Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: volkan61 - 12 Temmuz 2018, 15:51:50öncelikle geçmiş olsun umarım rahatsızlığınız önemli diildir..sizin ekiminizi özellikle takip ediyorum çünkü kendi dökülme tipime çok benzetiyorum.benim için doğallık çok önemli.. fotolardan çok doğal ve sıklık olarak da güzel görünüyor ekiminiz.ki tecrübeli arkadaşlar bu aylardan sonra da gelişim olduğunu söylüyorlar.güle güle tarayın saçlarınızıAlıntı yapılan: Hintell - 12 Temmuz 2018, 16:07:14Sende torunum çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildiTeşekkür ederim, küçük bir kazaydı atlattım çok şükür🙏 Çok sağ ol Volkan, paylaşımlarım yardımcı olmuştur umarım sana. Sen de dilediğin saçlara kavuşursun insallah. En iyi berberim diyenler bile ben ekim olduğunu söylemeden fark etmiyorlar. Doğallık konusunda memnunum, dediğim gibi biraz daha hacimlenir ve verteks de kapanırsa daha da memnun olacağım. Yalnız şunu da eklemek isterim; Biotin Solgar 5binliğin saçlara çok iyi geldiğini gözlemledim. Üretimi kalktığından binliğine devam ediyorum fakat o canlılığı yakalayamadım. Benzer takviye tavsiye edebilecek olan varsa sevinirim
öncelikle geçmiş olsun umarım rahatsızlığınız önemli diildir..sizin ekiminizi özellikle takip ediyorum çünkü kendi dökülme tipime çok benzetiyorum.benim için doğallık çok önemli.. fotolardan çok doğal ve sıklık olarak da güzel görünüyor ekiminiz.ki tecrübeli arkadaşlar bu aylardan sonra da gelişim olduğunu söylüyorlar.güle güle tarayın saçlarınızı
Sende torunum çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildi
Saç ekimi forumuna Instagram fotosu atmak bravo, saç ekim sonucu ile ilgili çok açıklayıcı fotoğraflar atmışsınız son sayfalarda, bi like atayım bari nerde bu like butonu !!!
Kemalbora, ekim sürecimi baştan sona kadar dilim döndüğünce yardımcı olmak adına paylaştım. üstünden 2 SENE! geçmesine rağmen fırsat buldukça imkanlar dahilinde çektiğim fotoğrafları da paylaşıyorum. Burada amaç senin gibi sığ düşünenlerin “beğenisini” almak değil, zorlu ekim sürecindeki insanlara fayda sağlamak, yardımcı olmak.İşine bak, konumu kirletme.