Gönderen Konu: 30+ yaş kadını tavlayamayacak kadar aşağılık bi canlıyım.  (Okunma sayısı 871 defa)

DavyJones

• Hero Member
Red pill bana biraz kolpa gelir ama haklı olduğu noktalar var.
Misal 30 yaşını geçen kadınların partner seçiminde çıtayı düşürdüğünü söyler. Oysa ben 31 yaşında kadınla buluşup ona sarıldığımın saniyesinde ben senden baya büyüğüm cevabını aldım. Yaş farkını benim sorun etmem lazımken o etti.
Ve ben 20 yaşındaki kızı da 30 yaşındaki kadını da tavlayamadım. Ben erkek değilim, ben insan değilim, ben bir itim diyeceğim ama itlerin de eşi oluyor, ben itten de beter bir canlıyım, ben adam değilim, benim insan olarak değil hayvanseverlerin bile sevmekte zorlandığı aşırı tipsiz bir sokak köpeği olarak yaratılmam lazımdı.

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
Misal 30 yaşını geçen kadınların partner seçiminde çıtayı düşürdüğünü söyler. Oysa ben 31 yaşında kadınla buluşup ona sarıldığımın saniyesinde ben senden baya büyüğüm cevabını aldım. Yaş farkını benim sorun etmem lazımken o etti.
Ve ben 20 yaşındaki kızı da 30 yaşındaki kadını da tavlayamadım. Ben erkek değilim, ben insan değilim, ben bir itim diyeceğim ama itlerin de eşi oluyor, ben itten de beter bir canlıyım, ben adam değilim, benim insan olarak değil hayvanseverlerin bile sevmekte zorlandığı aşırı tipsiz bir sokak köpeği olarak yaratılmam lazımdı.
Haklısın, kainattaki en aşağılık canlı sensin havhav.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan
[Norwood : 1,5]

DavyJones

• Hero Member
hiçbiriniz beni anlamıyorsunuz inşallah çocuğunuzun tipi aynı benimki gibi olur da görürsünüz

Paradox0

• Full Member
hiçbiriniz beni anlamıyorsunuz inşallah çocuğunuzun tipi aynı benimki gibi olur da görürsünüz
hhdkdjdhdkdbje
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

DavyJones

• Hero Member

tudors

• Full Member

Öyle deme , deme öyle  ;D

Paradox0

• Full Member
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tipini ar da bakalım tipsiz misin değil misin.

DavyJones

• Hero Member
Öyle deme , deme öyle  ;D
Tipsizlik dalga geçilecek bir şey asla değil

Trevor

• Hero Member
Tipini ar da bakalım tipsiz misin değil misin.

bence kesin tipsiz değil ama takıntılı ve bu takıntılarından dolayıda tipine çeki düzen vermeyi bilmeyen birisi.

DavyJones

• Hero Member
bence kesin tipsiz değil ama takıntılı ve bu takıntılarından dolayıda tipine çeki düzen vermeyi bilmeyen birisi.
Tipsiz olmasam böyle olmazdı

slade23

• Hero Member

Ulan bu yaşa gelmiş hala kadınlarla ilişkini tavlama sarılma ekseninde değerlendiriyorsan it bile değilsin sen. önce insan ya da hayvan olmayı becer ki sevsinler. Sen böyle devam et sevilme ki senin gibi yaratıklar üreyip çoğalmasın.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

DavyJones

• Hero Member
Ulan bu yaşa gelmiş hala kadınlarla ilişkini tavlama sarılma ekseninde değerlendiriyorsan it bile değilsin sen. önce insan ya da hayvan olmayı becer ki sevsinler. Sen böyle devam et sevilme ki senin gibi yaratıklar üreyip çoğalmasın.
kadınlar da çok masum değil hani
tipsizim diye beni it yerine koydular hep

Ankaralı

• Sr. Member
Dovy abi Her istedigin kadın veya kız ile birlikte olacaksın diye bir kaide yok.
Ha tip önemli elbette. Ama şunu diyim tipin isterse manken gibi olsun belirli şeylerin yoksa kızlar dönüp suratına yine bakmaz..
Bak 3 hafta önce 1.90 boylarında bi cocukla konuştum çöp topluyor bakım yok saçlar felan efsane. Ama adam çöp topluyor işte... Şimdi bu cocuga hangi kız dönüp bakar. Cevap hiç kimse neden çünkü çöp topluyor anladın.. 

DavyJones

• Hero Member
Dovy abi Her istedigin kadın veya kız ile birlikte olacaksın diye bir kaide yok.
Ha tip önemli elbette. Ama şunu diyim tipin isterse manken gibi olsun belirli şeylerin yoksa kızlar dönüp suratına yine bakmaz..
Bak 3 hafta önce 1.90 boylarında bi cocukla konuştum çöp topluyor bakım yok saçlar felan efsane. Ama adam çöp topluyor işte... Şimdi bu cocuga hangi kız dönüp bakar. Cevap hiç kimse neden çünkü çöp topluyor anladın..
Kız benden daha kıdemli ama ben daha iyi pozisyondan işe girdiğim için işteki statüm ondan daha yüksek.
Ama param yok buluşmaya vapurla değil de mercedesle gitseydim farklı olur muydu?

Facebook Twitter Instagram