Gerçekten 8000 çıkarsa sizi tatmin edecek sonuç alabilirsiniz. Tabi doğru planlama ve iyi bir ekimciyle. Biraz da sakalınızdan alınır. 2-3 seansta güzel bir sonuç alınabilir.
Serkan Aygın'a whatsapp üzerinden fotoğrafları yolladım. Bana ekim tavsiye etmedi. Donörden 7000-8000 alınırsa, donör çıplak kalır dedi. Sakaldan 1000graft alsak bişey değişmeyeceğini söyledi
Kararsız kaldım valla
senin alana mikromotor mantıklı olmaz
manuel yöntem mantıklı o da pahalı
şu kafayı 4000 gref bile değiştirir önden tabiki
her doktora kulak asma
Açıkçası manuel ekim yapanlardan Koray hoca hariç, diğerlerinin ektiklerinin yarısı çıkmıyor. Özellikle IoH'un ekimlerine baktım, 5000 ektim diyor, 2000 tane ancak çıkıyor. Ve tanesini 1.5 Euro'ya ekiyor.
Evet manuel'de donör sağlam kalıyor.
Acaba Zekeriya Hocaya mı ektirsek, adamın ektiği çıkıyor diye biliyorum. Micromotoru da neredeyse manuel kadar iyi kullanıyor.
ilk ekimde 3500 saç + 500 sakal yaptırsam, 4000Euro eder. Ama, çoğu ekimciden daha iyi sonuç veriyor.
Normalde ekim işi için 4000-6000tl arası bi rakam ayarlamıştım. Ama 10000tl daha bulup Zekeriya hoca gibi sağlam birine ektirmek mantıklı geliyor. (Tabi biraz daha biriktirmek veya kredi çekmek gerekecek)
Koray hoca en iyisi ama, 4000 graft eder 10000Euro. Bu da demektir ki arabamı satmam gerekecek
4000 graftlık bi ekimden 1 sene sonra gene 2500saç + 500sakal ile ikinci bi ekimde vertexe girişirim.
Bikaç merdivenaltı diye tabir edilen yerle görüştüm, ve beni bonus yapacaklarını söyledir
En azından Serkan Aygın'dan Allah razı olsun. Memnun olmicağımı düşünerek, bana yapma dedi. İstese benden 2 seans parası alabilirdi. Ona saygılarımı sunuyorum. Doktor farkını burda anlıyor insan. Normal ekimciler ekeriz, olursa olur, olmazsa telefonlarını açmayız modunda.