Saç Ekimi Sonuçları
Hocam sanki sizin mevcut saçınız daha fazlaydı, şok dökülme sırasında acaba onlar da mı döküldü ?
19 uncu günde epey saç vardı, 10 günde avuç avuç saç gelmesi lazım bu kadar azalma için. Ama sonucunun güzel olacağından kuşkum yok. Sizde vertrkste olduğu için nihai sonucu 8-9 ay gibi alırsınız
Forumda gördüğüm en fena şok dökülme. Ama 3 ay sonra bambaska biri olucaksiniz muhtemelen:)
Alıntı yapılan: bahti34 - 15 Ekim 2017, 17:51:52Hocam sanki sizin mevcut saçınız daha fazlaydı, şok dökülme sırasında acaba onlar da mı döküldü ?Bende anlamadım bu kadar açıklığım yoktu şokla beraber onlarda döküldü galiba
Alıntı yapılan: AlpArslan - 15 Ekim 2017, 18:00:46Alıntı yapılan: bahti34 - 15 Ekim 2017, 17:51:52Hocam sanki sizin mevcut saçınız daha fazlaydı, şok dökülme sırasında acaba onlar da mı döküldü ?Bende anlamadım bu kadar açıklığım yoktu şokla beraber onlarda döküldü galiba Dökülme yok ekim sonrası kan dolasımı yavaslıyor kafada saçlarda incelme oluyor 4 aya toparlar:)
Alıntı yapılan: AlpArslan - 15 Ekim 2017, 18:00:46Alıntı yapılan: bahti34 - 15 Ekim 2017, 17:51:52Hocam sanki sizin mevcut saçınız daha fazlaydı, şok dökülme sırasında acaba onlar da mı döküldü ?Bende anlamadım bu kadar açıklığım yoktu şokla beraber onlarda döküldü galibaAynen ya bana da aynısı oldu birebir aynısı diyebilirim .. eski saçımdan daha kötü durumdayım
Alıntı yapılan: Architect - 15 Ekim 2017, 19:53:07Alıntı yapılan: AlpArslan - 15 Ekim 2017, 18:00:46Alıntı yapılan: bahti34 - 15 Ekim 2017, 17:51:52Hocam sanki sizin mevcut saçınız daha fazlaydı, şok dökülme sırasında acaba onlar da mı döküldü ?Bende anlamadım bu kadar açıklığım yoktu şokla beraber onlarda döküldü galibaAynen ya bana da aynısı oldu birebir aynısı diyebilirim .. eski saçımdan daha kötü durumdayımYeni fotoğraf atabilir misin Architect?
Ekilenlerin dışinda mevcut saç köklerininde şok dökülmeden etkilenmis. Bence saç ekiminin en can sıkıcı dönenleri altıncı aya kadarki dönemler bekliyecegiz görecegiz bu ekim seni yolda bırakmaz görüntüsü var. Bu süreçte sadece sabr a ihtiyaç var.