Gönderen Konu: Nerden alıyorsunuz minoxidili?  (Okunma sayısı 1924 defa)

Kellikbey

• Sr. Member
Ynt: Nerden alıyorsunuz minoxidili?
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2022, 23:52:11 »
Bekliyoruz bakalım
test istedi adam baya bilgili birine benziyor yaşlı ve saçları yanlardan az gıdık ama sık biriydi konuştuk felan bir kaç şeyin testini istedi bunlari yap gel ayarlicaz dedi minoxil felan veya başka birşey varmı yapacağınız losyonda dedim adam yok dedi biz direk sorunun köküne inicez dedi tireoid bezlerinede baktirmami istedi hatta yarın gidiom teste.
Minoxidil alma boşver
o neden hocam 180 TL tanesi zor bulurum diye düşünüyorum ama neden öyle dediniz ki

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2022, 00:03:25 »
test istedi adam baya bilgili birine benziyor yaşlı ve saçları yanlardan az gıdık ama sık biriydi konuştuk felan bir kaç şeyin testini istedi bunlari yap gel ayarlicaz dedi minoxil felan veya başka birşey varmı yapacağınız losyonda dedim adam yok dedi biz direk sorunun köküne inicez dedi tireoid bezlerinede baktirmami istedi hatta yarın gidiom teste. o neden hocam 180 TL tanesi zor bulurum diye düşünüyorum ama neden öyle dediniz ki

Fiyatından dolayı demedim aslında o da var tabide yani tedavi olarak bana göre mantıklı gelmiyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2022, 00:04:17 »
Fiyatından dolayı demedim aslında o da var tabide yani tedavi olarak bana göre mantıklı gelmiyor.
siz kullanmiyormusunuz hocam

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2022, 00:22:48 »
siz kullanmiyormusunuz hocam

Ben 1 seneye yakın kullandım bıraktım.Son aylarda döngü başlamıştı ve ilaç etkisini yitiriyordu sanırım.Ekim yaptırmak istediğimden zaten bir süre sonra mecbur bıracaktım.Eh bide fiyatı artınca tamam kalsın dedim.Finle yola devam ediyorum.Arada da serumlar deniyorum.Aslında güzelde sonuç almıştım ama işte sürekliliği olmadı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2022, 12:20:09 »
Ben 1 seneye yakın kullandım bıraktım.Son aylarda döngü başlamıştı ve ilaç etkisini yitiriyordu sanırım.Ekim yaptırmak istediğimden zaten bir süre sonra mecbur bıracaktım.Eh bide fiyatı artınca tamam kalsın dedim.Finle yola devam ediyorum.Arada da serumlar deniyorum.Aslında güzelde sonuç almıştım ama işte sürekliliği olmadı.
Fin bende öyle bir yan etki ywptiki saçım eski haline gelemedi hala bu bahsettiğim adam eğer çaresini bulursak çok sevinicem adam baya bilgili dur bakalım nolucak çok eski bir eczane bu arada yarın gidiyorum sonuçlar için

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2022, 14:15:17 »
Fin bende öyle bir yan etki ywptiki saçım eski haline gelemedi hala bu bahsettiğim adam eğer çaresini bulursak çok sevinicem adam baya bilgili dur bakalım nolucak çok eski bir eczane bu arada yarın gidiyorum sonuçlar için
Ben de cok merak ettim umarim sonuc alirsin konunu takip edicem. Bu arada bu eczane nerede?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 12 Mayıs 2022, 12:11:07 »
Ben de cok merak ettim umarim sonuc alirsin konunu takip edicem. Bu arada bu eczane nerede?
Antep'te eczane sonuçlar çıktı bugün 3-4 gibi eczaneye gidiyorum danışmak için sonuçlarım demir bağlama kapesitesi hariç normal çıktı bu sonuçla gittiğimde ne diyecek acaba çok merak ediyorum losyon hazırlayacak eminim ama bu losyonun içeriğini sorucam bilmediğim şeyi kullanmak istemiyorum muhtemelen vitaminli birşey yazacaktır oda ne kadar etki ederki genetik dökülmeye en iyisi bugün gidip öğrenmek

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Mayıs 2022, 13:22:37 »
Antep'te eczane sonuçlar çıktı bugün 3-4 gibi eczaneye gidiyorum danışmak için sonuçlarım demir bağlama kapesitesi hariç normal çıktı bu sonuçla gittiğimde ne diyecek acaba çok merak ediyorum losyon hazırlayacak eminim ama bu losyonun içeriğini sorucam bilmediğim şeyi kullanmak istemiyorum muhtemelen vitaminli birşey yazacaktır oda ne kadar etki ederki genetik dökülmeye en iyisi bugün gidip öğrenmek
bekliyoruz kardeşim

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2022, 19:33:27 »
bekliyoruz kardeşim
sevinerek gittim boş çıktı 100 ml 50 tL karışım dedi bepanten bemix karışımı felan dedi ahbr güzel dayicim bunlar genetiği durdurmazki

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #24 : 12 Mayıs 2022, 20:28:16 »
sevinerek gittim boş çıktı 100 ml 50 tL karışım dedi bepanten bemix karışımı felan dedi ahbr güzel dayicim bunlar genetiği durdurmazki
Ohooo internete kür yazınca zaten o çıkıyor. Dayı bir kendini akıllı zannediyor galiba  ;D
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 12 Mayıs 2022, 22:11:26 »
İnternette bunu buldum 2 adet minox alsammi acaba güvenilirmi sizce yoksa gidio 3 tane 560 tlyemi alayım  eczaneden :/
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2022, 22:17:32 Gönderen: Kellikbey »

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #26 : 12 Mayıs 2022, 22:18:43 »
Ben kullandım memnun kalmadım ama kalan var.

Satıcı puanına ve yorumlara iyi bak alırken.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 12 Mayıs 2022, 22:21:55 »
Ben kullandım memnun kalmadım ama kalan var.

Satıcı puanına ve yorumlara iyi bak alırken.
8 ürünü var sadece satıcının güven alamadım fazla

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 13 Mayıs 2022, 05:35:37 »
8 ürünü var sadece satıcının güven alamadım fazla

Kardeşim bir kaç eczane gez depolarına sorsun r ger marka drogsan firmasının minoxidili ellerinde kaldıysa baya uyguna veriyorlar bu kadar emek harcıyorsun sana tarif veriyorum sor sıralı eczanelere belki denk getirirsin
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Mayıs 2022, 23:21:03 »
bekliyoruz kardeşim
🤣ben şunu anladim ekimden hariç hepsi boş yalan dolan ama Ekim'de benim gözümde 5 para etmez tabi istisnalar hariç

Facebook Twitter Instagram