Anket

7.aydayim dökülme devam ediyor normalmi

1 sene proscar kullandiktan sonra dökülme durur tamamen
23 (59%)
Dökülmenin bitmesi lazimdi
16 (41%)

Toplam Oy Verenler: 39

Gönderen Konu: Finasterid işe yariyor  (Okunma sayısı 6158 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Finasterid işe yariyor
« Yanıtla #30 : 07 Mayıs 2022, 00:54:28 »
 değişik tecrubeleri paylaşan uyeler bence değerlidir.soncta dut kullanıp yası genc olanlara onerenlerde vardı.bu arkadasta bole denemiş ve paylaşıyor.tabi fda onayı gunluk 1 mg ye verdi.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2022, 02:09:24 »
Buradakilerde kendileri finas kullanmaktan korktuğu içi kullanana kullanma diyebaskı yapıyorlar adam size kullanayım mı diye mi sordu sizene abi adam kullanır kullanmaz kendi iradesi erkekliğimden vazgeçtim diyor adam. gelmiş biri üroloğa danıştın mı diyor forum şaka gibi cidden

Bak bak köre bak hele.Onu diyen adam kontrollü finansterid kullanıyor zaten imzasında göremiyormusun? Konu altına yorum atan çoğu kişi niçin kullanıyorsun demiyor niçin gereksiz yere yüksek dozda fin alıyorsun diyor.Adamın zaten ilk konuda böyle birşey demeside saçma.Belli ki trollüyor üyelerin hayatını riske atıyor.Kendince eğlence bulmuş kafaya alıyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 07 Mayıs 2022, 02:53:55 »
Virtüöz 'ü çok takmayın, kendi halinde takılsın. Toksiklik yapacak fırsat kolluyor.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 07 Mayıs 2022, 02:56:51 »
Virtüöz 'ü çok takmayın, kendi halinde takılsın. Toksiklik yapacak fırsat kolluyor.

Yav bir yürü git  ;D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 07 Mayıs 2022, 03:03:12 »
değişik tecrubeleri paylaşan uyeler bence değerlidir.soncta dut kullanıp yası genc olanlara onerenlerde vardı.bu arkadasta bole denemiş ve paylaşıyor.tabi fda onayı gunluk 1 mg ye verdi.
Katılıyorum. Böyle paylaşımlar değerli. Bazıları dutasteridi denememiş olsaydı varlığından haberdar bile değildik belki de. İlk deneyenlere de manyak gözüyle bakılmıştır muhtemelen.

Yüksek doz kullanımın cinsel fonksiyon üzerinde ekstra bir yan etkisi olmaz.  1mg %60 civarı DHT baskılıyor. Yüksek doz maksimum %90'lara ulaşır. Zaten 5mg Finasteride , 0,5 mg Dutasteridden bile daha az etkili. %100 baskılasa da sorun olacağını sanmıyorum.
 Endişelendiren nokta şu ki günlük 10mg kullanım uzun vadede iç organlarına zarar verebilir. Bir dahiliye doktoruna danışmalı bence de.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 07 Mayıs 2022, 03:18:32 »
Kardeşim öncelikle Allah Teala şifa versin. Her şeyin fazlası zehirdir zarardır. Miktarı arttırmak etkiyi arttırmaz minimum miktar maksimum verim konusunda bir sürü araştırma var. Hangi eşik geçildiğinde hangi yan etkilerin arttığı konusunda da. Biraz daha sakin bir doza indirirsen inşallah daha güzel olur senin için.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 07 Mayıs 2022, 06:08:45 »
Bu başlığın tamamen troll olduğunu düşünüyorum @Hintell in inceleyip kaldırmasını rica ediyorum çünkü bunu görüp deneyen arkadaşlarımız olabilir
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 07 Mayıs 2022, 10:00:44 »
Trol eglence icin gelsem burayi tercih etmezdim bir suru sosyal medya paltromu var yalan söylemiyorum sacimda acilan yerler kapandi sacim koyulaşti ve yeni saclar cikti bunlar 7 ay icinde oldu.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 07 Mayıs 2022, 10:32:53 »
Katılıyorum. Böyle paylaşımlar değerli. Bazıları dutasteridi denememiş olsaydı varlığından haberdar bile değildik belki de. İlk deneyenlere de manyak gözüyle bakılmıştır muhtemelen.

Yüksek doz kullanımın cinsel fonksiyon üzerinde ekstra bir yan etkisi olmaz.  1mg %60 civarı DHT baskılıyor. Yüksek doz maksimum %90'lara ulaşır. Zaten 5mg Finasteride , 0,5 mg Dutasteridden bile daha az etkili. %100 baskılasa da sorun olacağını sanmıyorum.
 Endişelendiren nokta şu ki günlük 10mg kullanım uzun vadede iç organlarına zarar verebilir. Bir dahiliye doktoruna danışmalı bence de.
genckemn ben 4 ay dutastaride finasterid sawpalmettto bir arada denedim uçmuşsun dediler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 07 Mayıs 2022, 10:56:59 »
genckemn ben 4 ay dutastaride finasterid sawpalmettto bir arada denedim uçmuşsun dediler
Ben şampuan olarak ketoral kulaniyorum
Bitotin ve omega 3 te aliyorum simdilik durum iyi gibi gözüküyor 2 senede efsaneler yaratabilirim o zaman bu karsi cikan arkadaşlar ne dicek merak ediyorum

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 07 Mayıs 2022, 11:20:30 »
Ben şampuan olarak ketoral kulaniyorum
Bitotin ve omega 3 te aliyorum simdilik durum iyi gibi gözüküyor 2 senede efsaneler yaratabilirim o zaman bu karsi cikan arkadaşlar ne dicek merak ediyorum

Before-After foto? Öncesini ve sonrasını görmeden nasıl yorum yapacağız saçına?
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2022, 11:26:36 Gönderen: Pier »

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 07 Mayıs 2022, 11:21:20 »
Buradakilerde kendileri finas kullanmaktan korktuğu içi kullanana kullanma diyebaskı yapıyorlar adam size kullanayım mı diye mi sordu sizene abi adam kullanır kullanmaz kendi iradesi erkekliğimden vazgeçtim diyor adam. gelmiş biri üroloğa danıştın mı diyor forum şaka gibi cidden

Bu forumda çoğu kişi Fin kullanıyor zaten. Kim korkuyormuş? Kullanım şekli hakkında yorum yapıyoruz

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 07 Mayıs 2022, 11:27:22 »
Ben uzun süre 1/4 kullandım Fin'i. Ama kaç ay önce 1/5'e geçtim. Artık değiştirmem sanırım kullanım şeklimi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 07 Mayıs 2022, 11:35:57 »
Aman naparlar yapsınlar ya.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Xxxxxl

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 07 Mayıs 2022, 12:31:11 »
Androcurun fin ve dutan daha başarili olma sebebi ne daha fazla hormon baskilamasi ben gunluk 10 mg alarak bunu yakalamaya calistim arti birde androcur baya meme buyumesi falan yapiyor bu yuzden androcura yaklaşmadim bazi kaliplardan cikmak lazim turkiyede ister trans bir birey ol ister dibine kadar erkek ol aynaya baktiginda mutlu hisetmiyorsan günün sonunda uzgun başini yastiga koyuyorsan bi anlami kalmiyor o yuzden kari olurum falan filan kasmayin cok

Facebook Twitter Instagram