Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017  (Okunma sayısı 112218 defa)

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 4722 grafts FUE Manuel 14/15 Eylül 2017
« Yanıtla #346 : 17 Ağustos 2018, 09:38:53 »
Kaç ekilmeliydi mesala kardeşim? Engin bilğilerinden yararlanmak isterim? Ön bölge ve tepe bölgesi olarak?

Saçlar iyi görünüyor açıklığı fazla görmedim onun için söyledim hocam. Estağfirullah henüz yeniyim o yüzden böyle düşündüm sanırım hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #347 : 17 Ağustos 2018, 09:47:26 »
Dostum cm/2 de 50 greft  20 degil 30 degil 50.

Ön bölge ve gerisi yan şakaklar  ve tepe bölgesi gayet makul bir sayı:)
Global Moderator

Splendor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #348 : 17 Ağustos 2018, 09:54:56 »
Zamanla kavrayacağım sanırım hocam  :D benim  konuma da siz bi baksanız özel istekte bile bulundum fikirlerinizi merakla bekliyordum fakat görmediniz sanırım. Yorum yaparsanız sevinirim hocam  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #349 : 17 Ağustos 2018, 10:01:58 »
Zamanla kavrayacağım sanırım hocam  :D benim  konuma da siz bi baksanız özel istekte bile bulundum fikirlerinizi merakla bekliyordum fakat görmediniz sanırım. Yorum yaparsanız sevinirim hocam  :)

Bakarım dostum çok fazla mesaj ile uğrasıyorum ancak sıra gelıyor.
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #350 : 17 Ağustos 2018, 11:19:20 »
Bakarım dostum çok fazla mesaj ile uğrasıyorum ancak sıra gelıyor.
hintel başkan torunlara yardımcı ol :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #351 : 17 Ağustos 2018, 11:25:24 »
hintel başkan torunlara yardımcı ol :D

Ooo akf torun :)
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #352 : 25 Ağustos 2018, 12:21:11 »
Kim ne derse desin öncesinde biraz saçın olmalı arkadaş,koray erdoğan hakkını vermiş ekimin ama arkadaşın öncesi  saçları ile bireşince anadan doğma olmuş saçlar.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #353 : 25 Ağustos 2018, 15:17:34 »
Sanırım açıklığı az olana bu kadar nereye ekildi sorusunun nedeni, açıklığı çok olana da aynı miktarlarda ekilmesi.
Sanırım mevcut saçların transeksiyona veya kalıcı şok dökülmeye uğramadığı başarılı ekimlerde durum bu şekildedir: Sadeleştirilmiş basit bir örnekle anlatmaya çalışayım (aslında bir yandan da kendim de anlamaya çalışıyorum). Diyelim 2 kişi var. İkisinin de kafası 200 cm2. İkisine de 5000 ekildi. Yani cm2'ye 25 ekildi (İkisinde de saç çizgisinin yerinin değiştirilmediğini, homojen bir seyreklik olduğunu, bu seyrekliğe ekim yapıldığını, varsayıyorum).
1.Kişi (Açıklığı çok olan): Ekim öncesi sıklığı: 25 FU/cm2, ekim sonrası ulaştığı toplam sıklık: 50 FU/cm2. Yani, saç kuruyken kafa derisinin görülmeyeceği bir sıklığa kavuştu.
2.Kişi (Açıklığı az olan): Ekim öncesi sıklığı: 50 FU/cm2, ekim sonrası ulaştığı toplam sıklık: 75 FU/cm2.  Yani, 18 yaşındaki sıklığa kavuştu (Buna ne gerek var denebilir. Ama herkesin kendi tercihi tabi).
Yani ekilen miktar aynı, ama ulaştıkları toplam sonuç farklı. Saçlar kuru iken ve ortalama ışık altında anlaşılamayacak bir fark.
Merkezler öncesi/sonrası sıklık rakamlarını ölçse/açıklasa, durum bu şekilde net anlaşılabilir.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #354 : 25 Ağustos 2018, 15:44:00 »
Sanırım açıklığı az olana bu kadar nereye ekildi sorusunun nedeni, açıklığı çok olana da aynı miktarlarda ekilmesi.
Sanırım mevcut saçların transeksiyona veya kalıcı şok dökülmeye uğramadığı başarılı ekimlerde durum bu şekildedir: Sadeleştirilmiş basit bir örnekle anlatmaya çalışayım (aslında bir yandan da kendim de anlamaya çalışıyorum). Diyelim 2 kişi var. İkisinin de kafası 200 cm2. İkisine de 5000 ekildi. Yani cm2'ye 25 ekildi (İkisinde de saç çizgisinin yerinin değiştirilmediğini, homojen bir seyreklik olduğunu, bu seyrekliğe ekim yapıldığını, varsayıyorum).
1.Kişi (Açıklığı çok olan): Ekim öncesi sıklığı: 25 FU/cm2, ekim sonrası ulaştığı toplam sıklık: 50 FU/cm2. Yani, saç kuruyken kafa derisinin görülmeyeceği bir sıklığa kavuştu.
2.Kişi (Açıklığı az olan): Ekim öncesi sıklığı: 50 FU/cm2, ekim sonrası ulaştığı toplam sıklık: 75 FU/cm2.  Yani, 18 yaşındaki sıklığa kavuştu (Buna ne gerek var denebilir. Ama herkesin kendi tercihi tabi).
Yani ekilen miktar aynı, ama ulaştıkları toplam sonuç farklı. Saçlar kuru iken ve ortalama ışık altında anlaşılamayacak bir fark.
Merkezler öncesi/sonrası sıklık rakamlarını ölçse/açıklasa, durum bu şekilde net anlaşılabilir.

Yazdıkların mantıklı olduğu kadar mantıksız şeylerde barındırıyor.oran orantı hesabı yapınca doğru ama saç ekimi mantığına ters çünkü sıklaştırma ekimi bambaşka bir şey ,her kes yapamıyor .çoğu yerde ya ekilenler tutmuyor yada kişinin kendi saçlarıda dökülüyor,forumda yüzlerce örnekleri olan konular var.sanırım türkiyede bu tarz ekimleri bir tek koray erdoğan büyük bir başarıyla hallediyor ,kötü tek bir vakası bile yok .bu işin diğer saç ekimi yapan şahıslar tarafındanda standart bir başarı elde edilebilecek hale getirilmesi lazım ama malesef hiç örneği yok gibi yada olanlar varsada örnekleri çok az.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #355 : 25 Ağustos 2018, 15:51:30 »
Yazdıkların mantıklı olduğu kadar mantıksız şeylerde barındırıyor.oran orantı hesabı yapınca doğru ama saç ekimi mantığına ters çünkü sıklaştırma ekimi bambaşka bir şey ,her kes yapamıyor .çoğu yerde ya ekilenler tutmuyor yada kişinin kendi saçlarıda dökülüyor,forumda yüzlerce örnekleri olan konular var.sanırım türkiyede bu tarz ekimleri bir tek koray erdoğan büyük bir başarıyla hallediyor ,kötü tek bir vakası bile yok .bu işin diğer saç ekimi yapan şahıslar tarafındanda standart bir başarı elde edilebilecek hale getirilmesi lazım ama malesef hiç örneği yok gibi yada olanlar varsada örnekleri çok az.
"Mantıksız" hususlar olabilir, çünkü temel noktanın anlaşılması için birçok varsayım kullanmak zorunda kaldım. Mevcutta 50 FU/cm2 olan bir kafaya aralara girip başarılı bir ekim yapmak zor tabi. Kellerin ulaşmak istediği yerden başlıyor adam. Sizin de dediğiniz gibi bu tip ekimler zor tabi, o yüzden transeksiyon ve mevcut saçların kalıcı şok dükülmeye uğramadığı ideal bir durum gibi varsayımlar yaptım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #356 : 25 Ağustos 2018, 15:58:51 »
Dar alan ekımleri geniş alana göre çok daha profosyonellik ister gerçi arkadaşın alanı çokta az degil

1. Var olan saçlar ile aynı yönü yakalamak  zordur

2. Var olan saçların ile çıplak alan Arasında geçişler yapmak

3. Var olan saçlarına zarar vermemek

4 aynı sıklığı yakalamak

5. Doğal orjinal greftleri doğallıgı yakalayacak sekılde kullanmak bölgeye göre saç kalınlığına göre
Örnek: ön cizgiye genelde koray hoca orjinal tekli greftler kullanır yanlardan alıp.

Bunlar kolay işler değil dostlar.
Global Moderator

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #357 : 26 Ağustos 2018, 02:01:10 »
Evet , önceki sayfalarda belirtildiği gibi ,Koray hocanın  finas sız ekimde de bşarılı olduğunu gördük.( ki (bu ekim gerçekten bir kriterdi benim için.)
Ekşm sonucu çok güzel .
Güle güle tara kardeşim , özellikle iş bitikten sonra foto paylaşmaya devam eden arkadaşlar resmen hayır işliyorsunuz diyebilirim .
Allah herkese gönlüne göre versin.

Gelkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #358 : 26 Ağustos 2018, 08:51:25 »
Vertex eskisinden farkli degil. Onler ve tepeler iyi gorunuyor. Aradaki fiyat farkina degen bir fark goremedim. Gecmis olsun ama guzel olmus

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #359 : 26 Ağustos 2018, 18:24:21 »
Vertex eskisinden farkli degil. Onler ve tepeler iyi gorunuyor. Aradaki fiyat farkina degen bir fark goremedim. Gecmis olsun ama guzel olmus

Henüz senesini doldurmamış .

Facebook Twitter Instagram