıcek en iyi sonuçlardan birini almışssın kendi kafan için daha iyisi şamda kayısı güle güle mutlu mesut tara

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Araştırmalarıma göre bu işi en iyi yapan kişi koray erdoğan ,bu hocanın sonuçlarına yakın bu ayarda saç ekimi yapabilecek ama fiyatı koray erdoğana nazaran çok daha uygun olan birilerini tavsiye etmeniz mümkünmü arkadaşlar ,önerisi olan varsa acil olarak yazarsanız çok memnun kalırım.

Hintell koray Erdoğanın yeni bir doktor yetiştirdiğini ve fiyatının daha uygun olacağını yazmıştı ama fiyat tam olarak nedir bu konuda bilgisi yokmuş istersen Asmed ile iletişime geçip bilgi alabilirsin bu konu hakkında

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla birşey diyemiyorum koray hocanın yaptıgı ekimler bu kadarmı güzel bu kadarmı uyumlu olur ah hocam ellerine kollarına saglık bize böyle güzel ekimler bile göstermen büyük başarı. Ciddi manada söylicek söz yok harika ötesi

Mrblack

• Sr. Member
Valla birşey diyemiyorum koray hocanın yaptıgı ekimler bu kadarmı güzel bu kadarmı uyumlu olur ah hocam ellerine kollarına saglık bize böyle güzel ekimler bile göstermen büyük başarı. Ciddi manada söylicek söz yok harika ötesi

İmkansızlığın gözü kör olsun imkan olsa hiç düşünmem euro artmadan önce pahalı geliyordu zaten şimdi imkansız oldu hayal oldu neyse canı sağolsun hocamızın varlığı yeter Umarım Hintell in söyledikleri doktor yetiştirme olayı bir an önce fiyat bilğisi ve ekimleri ile başlar son umut artık ne diyelim

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İmkansızlığın gözü kör olsun imkan olsa hiç düşünmem euro artmadan önce pahalı geliyordu zaten şimdi imkansız oldu hayal oldu neyse canı sağolsun hocamızın varlığı yeter Umarım Hintell in söyledikleri doktor yetiştirme olayı bir an önce fiyat bilğisi ve ekimleri ile başlar son umut artık ne diyelim

Bende konuyu yakından takip edeceğim koray hocanın başarılarının ve bilgi birikiminin profesyonelliğinin ötesi yok. Umarım yakın zamanda yetiştireceği doktor beyinde ekimlerini forumda görmek dileği ile

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah sonuç çok güzel Koray Erdoğan çok başarılı bir doktor yabancı forumlarda da efsane bir Merkez Asmed Fiyat bizi aşıyor ama malesef hayırlı olmasını diliyorum güle güle tara saçlarını

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güncel fotograf yükleyebilirmisiniz

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Koray erdoğanın yanında extra bir doktor çalışacakmış onun fiyatı uygun olacakmış muhabbetleri vardı ,o konu ne oldu varmı bir gelişme bilen varmı .

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Koray erdoğanın yanında extra bir doktor çalışacakmış onun fiyatı uygun olacakmış muhabbetleri vardı ,o konu ne oldu varmı bir gelişme bilen varmı .
Bende bekliyorum da daha haber yok galiba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yeni yerlerine geçince netleşir bu durum
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
13.Ay

Selamlar Hintell başkana ve tüm üyelere  :)
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
+
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah kardeşim harika olmuş:))