Gönderen Konu: Ekime uygun muyum  (Okunma sayısı 1111 defa)

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
Ynt: Ekime uygun muyum
« Yanıtla #15 : 07 Mayıs 2022, 22:59:42 »
aralıklarla prp igf falan olabilir yılda 2 kere falan prp şu bu
Kardeşim prp için ayıracağım bütçeye ,iyi bir saç ekimcisine ayırmak bana daha mantıklı geliyor.Şuan saç ekimini göze aldım.31 yaşındayım.Saçımda uzun süredir bu döküklükte aynı seyrini koruyor.Umarım saç ekiminden iyi verim alabilirim.Tek derdim ,aklımı kurcalayan  birşey var.Saç ektiririm okey ,saçlarda aralara girileceği için acaba var olan saçlarım zarar görür mü ? Mantığımda almıyor acaba neden saç ekiminden sonra var olan saçlarda kayıplar olur.Aksine oraaya daha çok gidip beslenmesi lazım.Ama göze aldım :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 07 Mayıs 2022, 23:43:45 »
 ekimden sonrada  kendi saclarında dokulme devam edebilir o açıdan prp dedim guclensin diye.aralara girilen ekimde dandik yer ekerse girdiği araları doker kaliteli yer ekerse aradaki cılızlar herhalikarda ölür ama kendi saçına zarar vermez olay bu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2022, 23:50:58 »
Saçlarında dökğlme devam ediyor saçlarını koruman gerek şimdiden finasterid kullan serkan hocaya danışıp. Derim ve sıklaştırma olacağın için fin önemli
Güzel bir ekimle çok iyi sonuç alırsın
Ama kendi saçlarında dökülme devam ederse gittikçe seyrekleşir bir ekim daha gerekir o yüzden koruman önemli.
Global Moderator

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2022, 00:11:19 »
Saçlarında dökğlme devam ediyor saçlarını koruman gerek şimdiden finasterid kullan serkan hocaya danışıp. Derim ve sıklaştırma olacağın için fin önemli
Güzel bir ekimle çok iyi sonuç alırsın
Ama kendi saçlarında dökülme devam ederse gittikçe seyrekleşir bir ekim daha gerekir o yüzden koruman önemli.

Sayın Hintell ,öncelikle bu forum sayesinde bizleri doğru bilgiye ulaştırdığın için teşekküe ediyorum.Çünkü sağlık bu şakaya gelmez.Eğer burası olmasaydı iyi doktorları ve merkezleri öğrenemeyecektik.Değerlendirmen için minnettarım saç dökülmemin stabilleştiğini düşünüyorum çok fazla gerileme hissetmiyorum 2 yıldırlı .Fine cesaret edemiyorum ,çünkü daha önce xpecia deneyimim oldu yanetiki hisseder gibi oldum hemen bıraktım .Eğer kendi saçlarımda kayıp yaşamazsam çok iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.Saçlarım hızlı uzadığı için erkende sonuç alacağımı düşünüyorum.

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2022, 00:14:42 »
Hintell hocam son günlerde robotik dhi saç ekimi diye  yeni bir sistemden bahsediliyor.Bilmiyoruö ne kadar doğru ne kadar gerçek.Sanıyorum sizin kulağınıza gelmiştir.

Facebook Twitter Instagram