Davy bence yıkık fakan değil abi,adam saç forumunda takılıyo saç problemi yok zaten saçları buranın çoğundan iyi adam makarasına takılıyo arada,bence biz Davy dan daha yıkığız,biz önce saç sorunu çözcez de Davy gibi hayata dönüp kafayı saça başa değil gündelik meselelere takcaz,adam bizden 1 adım önde yani..biz ise şöyle mi yapsak daha iyi,böyle mi yapsak daha iyi diye diye sürekli dolanıyoruz bişeyi çözebildiğimiz de yok sonuç olarak.bizim durum daha vahim,itiz biz it,yalvarırım bize çözüm bulun..
Yıkıklık imkanlarla ilgili bir durum değil. Mücadele edebilmekle ilgili. Kellik hayattaki en büyük sorun değil, birçok insan daha büyük dertlerle yaşıyor ancak hayata tutunabiliyor. Yıkıklık eldeki imkanları kullanamamakla ilgili.
Kel olup sporda, sanatta, bilimde daha birçok alanda başarılı olmuş yığınla insan var. Mesele eş bulmaksa kellik tek başına buna engel değil. Dünyada milyonlarca kel var ve çoğunun eşi, çoluğu çocuğu var. Bunlardan bir kısmı tam şu anda birileriyle sevişiyor. Başka bir kısmı karşı cinsle flörtleşiyor.
Karşı cinsin size bakmayacağına inanıyorsunuz çünkü karşı cinsten sadece güzel olanlarla ilgileniyorsunuz. Güzel olmayanlar elbet size şans verecektir ancak onları görmezden geliyorsunuz. Güzel olmayan kızlara yüz vermeyip güzel olanlarından kendinizi dış görünüşe bakmaksızın seçmesini bekliyorsanız bu çelişkili bir durum.
Bakılmayacak kadar çirkin misiniz? Kimse size bakmaz mı? Öyleyse her şey eş bulmak, evlenmek değil. Bu çok önemli ancak hayat bundan ibaret de değil. Cinsel ihtiyaçlarınızı Davy usulü ile yine karşılarsınız. Yine yalnız kalmazsınız, eşiniz olmasa da dost bulabilirsiniz.
Böylesine karamsar yazılar görünce sinirleniyorum. Burada yığınla depresif insan var. İnsanları fark etmeden depresyona sürükleyebilecek şeyler yazıyorsunuz. Kimse sadece kendinden sorumlu değil, yazarken başka insanları da nasıl etkileyeceğini düşünün lütfen.
Uzun bir yazı oldu ama lafım sana değil. Genele hitap ediyorum.