Anket

7.aydayim dökülme devam ediyor normalmi

1 sene proscar kullandiktan sonra dökülme durur tamamen
23 (59%)
Dökülmenin bitmesi lazimdi
16 (41%)

Toplam Oy Verenler: 39

Gönderen Konu: Finasterid işe yariyor  (Okunma sayısı 6165 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Finasterid işe yariyor
« Yanıtla #46 : 07 Mayıs 2022, 15:18:05 »
Hasan kardeşim yazdıklarından dolayı the Office dizisindeki Dwight'e benzettim seni :)

Merak etme kötü bir karakter değil sadece heyecanlı

"4'e bölmek zaman kaybı" cümlene çok güldüm :D
Geriye kalan zamanda atom mu bölüyorsun dostum 1 dakika sürüyor sadece zaten :)

Sabah akşam 5 mg desen toplam 10 mg ha...
Vay be. Yalnız dikkatli ol dostum, ben de bazı şeylerde "bana bir şey olmaz" diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı.

Şipşak olmaz belki. Yavaş yavaş kuyunu kazar.

Ayrıca bilimsel olarak 5 mg kullanan ile 1mg veya daha az kullananlarda çok az etki farklılığı vardı. Yani istersen Finasterid kebabı yaptır ye. Alacağın etki sınırlı. Özellikle saç için diyorum.

Saçın seni çok etkilediğini soylemişsin. Haklısın.
Bunun için çok şeyi göze almışsın. Önünde bir gelecek var ve özgüvensiz geçirmek istemiyorsun anlıyorum.
Fakat yapabileceklerimiz çok sınırlı. Aşırıya kaçmadan yapmak gerek.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 07 Mayıs 2022, 15:24:37 »
Kaç yasindaydiniz acaba
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Mayıs 2022, 15:55:36 »
Hasan kardeşim yazdıklarından dolayı the Office dizisindeki Dwight'e benzettim seni :)

Merak etme kötü bir karakter değil sadece heyecanlı

"4'e bölmek zaman kaybı" cümlene çok güldüm :D
Geriye kalan zamanda atom mu bölüyorsun dostum 1 dakika sürüyor sadece zaten :)

Sabah akşam 5 mg desen toplam 10 mg ha...
Vay be. Yalnız dikkatli ol dostum, ben de bazı şeylerde "bana bir şey olmaz" diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı.

Şipşak olmaz belki. Yavaş yavaş kuyunu kazar.

Ayrıca bilimsel olarak 5 mg kullanan ile 1mg veya daha az kullananlarda çok az etki farklılığı vardı. Yani istersen Finasterid kebabı yaptır ye. Alacağın etki sınırlı. Özellikle saç için diyorum.

Saçın seni çok etkilediğini soylemişsin. Haklısın.
Bunun için çok şeyi göze almışsın. Önünde bir gelecek var ve özgüvensiz geçirmek istemiyorsun anlıyorum.
Fakat yapabileceklerimiz çok sınırlı. Aşırıya kaçmadan yapmak gerek.

Zaman kaybi derken 4e bölmek zamani uzatiyor 1 mg almak ise yarar ama kac sene sonra bu sureci azaltmak icin asiriya kaciyorum 

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 07 Mayıs 2022, 15:57:43 »

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 07 Mayıs 2022, 16:00:57 »
 Bakin yalan soylemicem yan etki sayilirmi bilmiyorum ama menide sivilaşma vardi ilk zamanlar sonradan oda gecti
Bence bu gibi etkiler ilacin işe yaradigini gösterir

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 07 Mayıs 2022, 19:54:09 »
Amacin daha fazla dht bloklamaksa bunun cozumu dozaj arttirmak degil dutasterideye gecmek. Ama yine de farkli bi tedavi izleyerek forumu zenginlestiriyosun forum adina tesekkurler :)
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 07 Mayıs 2022, 20:07:47 »
Amacin daha fazla dht bloklamaksa bunun cozumu dozaj arttirmak degil dutasterideye gecmek. Ama yine de farkli bi tedavi izleyerek forumu zenginlestiriyosun forum adina tesekkurler :)

Before-After olmadan nasıl anlayacağız adamın dediklerini?

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 07 Mayıs 2022, 20:18:52 »
Before arter ekleyebilir misin bakalım

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #54 : 07 Mayıs 2022, 20:44:45 »
Arkadaş trol
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 07 Mayıs 2022, 21:20:54 »
Bildiginizi yapin

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 08 Mayıs 2022, 00:50:25 »
Trol eglence icin gelsem burayi tercih etmezdim bir suru sosyal medya paltromu var yalan söylemiyorum sacimda acilan yerler kapandi sacim koyulaşti ve yeni saclar cikti bunlar 7 ay icinde oldu.
.
Ustam normalde şu foruma veya uzmanlara bakıldığı zaman eger kullanılıyorsa kimi 3 günde bir alıyor kimi her gün. Kimi direk yutuyor. Kimide 2..4.5. Veya 6 ya bölerek kullanıyor..
Siz sabah akşam alıyorsunuz. Hiç kimse böyle bir şey yapmadı sanırım.
Demek istedigim şun. Mesela bir dişinizi apse yaptı antibiyotik kullanmanız bile 12 şer saat veya kiminde 24 saat onuda en fazla 10 günden fazla Dr kullanmamızı istemiyor. Bilmem anlatabildim mi.
Ama siz benden bazı şeylerden vazgeçtim diyorsunuz onada eyvallahta.. Karaciğer var mide var bağırsak var böbrek var. Yani sorun bi pipiyle  vazgeçmekle olmuyor. Bunları düşünün vücuda çok fazla yüklenmeye iyi degil.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 08 Mayıs 2022, 00:55:46 »
Androcurun fin ve dutan daha başarili olma sebebi ne daha fazla hormon baskilamasi ben gunluk 10 mg alarak bunu yakalamaya calistim arti birde androcur baya meme buyumesi falan yapiyor bu yuzden androcura yaklaşmadim bazi kaliplardan cikmak lazim turkiyede ister trans bir birey ol ister dibine kadar erkek ol aynaya baktiginda mutlu hisetmiyorsan günün sonunda uzgun başini yastiga koyuyorsan bi anlami kalmiyor o yuzden kari olurum falan filan kasmayin cok
Hocam karı kız olayı degil tabirini le karılarda  erkek tipi dökülme olmuyor mu? Saçları seyrek olan veya derisi görünün bir sürü kadın var ne alaka ki.

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 08 Mayıs 2022, 08:40:44 »
Sacim olsun kolsuz kalmaya raziyim ben kel olmicam üç beş sürtügün dalga gectigi biri.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 08 Mayıs 2022, 10:11:49 »
Bu konu gereksiz yere bu kadar uzadı bence

Adam ısrarla kullanacağım diyor o zaman kendisi bilir. Ortada Before-After da yok zaten
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2022, 21:34:33 Gönderen: Pier »

Facebook Twitter Instagram