Gönderen Konu: Bir kız bunu derse!!!  (Okunma sayısı 3098 defa)

Thescript

• Hero Member
Ynt: Bir kız bunu derse!!!
« Yanıtla #45 : 07 Mayıs 2022, 10:49:08 »
hep oyle bu işler naz yapar sallamazsın sonra sen kotu olursun 50 kere basıma geldi.onların huyu var erkek seviyorsa nazımı ceker kaprisimi ceker havalarındalar serbest bırakılar kapris yaparlar deli gibi peşlerinden gitmezsen sevmiyormuş beni ortaya çıktı derler.gidersen uff git basımdan derler anlayamazsın hep denerler taktiklerle.evrim teroisindeki karıların erkeği hep denemesidir bu.hep boyle bu işler
mantıklı peki geri yazma ihtimali varmı sizce abi yani biliyorum zor ama yazarmi acaba

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 07 Mayıs 2022, 12:39:03 »
 yazmasada kudurur durur bir kenarda sallanmadı diye senin yazmanı sağlayabilir delirtir seni yada yazar sen geri donunce yazdığını yediremeyip ters yapar.bir ister bir istemez takılır akıl karıstırır.bilemezsinki karı milletinin aklında ne seytan var.sallamadın o kendi kalesine gol atmış oldu kinde gudebilir.bu onu hiç umursamadığını dıusunup yapıyor anladığım kadarınla.karılar kendine yuksek insan bakıs açıları ister bunu erkekten bulamazlarsa delirirler.istedikleri egolarıdır.hep boyle bu işler.yazsa ne olcak yazmasa ne olcak boyle saçma sapan huyları olan insanlarla senelece uğraştık bir sonraki taktikleir surunmeceye verme olur işi.çekilmez bunlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Erdenay

• Full Member
« Yanıtla #47 : 08 Mayıs 2022, 04:30:26 »
Dostum bir ilişkide bi taraf aşırı ilgi gösterirse diğer taraf onu avucunun içinde hisseder ve heyecanı kaybeder

sizin ilişkide de kız arkadaşın heyecanı kaybetmiş. O Heyecan Geri gelmez

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 08 Mayıs 2022, 04:38:52 »
Benzer bir durumu yaşadım. Terk edilmek cidden iğrenç bir psikoloji. Etkisi uzun süre geçmiyor. Bu sürede sağlıklı düşünemiyorsun. O kişiyi gözünde biüyüttükçe büyütüp iyice aşık oluyorsun.
Şu anda en çok ihtiyacın olan sağlıklı düşünebilmek. Sosyalleşip farklı insanlarla tanışmalısın. Onu düşünmemeye, kafa dağıtmaya çalışmalısın. Yoksa bir virüs gibi beyne girip beyni yemeye başlıyor.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 08 Mayıs 2022, 10:59:58 »
Dostum bir ilişkide bi taraf aşırı ilgi gösterirse diğer taraf onu avucunun içinde hisseder ve heyecanı kaybeder

sizin ilişkide de kız arkadaşın heyecanı kaybetmiş. O Heyecan Geri gelmez
tam olarak böyle anlatılabilir heyecan yok artık :(
Benzer bir durumu yaşadım. Terk edilmek cidden iğrenç bir psikoloji. Etkisi uzun süre geçmiyor. Bu sürede sağlıklı düşünemiyorsun. O kişiyi gözünde biüyüttükçe büyütüp iyice aşık oluyorsun.
Şu anda en çok ihtiyacın olan sağlıklı düşünebilmek. Sosyalleşip farklı insanlarla tanışmalısın. Onu düşünmemeye, kafa dağıtmaya çalışmalısın. Yoksa bir virüs gibi beyne girip beyni yemeye başlıyor.
fitness yapıyordum kendimi ona verdim tek aktivitem bu diyebilirim bazense arkadaşlarla dışarı çıkmak sosyalleşmek unuttura bilir belki ama belki

En son kıza yazdım dayanamadım tamam arkadaş kalalım dedim bir iki güldük felan şuan arkadaşız ben durumu birine anlattım siz bir defa yüz yüze gelseniz yine barisirsiniz dedi o imtimal var aklımda sadece ve çok ince bir çizgi var arkadaş olduğumuz için ortak arkadaslarimizda var buluşup okey felan oynuyoruz ben bu kızla geçmişim olmamış hiç sevgilim olmamış gibi davranmayı düşünüyorum belki böyle yapınca ihtimal olur ister diye düşünüyorum Başkada birşey gelmiyor aklıma :(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 08 Mayıs 2022, 12:56:15 »
 ketenpereye getirmiş seni.dümen yapmış yemişin sende.hem arkadas sevgili arası takılmak tatlıdır.bu yeniden heyecan istiyor sanırım maçı a.kdan kendi baslatcak oyunu şekillendircek.sen kızı sallamadınmı oda kendi kurallarınla ince ayar cekip seni eline alır.b tur olaylar yasadım biz sevgililiği beceremioz arkadas kalalım falan derdi biri ulan sevgilide olmadım zaten kovup duururdum yanımdan sonra he arkadas arkadas dedim duygularımdan anlamıyorsun dedi.ilişkinin geri kısmı saçma sapan anlamsız piskoloji bozucu gecer
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 08 Mayıs 2022, 13:38:19 »
ketenpereye getirmiş seni.dümen yapmış yemişin sende.hem arkadas sevgili arası takılmak tatlıdır.bu yeniden heyecan istiyor sanırım maçı a.kdan kendi baslatcak oyunu şekillendircek.sen kızı sallamadınmı oda kendi kurallarınla ince ayar cekip seni eline alır.b tur olaylar yasadım biz sevgililiği beceremioz arkadas kalalım falan derdi biri ulan sevgilide olmadım zaten kovup duururdum yanımdan sonra he arkadas arkadas dedim duygularımdan anlamıyorsun dedi.ilişkinin geri kısmı saçma sapan anlamsız piskoloji bozucu gecer
peki şu saatten sonra ne yapabilirim abi yani ne yapıpta bana bağlarım o kızı mümkün mü bu durum arkadaş ortamina cagirdiklarinda hiç takmayarak bu olurmu veya normal biriymiş gibimi davranmalıyım arada yazmalimiyim benim aklımdaki şey hicbirsey yazmamak o yazarsa konuşmak sadece

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 08 Mayıs 2022, 13:40:06 »
 sallama gec.harbiyse kendi düşer sana.yada ustune cekmeye calısır.değilse oda bakıcaktır hayatına.zaten değilse gitsin.hiç bişi yapma.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 08 Mayıs 2022, 13:41:54 »
Ne kadar umursamaz gibi yaparsan o kadar aklı sende kalacak ve bağlanacak.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 08 Mayıs 2022, 13:43:52 »
 hep boyle bu işler

Erdenay

• Full Member
« Yanıtla #55 : 08 Mayıs 2022, 21:38:20 »

bende bunu yazıcaktım

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 09 Mayıs 2022, 00:41:52 »
sallama gec.harbiyse kendi düşer sana.yada ustune cekmeye calısır.değilse oda bakıcaktır hayatına.zaten değilse gitsin.hiç bişi yapma.
bunu demek çok zor ama... Hayatıma bakmaya çalışacağım olmazsa eğer :(

aklımda bu umarım buluşursak felan kalbimin sesine değilde aklımın duyduğunu yapabilirim

24 yaşındayım hiçbir zaman bir kızı bu kadar merak edip bu kadar düşünüp bağlanmadim hiç birzaman...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 09 Mayıs 2022, 07:28:45 »
Kız başkalarına da şans tanıyor
Tam ilişki. Kafasında biri değil
Ve belli çok isteyen taraf sen olduğun içinde bununda rahatlığı var
Kafandan atıp takılmaya devam edeceksin
Geri dönerse bir sekilde gene tam ona konsantire olmadan başkalarını da değerlendirip tanışmaya devam edeceksin ve duruö tersine dönecek
Global Moderator

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 09 Mayıs 2022, 13:05:11 »
Kız başkalarına da şans tanıyor
Tam ilişki. Kafasında biri değil
Ve belli çok isteyen taraf sen olduğun içinde bununda rahatlığı var
Kafandan atıp takılmaya devam edeceksin
Geri dönerse bir sekilde gene tam ona konsantire olmadan başkalarını da değerlendirip tanışmaya devam edeceksin ve duruö tersine dönecek
çok mantıklı abi benim düşündüğüm düşünce yapısıda bu şekilde en azından öyle tahmin ediyorum ayrılırken bana sen yakışıklısın iyisin kizlar sana bakıyor demişti ama biz anlasamayiz demişti doğru bakan çok vardı bana hemde onun yanında, (bu arada belirteyim sevgililer bazilsri birbirine benzer ya bizde öyleydik tip olarak benziyorduk gerçekten)yani belki görse beni tekrar fikri değişir mi bilmiyorum ama biz şuan arkadaşken takmamaliyim ki okadar geri dönsün diye düşünüyorum yani olay senin dediğine geliyor tekrar abi ve kafam şuna gitti bana sen iyisin yakışıklısın kizlar sana bakıyor ama anlaşamıyoruz derken burda sorunun tiple hiçbir alakası yok mu demek istemiş yoksa benden daha güzel birini bulursun mu demek istemiş onu anlamış değilim :/

Erdenay

• Full Member
« Yanıtla #59 : 09 Mayıs 2022, 13:54:33 »
çok mantıklı abi benim düşündüğüm düşünce yapısıda bu şekilde en azından öyle tahmin ediyorum ayrılırken bana sen yakışıklısın iyisin kizlar sana bakıyor demişti ama biz anlasamayiz demişti doğru bakan çok vardı bana hemde onun yanında, (bu arada belirteyim sevgililer bazilsri birbirine benzer ya bizde öyleydik tip olarak benziyorduk gerçekten)yani belki görse beni tekrar fikri değişir mi bilmiyorum ama biz şuan arkadaşken takmamaliyim ki okadar geri dönsün diye düşünüyorum yani olay senin dediğine geliyor tekrar abi ve kafam şuna gitti bana sen iyisin yakışıklısın kizlar sana bakıyor ama anlaşamıyoruz derken burda sorunun tiple hiçbir alakası yok mu demek istemiş yoksa benden daha güzel birini bulursun mu demek istemiş onu anlamış değilim :/

demek istediği bişey yok. o laflar geçiştirmeceden başka bişey değil. geri döndürmenin tek yolu (o da belki) senin başka kızlarla takıldığını ona bi şekilde göstermek. ancak o zaman seni elden kaçırdığını düşünebilir.

ama tamamen seni silmişse de 40 takla atsan nafile.

Facebook Twitter Instagram