Gönderen Konu: 30+ yaş kadını tavlayamayacak kadar aşağılık bi canlıyım.  (Okunma sayısı 869 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Kız benden daha kıdemli ama ben daha iyi pozisyondan işe girdiğim için işteki statüm ondan daha yüksek.
Ama param yok buluşmaya vapurla değil de mercedesle gitseydim farklı olur muydu?
Senin tipin düzelse bile sen düzelmezsin aga.
Başka bir şey bulursun, tırnağım kısa dersin, saçımın rengi dersin, ses tonum dersin.

Slade abi voleyi yapıştırmış. Daha da bir şey söylemeye lüzum yok.

Ankaralı

• Sr. Member
Kız benden daha kıdemli ama ben daha iyi pozisyondan işe girdiğim için işteki statüm ondan daha yüksek.
Ama param yok buluşmaya vapurla değil de mercedesle gitseydim farklı olur muydu?
Hoşlantı olmadıktan sonra istersek Ferrari veya pors ile gitmekte bişey fark etmez abi. Tamam araba iş yaşantı önemlide.. Çevreye baktığımız zaman örnekleri çok. Her kız mercedes ile mi seviliyor.
Valla ben açık söyleyim zengin olsam paramı kızlara yedirmem.sana sen oldugun için deger veren kişi her zaman önemli

DavyJones

• Hero Member
Senin tipin düzelse bile sen düzelmezsin aga.
Başka bir şey bulursun, tırnağım kısa dersin, saçımın rengi dersin, ses tonum dersin.

Slade abi voleyi yapıştırmış. Daha da bir şey söylemeye lüzum yok.
ses tonum da kötüdür bu arada
nerem doğru ki?
allahu teala beni yaratırken malzemeden çalan müteahhit gibi davranmış.

DavyJones

• Hero Member
Hoşlantı olmadıktan sonra istersek Ferrari veya pors ile gitmekte bişey fark etmez abi. Tamam araba iş yaşantı önemlide.. Çevreye baktığımız zaman örnekleri çok. Her kız mercedes ile mi seviliyor.
Valla ben açık söyleyim zengin olsam paramı kızlara yedirmem.sana sen oldugun için deger veren kişi her zaman önemli
"seni sen olduğun için seven" yüzyılların en büyük kolpasıdır hiç kimse hiç kimseyi bunun için sevmez hele hele hele kızlar hiç sevmez.
diyelim sevdiğin kadın kilo aldı 200 kilo oldu onu sevme nedenin kendine ne kadar erdemli bi insan olduğunu kanıtladığı düşündürmendir yani bencilliktir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sen cinsiyet değiştir kardeş bence artık zamanı gelmiş
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram