selamlar beyler, buraya pek giremedim haklı olarak ufaktan tepkiler gelmiş, affola
1-2 ay önce birkaç foto atmıştım buraya ama yüklenmemiş, internetle alakalı bir durum oldu galiba. güncel birkaç fotoğraf bırakıyorum. ilaç milaç hepsini yaklaşık 7-8 aydır salmış durumdayım, hiçbir şey kullanmıyorum. sadece saç dökülmesini engelleyici şampuan kullanıyorum (sebamed'e geçtim). özellikle proscar mıydı neydi o bana ve malum arkadaşa pek iyi gelmedi, tavsiye etmiyorum. ya da yan etkilerini iyice okuyup anlayın öyle kullanın.
ahmet paşaya ve ekibine tekrar teşekkürler kendisiyle hala arada görüşüyoruz, arayıp halimizi hatrımızı soruyor sağolsun var olsun. ayrıca saç ekiminden sonra ciddi ciddi özgüven geliyor insana, o yüzden saç ektirip ektirmemekle alakalı ikilemde kalan arkadaşlar, düşünmeyin sille edin ektirin gitsin. tutmazsa kazıtıp öyle gezersiniz.
bu arada kışın 2. ekimi yaptırmaya karar verdim ama fiyatlar cebimi değil direkt beynimi yakıyor. bazı firmalarda saç ekim fiyatı beyin nakli fiyatıyla yarışıyor bu nedir be kardeşim ya.
seviliyorsunuz beyler, iyi akşamlar herkese.