Saç Ekimi Sonuçları
Saç ekimine uygunsun da önce 8 aylık bir tedavi saç sorununu ortadan kaldırır gibi görünüyor. Finasteride ve minoksidil bu kafayı uçurur.
Serkan aygın için ekime uygunsun başka bir klinik olsa ektirme derdim ama serkan aygın bu tür seyreklikleri olan kişilere genelde az greft kullanarak serpiştirerek dengeli ekim yapıyor.Böylelikle hem ekilen saçların çıkmasında problem olmuyor hemde kişinin kendi saçları zarar görmüyor.Çoğu yerde bu saça 5000 üstü greft ekiyorlarki bu çok yanlış .
serkan aygın genelde incelmişleri yok sayıp eker.cmkare bası saç sayısını eşitlerler.
Hocam Hakan Doğanay ı araştırdınız mı?
bence iyi takip etmemişsiniz incelmişleri yok saymayıp oraları pas geçen nadir ekimcilerden birisi kendisi.
Hocam yorum için teşekkürler.Fakat demek istediğinizi tam anlamadım.Kafamın üstündede baya saç var İncelmiş olabilir ama saçlarım duştan sonra yağlanmamış halde baya kapatıcılığı iyi.Hepsini incelmiş sayıp ekim yapılırsa bence doğru bi planlama olmaz gibime geliyor
hepsi incelmiş sayılmaz ekimde. inceler ekimde ölür.sağlam saçı ayrı tutuyorum.zayıf saçlarında var onları guclendirip girebilirsin.goze alıyorsan 6 ay finasterid kullan tabi yasın için doğru değil ama goze alıyorsan kullan ondan sonraki goruntuye yorum daha doğru olur.tşkler.