Anket

7.aydayim dökülme devam ediyor normalmi

1 sene proscar kullandiktan sonra dökülme durur tamamen
23 (59%)
Dökülmenin bitmesi lazimdi
16 (41%)

Toplam Oy Verenler: 39

Gönderen Konu: Finasterid işe yariyor  (Okunma sayısı 6176 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Finasterid işe yariyor
« Yanıtla #90 : 11 Mayıs 2022, 00:00:58 »
Sen çok saygısız birisin. Kimsenin dış görünüşünü eleştirme hakkın yok. 10mg Finasteride kullansa da yok 100mg androcur  kullansa da yok.

Ya bu da ayrı bir dava  ;D Sen çok mu saygılısın bro millete üslup üslup diye caka satıyon?

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #91 : 11 Mayıs 2022, 00:03:39 »
Ya bu da ayrı bir dava  ;D Sen çok mu saygılısın bro millete üslup üslup diye caka satıyon?
Virtüöz kardesim kel olmak kaderin degil ama beyinsiz olmak dogustan gelen bir sey sana bakinca bu teori kanitlaniyor
Hadi hayirli geceler

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 11 Mayıs 2022, 00:05:14 »
Virtüöz kardesim kel olmak kaderin degil ama beyinsiz olmak dogustan gelen bir sey sana bakinca bu teori kanitlaniyor
Hadi hayirli geceler

Fotodan sonra ciddiye alıpta aynı karşılığı veremiyorum kusura bakma  ;D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
Kel virtüoz kardesimden vasiyatlar
« Yanıtla #93 : 11 Mayıs 2022, 00:10:34 »
Fotodan sonra ciddiye alıpta aynı karşılığı veremiyorum kusura bakma  ;D
Ciddiye alacak birileri vardir evde mesela annen ver teli ona bide o baksin fotoya belki orgazm olur shdjjdjdxndn ;D

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 11 Mayıs 2022, 00:20:05 »
Ciddiye alacak birileri vardir evde mesela annen ver teli ona bide o baksin fotoya belki orgazm olur shdjjdjdxndn ;D

Oğlum seni görse hayata küser bu nasıl evlad aq tipe bak der ailene acır  ;D Zekadan bahsediyon kıt aklınla bu cevaplarımı buluyon? Günlük 10mg fin kullanıyor bana fin sende zeka sorunları yapmış diyor sjjsjsjs.Onuda geçtim beyinsiz olmak dogustan gelen bir sey sana bakinca bunu anlıyorum diyor kendisine bakıyoruz birde yazdıklarına nediyor bu dalyrk demekten kendimi alamıyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 11 Mayıs 2022, 00:24:19 »
Bir çirkinlik gördüğümde senin de buna ortak olacağını tahmin etmiştim. Şaşırtmıyorsun. Sen hariç kimseye de saygısızlığım olmadı ayrıca.

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 11 Mayıs 2022, 00:25:32 »
Oğlum seni görse hayata küser bu nasıl evlad aq tipe bak der ailene acır  ;D Zekadan bahsediyon kıt aklınla bu cevaplarımı buluyon? Günlük 10mg fin kullanıyor bana fin sende zeka sorunları yapmış diyor sjjsjsjs.Onuda geçtim beyinsiz olmak dogustan gelen bir sey sana bakinca bunu anlıyorum diyor kendisine bakıyoruz birde yazdıklarına nediyor bu dalyrk demekten kendimi alamıyorum.
Sabahtan beri gömüyom kardesim seni karsiligin bumu agiz tadiyla sizinle tartişilmiyor bile sıkıldım

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 11 Mayıs 2022, 00:31:48 »
Sabahtan beri gömüyom kardesim seni karsiligin bumu agiz tadiyla sizinle tartişilmiyor bile sıkıldım

Sjdjhddj sanmak ne kadar komik.Sabahtan beri boş yapıyon zaten cevabını aldın neyse.Bencede keyifli değildi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 11 Mayıs 2022, 00:34:36 »
Gercekten yardima ihtiyac duyan arkadaslar varsa bana instgram profilimden yazsin bu forumda cok bos insanlar varmis  daha konu acmam bu forumda . Instgram adresim(hasanxswzg)

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 11 Mayıs 2022, 00:36:13 »
Bu arkadas ornek olsun size kel gezmekten güneş başina gecmiş
Ben benim kullandigim tarzda kulanilmasini onermiyorum hatta bi doktora danisilip kulanilmasi oneriyorum canim kardeslerim benim gibi kullanmayin aksi takdirde yan etkiyi fazla yaşama imkaniniz var lutfen bakin tekrardan altini ciziyorum benim kullandigim sekilde bir finasterid kullanimini onermiyorum kesinlikle.
Aptal en başında böyle konuşsaydin bişey mi diceklerdi sana geliyosun mal mal konuşuyorsun zaten milletin derdi ciddi bide tassak geçiyorsun kel kalsam bile senden yakışıklıyım Amk bunu da ispatlarim
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

muroreis

• Hero Member
Ynt: Kel virtüoz kardesimden vasiyatlar
« Yanıtla #100 : 11 Mayıs 2022, 00:38:46 »
Bana ergen diyip ailevi değerlere hakaret eden bir dalyaraksin , seni savunacak kişilerin de Amk ben , günde bir kutu bitir maymun gibi olucan he devam et
Her gün 1/4 proscar 

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 11 Mayıs 2022, 00:39:11 »
Bir çirkinlik gördüğümde senin de buna ortak olacağını tahmin etmiştim. Şaşırtmıyorsun. Sen hariç kimseye de saygısızlığım olmadı ayrıca.

Alakası yok.Sen olaya tek pencereden bakıyorsun.Kimseye ortak olduğum felan yok.Gerçek hayatta beni tanısan emin ol düşüncelerin farklılaşırdı.Çünkü ben kendi halimde bir insanım.Kimseye kolay kolayda kötü birşeyim olmaz.Ben insanlar bana nasıl yaklaşırsa ona göre cevap veririm.Bana saygının olup olmamasında sıkıntı yok olabilir insanların kimyası uyuşmayabilir.Fakat senin yaptığın zaten seviyenin düştüğü bir ortamda çıkıp birini hedef alaraktan saygısızılık etme demen yanlış.Bırakalım onları kendi meselelerine tansiyon yükselmiş.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #102 : 11 Mayıs 2022, 00:39:49 »
Aptal en başında böyle konuşsaydin bişey mi diceklerdi sana geliyosun mal mal konuşuyorsun zaten milletin derdi ciddi bide tassak geçiyorsun kel kalsam bile senden yakışıklıyım Amk bunu da ispatlarim
;D Admine biri söylesin yada bu essegi burdan biri alsin elimde kalicak yakişikliymiş ajdjvxjbcbvxc

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #103 : 11 Mayıs 2022, 00:42:00 »
Her ne olursa olsun. Bahtsız Bedevi bir şaka yaptı ve aileye kadar uzanmayacak bir şaka. Gayet samimi bir dil ile yaptı.

Bu çocuk ise ailesine kadar giden küfürler ve hakaretler etti.

Gidip nasıl bu çocuğu savunup Virtüöz'ü kötülersin anlamıyorum.

Aranızda problem olabilir ama Hasan'ın yazdıklarına bakar mısın? Yaptığı terbiyesiz yazışmalara baktın mı?

Sana hiç yakışmadı kardeşim. Haberin olsun.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 11 Mayıs 2022, 00:42:21 »
Eğer gerçekten bu kişi isen , bir gün bile ihmal etme proscari , bir gün içmeyi unutursan o gün tüm saclarin dökülecek , kodumun zarganasi seni , senin gibilerini görünce sakin olamıyorum tokat manyağı yapıyorum keşke denk gelebilsekte karnında kelebekler ucurtsam
Her gün 1/4 proscar 

Facebook Twitter Instagram