ahh ahh ben öyle diyebilecek miyim bilmiyorum, ben düşünemiyorum artık başkasını hani onla anılarım oldu hep güzel şeyler yaşadım unutamayacağım daha önce hiçbir kızın bana hissettirmediklerini yaptı çok mutluydum şimdi kim çıksa karşıma isteyemiyorum vallahi isteyemiyorum hissizlestim ben neler diyordum o kıza evlilik yönünden hemde neler hayaller kuruyorduk sonra olay dediğim gibi oldu anlattigim gibi herşey gecengun yazdı bana buraya yazdimmi bilmiyorum musti diye mesaj atmış napion felan dedi iyi sen felan dedim sonra dusmanmiyiz be felan dedi hayır dedim felan birseymi soracaktin dedim yok dedi arkadaş degilmiyiz öylesine yazdım dedi bende kendisine o sorduğunu cevaplamadan dedimki benim sana birşey sormam lazim flörtünmu var dürüst olurmusun öyle hissediyorum dedim hayır hayatımda kimseyi istemiyorum dedi anlıyorum dediğin gibidir yazdım sonrada eski sevgiliden arkadaş olmaz yazdım tamam dedi bitti sonra numaramı silmiş bende sildim ınstagram'dan cikartmamisti çıkarttım arkadaşlarıyla konuştum ne yaptığını bizde bilmiyoruz inan Mustafa dediler ahh ahh kime desem geri döner dediler görürsün dediler flörtü var abi nasıl dönsün biz ayrılmadan önce biri yürüyordu bu kıza bence oda tartışmayı bahane bulup istemedi diye düşünüyorum onla konusuyordur şimdi de
Gönül işi derler ya işte böyle.. Sana güzel gelen şey başkasına kötü geliryor. Hatta biri d r ki lan kan gulum bu kızda yüzüne bakılacak kız degil. Veya güzelse bu kız güzel ama huyu iyi degil vs vs..
Eskiden tv lerde izlerdik ya bbg evi vs. Ata diye bir cocuk vardı sinem diye bir kızı sevdi ama kızın amacı farklı. Amacı şarkıcı türkücü ünlü olmak.. Annesi olana kaç kez dedi ya aşıkım diyen helin benim gelinim olamaz oglum bu kız seni mahveder yapma etme diye...
Abi işte insan gönlüne kalbine söz getiremiyor söküp arası geliyor. Her neyse. En son oglan uyuşturucu mı intihar hapı mı ne içmiş intihar etmiş sensiz dünya boş diye... Bu şekil intihar eden kızlar kadınlarda var.
Bak mesela kadın cinayetleri diyorlar ya.. Adam kadının başka biriyle olmasını istemiyorum öldürüyor kızı veya bıçaklıyor. Hani derler ya ya benimsin ya kara toprağın.
İnsan kalbine söz getiremiyor. Hayat çok garip. Hemde baya çoook.... Benim bazen kendime diyorum.. Yahu saç kıl tüy bu kadar önemli mi.. Aynaya bakıyorum evet karısındw kızında degilim vallahi saçım olsun. Bu kadar etkileyeceğini beni bilmiyordum.. Aslında hayat akıp gidiyor bol olmuş hayatım am ahaha saç derdindeyim kendimde hala kızıyorum ama kısır döngü içindeyim çıkamıyorum. Off ki off