Gönderen Konu: Bir kız bunu derse!!!  (Okunma sayısı 3116 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bir kız bunu derse!!!
« Yanıtla #60 : 09 Mayıs 2022, 19:17:27 »
 o laflar dandini lafları.bende sallıcam zaman birini hadi bakayım daha iyilerine layıksın ben senin hakkını veremiom özür dilerim falan derim.bişi anladım bu seni serbest bırakıp imtahan etmiş.artık sevgimi sadaktmı şumu bumu test etmiş seni.karı milletinin aklı basla çalışır sen ben gibi bakmaz onlar olaylara bu ayrılık yapcak sonra seni boşluğa dusurcek sen bunalım takılıp deli divane bunu gidicen buda oh oh dicek nasılda istediğim gibi oldu der.banada yaptılar bunları sallanmadığını dusununce hatunlar kendi egoları tatmin edilmediği dusununce bu yollara basvurur.ayrıcalıkllı olmak ister gozunde.üstünlük kurmak ister kolay değil gecinmek

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 09 Mayıs 2022, 21:34:30 »
o laflar dandini lafları.bende sallıcam zaman birini hadi bakayım daha iyilerine layıksın ben senin hakkını veremiom özür dilerim falan derim.bişi anladım bu seni serbest bırakıp imtahan etmiş.artık sevgimi sadaktmı şumu bumu test etmiş seni.karı milletinin aklı basla çalışır sen ben gibi bakmaz onlar olaylara bu ayrılık yapcak sonra seni boşluğa dusurcek sen bunalım takılıp deli divane bunu gidicen buda oh oh dicek nasılda istediğim gibi oldu der.banada yaptılar bunları sallanmadığını dusununce hatunlar kendi egoları tatmin edilmediği dusununce bu yollara basvurur.ayrıcalıkllı olmak ister gozunde.üstünlük kurmak ister kolay değil gecinmek
peki benim bu durumda yapmam gereken nedir abi ne yapıta kendimi ondan soğutmadan bağlarım yani bu durumdan şanslı çıkma imtimalim varmı

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 09 Mayıs 2022, 21:42:24 »
Dostum cok kastin be kuş al yaninda ucur sonra agzinla yakalamaya calis .giden gider onu tutmak icin cabaladikca degerin dahada duser.hic cool takilip soguk yapma zaten unutur yenisini bulur .akisina birak cabalayacagin bir durum yok.yeninden umit verir gibi yapar umitlersin ve yine uzulursun bir donguye baglar .
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 09 Mayıs 2022, 21:52:32 »
yani abi anlamadım tam olarak bahsettiğin şey kız beni deniyor mu ?
Dostum cok kastin be kuş al yaninda ucur sonra agzinla yakalamaya calis .giden gider onu tutmak icin cabaladikca degerin dahada duser.hic cool takilip soguk yapma zaten unutur yenisini bulur .akisina birak cabalayacagin bir durum yok.yeninden umit verir gibi yapar umitlersin ve yine uzulursun bir donguye baglar .
normal hayatına bak diyorsunuz anladım hocam peki hala bir şans varsa onu kaybetmek istemiyorum ya çok sevmek niye böyle yapıyor neden...

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 09 Mayıs 2022, 22:07:45 »
Benzer bir aşk sorunsalını bende yaşıyorum konumu açsam acaba? Shdjhdhh
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 09 Mayıs 2022, 22:38:51 »
 kızlar duygularında karısıktır deniyorda ustune cekiyorda ona bağlılığını bilip seni kahredip egosunu tatmin ediyorda hepsi iç içe.karı kız gitmiş gibi yapar bir yere saklanır ordan bakar ben yokken ne yapıyor diye.serbest bırakır baskasınamı gitcek banamı gelcek diye.guven tazaler falan onların aklı surekli aldatılıyoruym diye dusunmekle gecer.yalvarman ona onun hoşuna gider ama yapma hot zot yapar istemem yan cebime koy yapar sen yalvardıkça o seviliyorum diye havalara uçar.karmakarısık işler derslerinin onune gecirme buu işi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 10 Mayıs 2022, 01:22:03 »
kızlar duygularında karısıktır deniyorda ustune cekiyorda ona bağlılığını bilip seni kahredip egosunu tatmin ediyorda hepsi iç içe.karı kız gitmiş gibi yapar bir yere saklanır ordan bakar ben yokken ne yapıyor diye.serbest bırakır baskasınamı gitcek banamı gelcek diye.guven tazaler falan onların aklı surekli aldatılıyoruym diye dusunmekle gecer.yalvarman ona onun hoşuna gider ama yapma hot zot yapar istemem yan cebime koy yapar sen yalvardıkça o seviliyorum diye havalara uçar.karmakarısık işler derslerinin onune gecirme buu işi
derslerinin önüne geçirme bu işi çok güzel dedin abi kralsın cidden buna çok dikkat edicem, şimdi kız beni sınıyor veya bitirdi ama arkadaş olalım dedi biz şuan arkadaşız ben aramam sormam ama o ararsa konuşurum çağırırlarsa ortamlarına giderim ama davranma şeklim nsdil olmalı mesela abi bu arada bu konuya bu kadar yorum gelicegini düşünmedim Allah razı olsun hepinizden tavsiyeleriniz için umarım mutlu taraf olabilirim bu konunun sonunda ha ben bu konuyu hep tazelicem açıldı bir defa bakalım hayırlı sonuclanirda inşallah güzel yorumlarla gelirim şuan stabil ilerliyorum ama ne yapmam konusunda pek fikrim yok dedigim gibi emekli abim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 10 Mayıs 2022, 01:58:25 »
 umursama oluruna bırak
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 10 Mayıs 2022, 11:11:59 »
Hayat bu ne beklersin
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2022, 14:53:20 Gönderen: Kellikbey »

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 11 Mayıs 2022, 14:59:13 »
Burası benim acılarımı anlattığım yazdığımda az da olsa rahatladigim yer oldu, onun arkadaşı ile görüştüm bugün kız demiski Mustafa iyi biri olarak yanımda artık ama sevgililik kesinlikle düşünmüyorum demiş arkadaş olarak kalalım dememin sebebi üzülmesin Mustafa diye demiş öyle kalmak istedim demiş 2 ayım kaldı zaten bizimkiler görücü usulü birini bulur evlenirim demiş... Bende arkadaşa kafam bulanık kalbim siyah yoluma bakarım artık dedim öyle de yapicam belki bu hayırlısı ama böyle olacağını beklemedim kıza demiştim ki 4 4 lük insan olmaz kabul edilecekse böyle edilsin şimdiyse ben Mustafa'yı degistiremem oda beni demiş gerçekten seven birisi olduğu gibi kabul ederdi bildiğim tek şey bu

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #70 : 11 Mayıs 2022, 15:01:49 »
"2 ayım kaldı, bizimkiler görücü usulü bulur."

Sanki bilim kurgu filmi gibi. 2 ay sonra evlenmeyince üniversite balkabağına mı dönüşüyor mübarek hele bu ne acele..
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 11 Mayıs 2022, 15:07:28 »
"2 ayım kaldı, bizimkiler görücü usulü bulur."

Sanki bilim kurgu filmi gibi. 2 ay sonra evlenmeyince üniversite balkabağına mı dönüşüyor mübarek hele bu ne acele..
The Lobster filmini mi izledin?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #72 : 11 Mayıs 2022, 15:13:29 »
The Lobster filmini mi izledin?
Küçükken Külkedisi okumuştum oradan aklıma geldi :D

Maalesef izlemedim.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 11 Mayıs 2022, 17:21:11 »
 banada yaptılardı bir kere babam beni baskasına vericek demişyi iyi mutlu ol demiştim duygularımdan hiç anlamıon dedi arkadasada tasaıncaz babam koyde birine vercek demişti kız yeme dumeni dedim salak yemişti kızı kaçırdı evlendiler kızın tasınma ihtimali bile yokmuş .hep aynı kız kapıyı sana atmaya calısıyor seni sevdiğini basta sezmiştim.varya buna bir ağır yapsan deli divane olur bu sana.hep aynı  dumenleri yapıyorlar yanlız kızlar seytan olur sağ gosterip solda vurabilir.bu kafasında evlencek seninle o var dersin aman be olmaz der ama evlenmek için herseyi yapar bir gun bir arkadasa kız yedi sene asılıyor arkadas çok aşırı yakışıklıydı gazlamışilar kızın gonlu sende git konus falan buda  gitmiş buda gitmiş konusmaya kız git basımdan demiş sonra kız akşam internetine canım yıllardır sevdiğim adam bugun benimle konusmaya geldi çok mutluyum demiş buna benzer olay bende yasadım seninkinede benzer yasadım.albert ainstayn ne demiş atomu buldum parçalara ayırdım ama karıları hiç anlayamadım demiş

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 11 Mayıs 2022, 19:29:53 »
banada yaptılardı bir kere babam beni baskasına vericek demişyi iyi mutlu ol demiştim duygularımdan hiç anlamıon dedi arkadasada tasaıncaz babam koyde birine vercek demişti kız yeme dumeni dedim salak yemişti kızı kaçırdı evlendiler kızın tasınma ihtimali bile yokmuş .hep aynı kız kapıyı sana atmaya calısıyor seni sevdiğini basta sezmiştim.varya buna bir ağır yapsan deli divane olur bu sana.hep aynı  dumenleri yapıyorlar yanlız kızlar seytan olur sağ gosterip solda vurabilir.bu kafasında evlencek seninle o var dersin aman be olmaz der ama evlenmek için herseyi yapar bir gun bir arkadasa kız yedi sene asılıyor arkadas çok aşırı yakışıklıydı gazlamışilar kızın gonlu sende git konus falan buda  gitmiş buda gitmiş konusmaya kız git basımdan demiş sonra kız akşam internetine canım yıllardır sevdiğim adam bugun benimle konusmaya geldi çok mutluyum demiş buna benzer olay bende yasadım seninkinede benzer yasadım.albert ainstayn ne demiş atomu buldum parçalara ayırdım ama karıları hiç anlayamadım demiş
çok haklı güzel konuşuyorsun abi gerçekten şu cümleyi banami dedin abi bu arada (aynı kız kapıyı sana atmaya calısıyor seni sevdiğini basta sezmiştim.varya buna bir ağır yapsan deli divane olur bu sana.) Bu banamiydi yoksa anlattığın kişiye mi eğer banaysa ben nasıl deli divane edebilirim ki bu kızı

Facebook Twitter Instagram