Gönderen Konu: 2 değil de 1 tane icsem  (Okunma sayısı 1569 defa)

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 değil de 1 tane icsem
« : 06 Mayıs 2022, 22:26:36 »

Arkadaşlar bugün eczaneden Aga e tablet aldım.İciriginin de resmini bırakıyorum.Benim merak ettiğim önerilen kullanım olan sabah 1akşam 1 yerine günde sadece 1 kere içsem faydasını görür müyüm?Böyle kullanmak istememin sebebi hem maddi külfeti hem de sürekli kullandığım başka ilaçlar var, karaciğeri çok yormak istemiyorum.Konu hakkında bilgisi olan,tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ayrica bu saça başka ne gibi medikal tedaviler önerirsiniz.
Not:Finasterid,Minoksidil tarzı şeyler kullanmayı düşünmuyorum.

Lauri

• Hero Member
Ynt: 2 değil de 1 tane icsem
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2022, 22:58:20 »
Bu vitamin desteği, saçlarını gürleştirexeğini sanmıyorum. Belki dökülmeyi bir nebze azaltır, yavaşlatır.

Finas, minox kullanmayacaksan, bu ürünü tam doz kullanmanı tavsite ederim. Haaa tam doz kullansan da fayda göremeyebilirsin, garantisi yok

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2022, 00:25:20 »
Bence boşa israf eğer kan değerlerinize problem yoksa hiçbir şekilde etki etmeyecektir
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2022, 02:59:57 »
Eczacım absürt bir beslenme bozukluğu ya da majör bir eksiklik yoksa normal beslenen insanlara vitamin takviyelerinin bir anlamı olmadığına dair klinik çalışmalar olduğunu söylemişti. A D E K depolanıyor diğerlerini de o an fazlaysa işiyorsun zaten. Kan değerlerin normalse sorunun çözümü maalesef kullanmayı düşünmediğin ilaçlar…
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2022, 03:07:16 »
Aga E tablet sadece vitamin içermiyor, saw palmetto da içeriyor. Bu bitki finasterid kadar olmasa da hatrı sayılır miktarda DHT baskılıyor. Antiandrojenlerden aşırı çekinen insanlar kullanabilir. Çok şiddetli agaya maruz kalmıyorsa nispeten olumlu sonuç elde edebilir.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2022, 03:08:28 »

Arkadaşlar bugün eczaneden Aga e tablet aldım.İciriginin de resmini bırakıyorum.Benim merak ettiğim önerilen kullanım olan sabah 1akşam 1 yerine günde sadece 1 kere içsem faydasını görür müyüm?Böyle kullanmak istememin sebebi hem maddi külfeti hem de sürekli kullandığım başka ilaçlar var, karaciğeri çok yormak istemiyorum.Konu hakkında bilgisi olan,tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ayrica bu saça başka ne gibi medikal tedaviler önerirsiniz.
Not:Finasterid,Minoksidil tarzı şeyler kullanmayı düşünmuyorum.
Bu tarz ürünler çok etkili olmadığı için dozu yarıya düşürürsen etkisi iyice düşmüş olur. Benzer içeriğe sahip ama daha ucuz bir ürün önerebilirim. Adı xpecia.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2022, 03:13:57 »
Aga E tablet sadece vitamin içermiyor, saw palmetto da içeriyor. Bu bitki finasterid kadar olmasa da hatrı sayılır miktarda DHT baskılıyor. Antiandrojenlerden aşırı çekinen insanlar kullanabilir. Çok şiddetli agaya maruz kalmıyorsa nispeten olumlu sonuç elde edebilir.

Evet o kısmı gözden kaçırmışım kardeşim dut kullanınca saw palmettoyu pek önemsemiyorum :) xpecia sonrası bi paket de kerozan kullandım ben ama artık düşünmüyorum pek vitamin almayı tabi diğer tedavilerden çekinen kardeşlerimiz için en azından bir seçenek oluyor bunlar. İnşallah faydasını görürler.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2022, 03:20:54 »
Evet o kısmı gözden kaçırmışım kardeşim dut kullanınca saw palmettoyu pek önemsemiyorum :) xpecia sonrası bi paket de kerozan kullandım ben ama artık düşünmüyorum pek vitamin almayı tabi diğer tedavilerden çekinen kardeşlerimiz için en azından bir seçenek oluyor bunlar. İnşallah faydasını görürler.
Ben de dutasteridin üzerine xpecia benzeri bir ürünü çerez niyetine atıyorum.
Ciddi başarı isteniyorsa ciddi adımlar atılmalı buna inanıyorum. Ama dediğin gibi bu ürünler de bir teselli oluyor. Hiçbir şey yapmamaktansa saw kullanmak iyidir.

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2022, 16:47:23 »
Benim anladığım finas tarzı şeyler kullanmadıkça bu tarz multivitaminlerden fazla bir şey beklememek gerektiği.O zaman bana saçların biraz daha dökülmesini bekleyip ekim yaptırmak dışında seçenek kalmıyor.(Sonucta yan etkilerinden çekindiğim için finas kullanmayacagim)En iyisi Aga E tableti aldığım eczaneye kabul ederlerse iade edeyim.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2022, 10:24:11 Gönderen: Dur »

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2022, 20:33:33 »
Eczacı ilacı geri almadı,ben de kullanmaya karar verdim.Gunde 2 tane içiyorum.3-4 ay kullanmayi duruma gore teke düşurup devam etmek istiyorum.Fazla bir beklentim yok,bakalım süreç neyi gösterecek.Gelişme olursa paylaşacağım.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 11 Mayıs 2022, 21:25:12 »
Eczacı ilacı geri almadı,ben de kullanmaya karar verdim.Gunde 2 tane içiyorum.3-4 ay kullanmayi duruma gore teke düşurup devam etmek istiyorum.Fazla bir beklentim yok,bakalım süreç neyi gösterecek.Gelişme olursa paylaşacağım.

Allah Teala şifa versin kardeşim. inşallah güzel bir etki yakalarsın bizim için de bir veri olmuş olur tek aga-e ne yapacak görmüş oluruz sayende öncesi sonrası paylaşırsan
avodart&minox&xpecia

tedavim

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2022, 07:54:38 »
Arkadaşlar ben bu Aga E tableti 3 ay olacak kullanıyorum.Bunun uzun süre kullanımı nasıl olacak beni bir aydinlatin.

5-6 ay kullanıp ara vereceğim bir süre sonra tekrar mı kullanacagim.

Saç ektirmeyi şimdilik düşünmüyorum o zaman bunu kullanmak anlamsız mi oluyor çünkü  insanlar ekim oncesi saçlari kuvvetlendirip oyle ekime girmek için kullaniyor etki elde etsem bile
sürekli multivitamin kullanmak sürdürülebilir bir şey değil sanırım vücuda zararlı.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2022, 12:57:56 »
Arkadaşlar ben bu Aga E tableti 3 ay olacak kullanıyorum.Bunun uzun süre kullanımı nasıl olacak beni bir aydinlatin.

5-6 ay kullanıp ara vereceğim bir süre sonra tekrar mı kullanacagim.

Saç ektirmeyi şimdilik düşünmüyorum o zaman bunu kullanmak anlamsız mi oluyor çünkü  insanlar ekim oncesi saçlari kuvvetlendirip oyle ekime girmek için kullaniyor etki elde etsem bile
sürekli multivitamin kullanmak sürdürülebilir bir şey değil sanırım vücuda zararlı.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Sacinda bisey degisti mi

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2022, 15:17:41 »
Sacinda bisey degisti mi

Bir etkisini görmedim

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos 2022, 16:36:30 »
Bir etkisini görmedim
Bırak boşver kullanmana gerek yok ya vitaminler eksikliğin olmadığı sürece ya da ana tedavi destek olarak  olmadığı sürece gereksiz fayda alması zor
Ben sadece çinko kullanıyorum ara ara o da zaten tırnak beyazlatarak belirti veriyo

Facebook Twitter Instagram