Gönderen Konu: Bir kız bunu derse!!!  (Okunma sayısı 3112 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bir kız bunu derse!!!
« Yanıtla #15 : 05 Mayıs 2022, 17:23:31 »
peki ne yapmalıyım ben abi yani nasıl kurtarabilirim durumu düşük ihtimal de olsa
sallama harbiyse zaten gelir.kolpacıysa doner arkasını gider kurtulursun gercek yuzunu oğrenmiş olursun.kapı açık dicen ne gelene hoşgeldin var ne gidene güle güle var dicen
 kovdunmu bunu ne yaptın sen gecmişte.sanki sen zaten kendini ağır yapıyormuş bunu sallamıyormuşun gibi duruuon karsıdan

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2022, 18:41:21 »
sallama harbiyse zaten gelir.kolpacıysa doner arkasını gider kurtulursun gercek yuzunu oğrenmiş olursun.kapı açık dicen ne gelene hoşgeldin var ne gidene güle güle var dicen
 kovdunmu bunu ne yaptın sen gecmişte.sanki sen zaten kendini ağır yapıyormuş bunu sallamıyormuşun gibi duruuon karsıdan

Bence tam tersi ali abi harbiyse ceker gider kolpaysa kedi fare oynar gibi oynar birgun cilve yapar ikinci gun baska karekter olur.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 05 Mayıs 2022, 18:42:20 »
Ayrica kizi ifsa etmissin whatsapp ozel hayat degilmi. Yuzeysel anlatabilirdin konuyu kizin yasismalarini paylasmak ozel hayata girer yanlis yapmissin.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2022, 19:13:29 »
Bence tam tersi ali abi harbiyse ceker gider kolpaysa kedi fare oynar gibi oynar birgun cilve yapar ikinci gun baska karekter olur.
tam olarak anlamadım benim aklımda silmek var heryerden çünkü arkadaş olunmaz en azından takiplesmezsek merak eder belki anılar aklına gelir diye düşünüyorum yani en mantıklısi bu geldi yazıp kendisine flörtünmu var diyesim var sonrada yalanlar muhtemelen, bende heryerden çıkartırım belki sonra o flört dediği kişiyle anlaşamaz ilk aklına gelecek ben olurum sonrası ya olur ya olmaz :(
Ayrica kizi ifsa etmissin whatsapp ozel hayat degilmi. Yuzeysel anlatabilirdin konuyu kizin yasismalarini paylasmak ozel hayata girer yanlis yapmissin.
kızı ifşa etme değil resmi veya adı gözükmüyor tamam belki burda büyüklerden bilenlerden akıl almak istedim diye yazının bir kısmını atmış olabilirim ama onun özeli benimde özelim sonuçta sevgilimdi aramda birşey geçmiş kaldiracaktim resimleri saatlik tutuyordum kaldırdım hatta olmasa gerektiği gibi

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2022, 19:14:27 »
Şuan karşındaki kişi naz yapmıyor. Gayet ciddi yazmış.

Naz yapsa evet bir şeyler yapılabilir. Çünkü beklentisi o yönde olacaktı.

Şimdi ne kadar fazla hamle yaparsan o kadar ezileceksin. Sakın yalvarıp yakarma çünkü ona komik gelecek.

Geçmişteki yaşanmışlıklar geçmişte kaldı dostum. Sakın onları düşünerek hareket etme sen zararlı çıkarsın.

Denemesi bedava.
peki ne yapmam lazım önerin nedir aklımdaki tek şey flortunun olup olmadığını sormak sonrada ne cevap verirse artık fark etmez çıkartmak heryerden tek bu geliyor aklıma

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Mayıs 2022, 19:28:17 »
Ayrıldık!!!
4 aydır sevgiliyiz çok sevdim çok bağlandım  2 defa ayrılalım dedi izin vermedim 3. Defa ayrılalım dersen kabul edicem dedim o arkadaşlarıyla kız erkek karışık gece dışarı çıktılar geleyim mi dedim istemedi bende bir ara kız arkadaşlarımla cikacagimi söyledim gelmek istediginde izin vermedim aynısını yaptığı için sonra ayrılalım artık dedi kabuk ettim ayrıldık 20 gün ayrı kaldık mesaj attı istemedim beni arkadaşına aratıp içimde hala sevgi olup olmadığını anlamak için konuşturdu yine istemedim değersiz hissettiriyor o beni dedim bir sürü şey dedim kız şoka girdi ben yoluma bakarım artık dedi

Bunu demiş arkadaşıma bende 5 gün düşündüm ne yaparım diye anılar geldi aklıma o anılar yüzünden unutamadım yazdım ben sonra yurdun oraya çağırdı süslenmişti güzeldi herşey oturduk hatalarını kabul etti özür diledi ben etmedim sinirliydim hala böyle yapmamdsn sonra oda tamam boş ver diyip konuyu kapattırdı sonra eve gevtim ben oda yurda

Eve gectigimde yazdim ona telden özür diledim felan barıştık 1 hafta abi 1 hafta okadar mutluydum ki herşey güzeldi ben ilk sınıfım ünide yaşım 24 kızın yaşı 22 son sınıf yani 2 ay sonra mezun neyse herşey çok güzel gidiyor sonra bayram tatili için memlekete dönmek istedim beni geldi otogarda otobüse bindirdi felan hersey çok güzel hani filmlerde olur ya onun gibi okadar mutluydum ki neyse memlekete döndüm 2 gün herşey çok güzel değer vermeyi kıstı bana karşı tartışma çıktı felan tartıştık sonra anlaşamıyoruz dedi ayrılalım dedi biz mesafe ilişkisinde yapamiyoruz dedi yanyanayken iyiyiz ama 2 ay sonra mezun olucam ben bu şekilde olmaz dedi yapamayız dedi tamam dedim 2 gün evde kafayı yedim neyse arkadaşını aradım siz yine barışırsiniz felan dedi yaz dedi dinledim yazdım

Ne oldu istemedi netim dedi lütfen dedi açmayalım bir daha bu konuyu sen iyi birisin ama biz mesafede yapamıyoruz dedi ben ilgi çok gören biriyim zamanında beni 3 saat ayakta görmeden görüntülü konuşurdu örnek vermek değil bu ilginin boyutu lnu anlatmak istedim dedi sen vermeyince ben de hiç veremem dedi ilgi daha başka sen benim yanımda değerlisin bu değeri kaybetmeni istemem dedi arkadaş kalırız yine buluşuruz konuşuruz ama aşk meşk istemiyorum 2 ay sonra sınavım var ona hazirlanicam dedi arkadaş kalalım dedi ben tamam dedim herşeye

4 gündür felan takip ediyorum wp de bana son görülmeyi o actirmisti ayrıldıktan sonra ben kapattım kendimkini ama o hala açık bırakmış son görülmesini ve her zaman çevrim içi diyebilirim acaba flörtü mu var dedim 2 günde nasıl yapar dedim belkide benle sevgiliyle daha yapmıştı dedim kendime arkadaşına yazdım yok dedi kanka yapmaz öyle birşey ama yaptığına emin gibiyim şuan instagramimda hala var whatsapp ta hala var ne yapmalıyım ne yaparsam yazar döner bana diyorum yani ben şunu istiyorum ciddi olurmuyum onla bu satten sonra bilmiyorum ama koşsun istiyorum peşimden çünkü ben evlilik düşünüp çok ciddiyken oda öyleydi ama sonradan anlaşamadığımizi söyleyip bıraktı rehberimde instagramimda durmasi hala ne kadar mantıklı bilmiyorum yardımcı olun lütfen

Bahsettiğin arkadası güzel ise ona yürü..

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #21 : 05 Mayıs 2022, 19:29:48 »
peki ne yapmam lazım önerin nedir aklımdaki tek şey flortunun olup olmadığını sormak sonrada ne cevap verirse artık fark etmez çıkartmak heryerden tek bu geliyor aklıma
Hiçbir şey sorma etme bana kalırsa.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Mayıs 2022, 19:31:09 »
  meseleyi kendi haline bırak her iş oluruna varır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 05 Mayıs 2022, 19:34:50 »
Nasıl abi nasıl cikartmiyimmi hiç bir yerden, o bahsettiğimiz arkadasina yurursem olacağı varsada olmaz içim içimi yiyor sadece

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #24 : 05 Mayıs 2022, 19:38:51 »
Nasıl abi nasıl cikartmiyimmi hiç bir yerden, o bahsettiğimiz arkadasina yurursem olacağı varsada olmaz içim içimi yiyor sadece
Arkadaşına yürürsen iyice prestijin darmadağın olur. Basit insan konumuna düşersin.

Sen epey bağlanmışsın kardeşim dikkatimi çekti.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 05 Mayıs 2022, 20:05:54 »
Bu durumda yapacağın şey çok bariz belli, ulaşabileceğin ve kızın sana ulaşabileceği heryerden engelleyip numarasını silip yoluna devam ediceksin :) bu tarz kızlar verdiği mutluluğun 3 katı üzüntü getirir insanı yıpratır o yüzden sileceksin önüne bakacaksın hayat devam ediyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2022, 20:24:36 »
 bağlandınmı ayvayı yedin derler.doğru bağlanmak berbat ötesi bişi.ama kendine soru sor neden bağlandın .hangi sorunlar seni ona bağlanmaya itti.piskolojikmi hayatmı baska sorunlarmı.insana bağlanmak aşk değil sorundur.amk hayatında ne zaman boşluukta olsak birine bağlandık o bunu sezdi hep koz kullandı.en iyisi insanın kendini kendinde bulması o zaman diğer insanlarda senin peşinde oluyor piskolojin guclu oluursa.oteki turlu bosluktayken cakallara av oluyorsun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 05 Mayıs 2022, 20:29:54 »
bağlandınmı ayvayı yedin derler.doğru bağlanmak berbat ötesi bişi.ama kendine soru sor neden bağlandın .hangi sorunlar seni ona bağlanmaya itti.piskolojikmi hayatmı baska sorunlarmı.insana bağlanmak aşk değil sorundur.
Başkan bence bağlanmak çok güzel bir şey.

Diğer türlü karşıdaki kişiyle evlenmek mümkün değil ki. Yani ruh ikizin hissetmediğin biri ile evlenip çoluk çocuğa karışmak direkt ardından boşanmayı getiriyor aslında.

Çocuklar da perişan ondan sonra.

Arkadaşımızın yaşı da az değil 24. Etraftakiler 2 yıla der "Ne zaman evleniyorsun?" falan diye.

Ciddi ve seviyeli birisi gerek. Oynar başlı birisi yaramaz bu dostumuza.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 05 Mayıs 2022, 20:46:42 »
 ruh ikizi şu bu hikaye onlar başkan.bağlanmak falan cart curt.insanoğlu çiğ süt emmiştir.gencken bizde bunları diyorduk.bizede buyuklerimiz hayatın gerceklerini anlatırdı bizde senin gibi derdik 20 yaslarında aradan 20 seneden fazla gecmiş buyuuklerimizin dedikleri gercekmiş.hayatın gercekleri hepsinin ustunde.genclikte bağlandıklarımız nerde öl dese uuğruna ölüceklerimiz .onlar için dunyayı yakıcaklarımız.kotu gunde neden goremedik onları.hayatın gerceği mantık cocuuğa gelecek bırakabilmek gercek olan bu
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2022, 20:53:39 Gönderen: emekli kel »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 05 Mayıs 2022, 21:52:08 »

Sen abi sözü dinle  .. 1>0 … zorlama boşa nerde trak orda bırak…

Facebook Twitter Instagram