Selamlar.
Dün Ahmet Tosun (The Hair Clinic) saç ekim merkezinde saç ektirdim, çok sık takip edemesem de forumdaki konuların bugüne kadar çok katkısı oldu dolayısıyla fikirlerini/sonuçlarını paylaşan herkese teşekkürler.
Ahmet Tosun'u tercih etmemin en önemli sebebi daha önce kardeşimin ekimini yapmış olması. Daha doğrusu Bilgehan Aydın'ın saç ekim merkezinde yapıldı ama bütün süreci Ahmet bey yönettiği için ve kardeşimin saç ekim sonucu tatminkar olduğu için bende Ahmet beyi tercih ettim.
Kendisine ve ekibine de tekrar teşekkürlerimi ileteyim.
ilk başta donör bölge pek ümit vermediği için saç+sakal'dan alınacak greftlerle toplam 4000 greft hedefleniyordu ancak sadece saçtan 4100 greft toplandı. + sakaldan 900-1000 civarı alındı.
Ekim öncesi;
Sonrası;
İlk yıkama sonrası;
Ekimden itibaren bandana şeklinde sargı olması ve yıkamadan sonra bandana taktığım için alnımda biraz ödem mevcut ama 2 gün içinde bütün sıvı akacakmış sanırım.
Aslında çok bir beklentim yokttu diyebilirim çünkü açık alan aşırı fazla +donör pek ümit vermiyordu, sadece aynaya bakarken biraz farklı hissetsem yeter demiştim, bakalım 6-7 ay sonra nasıl bir görüntü oluşacak.