Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 07 Nisan 2018, 18:30:20Harika olmuş alp vay be 7 ay ne cabuk geçmiş.. daha gelisicek alp bu hiç bişey:) %40 daha varNeler diyosun Başkan bu kadarinı bile beklemiyordum daha nasıl olacak bakalım 😊 şok dökülmeli zaman daha dün gibi sanki zaman hızlı geçiyor
Harika olmuş alp vay be 7 ay ne cabuk geçmiş.. daha gelisicek alp bu hiç bişey:) %40 daha var
Alıntı yapılan: AlpArslan - 07 Nisan 2018, 19:36:41Alıntı yapılan: Hintell - 07 Nisan 2018, 18:30:20Harika olmuş alp vay be 7 ay ne cabuk geçmiş.. daha gelisicek alp bu hiç bişey:) %40 daha varNeler diyosun Başkan bu kadarinı bile beklemiyordum daha nasıl olacak bakalım 😊 şok dökülmeli zaman daha dün gibi sanki zaman hızlı geçiyor 10 nuncu ay görürsün nedemek istediğimi:) daha bu bişey değil neyse attık darısı toni montana ve diger arkadaşlara
Ektim bizi
Alp cim süper olmuş saçların koray hocanın elıne sağlık inanılmaz doğal 7 ayda bu hale gelen saç 12 ayda nasıl olur çok merak ettim güle güle tara.
Alıntı yapılan: Wolverine - 07 Nisan 2018, 17:53:33Adanali cok guzel olmus, hayatin nasil degisti olumlu yonde?Teşekkürler Wolverine Özgüvenim tekrar yerine geldi, daha mutluyum aynaya bakarken keyifle bakıyorum.Ayrıca Adanalı değilim, Ankaralıyım
Adanali cok guzel olmus, hayatin nasil degisti olumlu yonde?
Alıntı yapılan: AlpArslan - 07 Nisan 2018, 18:26:23Alıntı yapılan: Wolverine - 07 Nisan 2018, 17:53:33Adanali cok guzel olmus, hayatin nasil degisti olumlu yonde?Teşekkürler Wolverine Özgüvenim tekrar yerine geldi, daha mutluyum aynaya bakarken keyifle bakıyorum.Ayrıca Adanalı değilim, Ankaralıyım Saclariniz cok benziyor Unsalla karistirdim Hayirli olsun saclarin ankarali:)
Çok teşekkürler Arda, yorumun mutlu etti. Geriye kalan süreçte de çıkış olur ve hacimlenirse daha da iyi olacak. Süreç bitene kadar gelişmeleri paylaşacağım.
Alıntı yapılan: AlpArslan - 13 Nisan 2018, 22:19:35Çok teşekkürler Arda, yorumun mutlu etti. Geriye kalan süreçte de çıkış olur ve hacimlenirse daha da iyi olacak. Süreç bitene kadar gelişmeleri paylaşacağım.Süreç bitmişte sen farkında degilsin alp süreç müreç kalmamış artık hangi jöleyi alsam hangi vaxı alsam süreci başlamış
nereden nereye o şok dökülmeden sonra resmen resital gibi olmuş. bu arada "finası bırakalı 4-5 oldu demişsin ya" ekim süresi içerisinde ne kadar ay kulladın? hangi aydan sonra kestin? yada ekimden önce mi kullandın?
Alıntı yapılan: larss28 - 15 Nisan 2018, 00:50:40nereden nereye o şok dökülmeden sonra resmen resital gibi olmuş. bu arada "finası bırakalı 4-5 oldu demişsin ya" ekim süresi içerisinde ne kadar ay kulladın? hangi aydan sonra kestin? yada ekimden önce mi kullandın?Ekim öncesinde finas kullanmadım. Operasyondan sonra da aşağı yukarı 1 ay kadar kullanıp bıraktım.