Gönderen Konu: SAÇ DÖKÜLMESİNİ İÇİN SERVER SERDAROĞLUNDAN ALTIN BİLGİLER.  (Okunma sayısı 2068 defa)

Burhan Göktay

• Yeni üye
  • *
Ya gene ne saçmalıyorsunuz.
Kardeşim niye saçmalıyormusuk.Evet bir çok doktor tv lere çıkıp saç dökülmesi tedavisi ile ilgili bilimsel olarak kanıtllanmamış tedavileri insanlara sunuyorlar hastalarda cevap alamyınca saç dökülmesinin tedavisi yok diyorlar.Ama Server Hoca fda dışında olanları sadece kısmen destek olarak yorumluyor ve bilimsel olarak kanıtlanmış temel tedavileri hastalarına uyguluyor buradan da belli oluyor ki hoca gercekci ve güven vericidir.Bır cok ınsan vardır prp veya mezoterapilerler zaman harcayarak sonunda saçlarından olan.Veya işe yaramayan lsoyonlar yağlar gibi .

Burhan Göktay

• Yeni üye
  • *
şimdi bu noktada Türkiye'nin en iyi doktoruna mı inanalım yoksa bir iyi bir kötü olan saçımıza mı ?

ya hocanın dediklerini yanlış aktarıyorsun ya da hoca bilimsel olmayan bir açıklama yapmış.
Kesinlike ben şahsen sordum minoxilin etkisi zamanla azalmaz dıyor ve araştırırsanız senelernan kullanan bır cok ınsan vardır.2. si eğer dögü olsa yani minoxil sizin tabırnızle ıse yaramasa FDA nasıl onaylayacaktı.Tedavi etmeyen bir uygulamayı nasıl FDA onaylayacak.İtalyada bile doktorlar minoxilin ile başlıyorlar.Soruyorum döngü olayı demek işe yaramıyor demek o zaman işe yaramayan bir tedaviyi FDA nasıl onaylayacak ?

Burhan Göktay

• Yeni üye
  • *
Dostum çok iddialı konuşman güven sarsıcı

"Türkiye'nin en iyi doktoru" derken ne ile ölçtün de bu ünvanı adama verdin merak ettim.
Kardeşim bir insan karşında konuşurken kelimelerinden veya uslubundan veya ses tonunda veya mımıklerınden veya davranışlarından anlarsın bu adam bu işin erbabı mı yoksa sıradan bir doktor mu diye.Bunların hepsnı ben degerlendırdıgımde evet bu kısı bu işin erbabı.

Burhan Göktay

• Yeni üye
  • *
Konu baştan saçma.Yok Türkiyenin en iyi doktoru yok minoxidilde döngü olayı olmaz zart zurt.Adamı yalamaktan başka bir şey değil.Eğer döngü yok demişse isterse en iyi tıp alanında uzmanlaşmış olsun ister en iyi eğitimi alsın zerre itibar etmem.Ben kullanıcı deneyimine bakarım.Diplomasının arkasına sığınıp söz söylemekle olmaz.
Kardeşim dogrudur diplamayla bu iş olmaz.Ama bir insan karşında konusurken hokkabaz mı - şarlatan mı - yada sıradan doktor mu anlarsın.Ayrıca sana soruyorum bır tedavi uygulanırken tekrardan tedavı kısa bır sure ıcınde kotuye gıderse demek kı o tedavı olmaz yanı kotu tedavı olur yanı tedavı olarak geçerliliği yoktur.O zaman sana soruyorum minoxil senın mantıgına gore dongu var ıse o zaman ıse yaramayan tedavı demek o zaman işe yaramayan tedavi nasıl oluyorda FDA tarıfından bilimsel olarak kanıtlanıyor.? ayrıca amerikada minoxil kullanıp saçları ne haldeyken ne hale gelen bir suru insan vardır internette yayınlan.

titanic5

• Hero Member
Kesinlike ben şahsen sordum minoxilin etkisi zamanla azalmaz dıyor ve araştırırsanız senelernan kullanan bır cok ınsan vardır.2. si eğer dögü olsa yani minoxil sizin tabırnızle ıse yaramasa FDA nasıl onaylayacaktı.Tedavi etmeyen bir uygulamayı nasıl FDA onaylayacak.İtalyada bile doktorlar minoxilin ile başlıyorlar.Soruyorum döngü olayı demek işe yaramıyor demek o zaman işe yaramayan bir tedaviyi FDA nasıl onaylayacak ?

Forumda konu açsaydın yine aynı cevabı alırdın zaten. Fin ya da Minoxil derlerdi sanırım. Doktor farklı bir bilgi vermemiş bence

Facebook Twitter Instagram