Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar bugün eczaneden Aga e tablet aldım.İciriginin de resmini bırakıyorum.Benim merak ettiğim önerilen kullanım olan sabah 1akşam 1 yerine günde sadece 1 kere içsem faydasını görür müyüm?Böyle kullanmak istememin sebebi hem maddi külfeti hem de sürekli kullandığım başka ilaçlar var, karaciğeri çok yormak istemiyorum.Konu hakkında bilgisi olan,tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Ayrica bu saça başka ne gibi medikal tedaviler önerirsiniz.Not:Finasterid,Minoksidil tarzı şeyler kullanmayı düşünmuyorum.
Aga E tablet sadece vitamin içermiyor, saw palmetto da içeriyor. Bu bitki finasterid kadar olmasa da hatrı sayılır miktarda DHT baskılıyor. Antiandrojenlerden aşırı çekinen insanlar kullanabilir. Çok şiddetli agaya maruz kalmıyorsa nispeten olumlu sonuç elde edebilir.
Evet o kısmı gözden kaçırmışım kardeşim dut kullanınca saw palmettoyu pek önemsemiyorum xpecia sonrası bi paket de kerozan kullandım ben ama artık düşünmüyorum pek vitamin almayı tabi diğer tedavilerden çekinen kardeşlerimiz için en azından bir seçenek oluyor bunlar. İnşallah faydasını görürler.
Eczacı ilacı geri almadı,ben de kullanmaya karar verdim.Gunde 2 tane içiyorum.3-4 ay kullanmayi duruma gore teke düşurup devam etmek istiyorum.Fazla bir beklentim yok,bakalım süreç neyi gösterecek.Gelişme olursa paylaşacağım.
Arkadaşlar ben bu Aga E tableti 3 ay olacak kullanıyorum.Bunun uzun süre kullanımı nasıl olacak beni bir aydinlatin.5-6 ay kullanıp ara vereceğim bir süre sonra tekrar mı kullanacagim.Saç ektirmeyi şimdilik düşünmüyorum o zaman bunu kullanmak anlamsız mi oluyor çünkü insanlar ekim oncesi saçlari kuvvetlendirip oyle ekime girmek için kullaniyor etki elde etsem bile sürekli multivitamin kullanmak sürdürülebilir bir şey değil sanırım vücuda zararlı.Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Sacinda bisey degisti mi
Bir etkisini görmedim